Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(Wolke @ 2007 09 11, 09:46)
Darbas zmogu puosia  bigsmile.gif saunuole  4u.gif o dabar lauktumem fotoreportazu  mirksiukas.gif butu labai idomu alpinariuma ir gatava terasa pamatyt  blush2.gif

Prifotografavau, bet parodysiu kai turėsiu savo kompą, nes dabar taiso - kai buvo ta stipri perkūnija, jį sudegino. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(pushis @ 2007 09 11, 10:36)
kas esat auginusios viržius? ar reik kokių gudrybių žinoti?  g.gif
nusipirkau gražių, kol kas vazonėliuose tūno, taip ir per žiemą (įkasti į žemę) dar galėtų būti.
Ar geriau persodinti rudenį? Jiems berods rūgštoka žemė reikalinga, tai tubūt paprastam žemaūgiam gėlyne geriau nemėgint įkomponuoti, reik derinti su spygliuočiais?

Taip, jiems reikia rūgščios žemės. Tinka derinti ir su spygliuočiais, ir su rododendrais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 11 rugsėjo 2007 - 20:49
Pas mane siuo metu knifofijos zydi viena po kito stiebus leisdamos wub.gif net nezinojau, kad ju tiek prileidzia.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 11, 19:07)
...Na, kuri pirmiausia virtuveje uzsuko krana, a?  lotuliukas.gif
Aš užsukau kraną, čiupau kūdikį, telefoną ir variau prie durų, o skalbiniai liko paskutiniai doh.gif

thumbup.gif lygiai taip pat taškas į tašką ir aš surikiavau savo gyvenimą lotuliukas.gif
ir kur mano protas babkes į paskutinę vietą nugrūsti doh.gif
ai, tegul MB tuo rūpinasi irnesakyk.gif

QUOTE(Manyka @ 2007 09 11, 21:20)
aš pagiebiau vaiką ir užsukau kraną.... šakės, man reikia ženytis.... doh.gif

jau tikrai, šakės biggrin.gif Viena mano daugiavaikė kaimynė gražiai išsireiškė kalbindama mane besikapstančią lauke: "kas puoselėja augalus, o aš - vaikus" biggrin.gif Laikas ir tau Manyka interesus paskirstyt plačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2007 09 11, 10:02)
Norejau siandien savo sermuksni nupotkint, ale kazko lasnoja lauke, tai tingiu nosi kist....

QUOTE(rena @ 2007 09 11, 19:07)
Idomus testukas! Pabandykite!

Aš griebiau telefoną,čiupau kūdikį,užsukau kraną ir tada puoliau prie durų mastau.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Skalbiniai irgi liko paskutinėj vietoj doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 12 rugsėjo 2007 - 09:10
QUOTE(nengamo @ 2007 09 12, 09:08)
Skalbiniai irgi liko paskutinėj vietoj doh.gif

a ko tais skalbiniais rupintis - vistiek isdzius, jei ne siandien, tai rytoj, taip pat ir su pinigais biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 12 rugsėjo 2007 - 09:15
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 11, 15:36)
kadagiai apšus nuo saulės žiemą, serbinė eglė iki 15-20 metrų auga. Tada tiks tik lapuočiai. Pas jus Klaipėdoje prie Kalotės gyvena Aušra Lėlienė, ji rožininkė, bet daugina ir skiepija spygliuočius, kreipkis pas ją. Patars tikrai kas tinka jūsų regionui. prie pagrindinio kelio yra nuoroda.

Pabandysiu su ja pasikalbėti, ačiū.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 12 rugsėjo 2007 - 10:09
QUOTE(jolaxus @ 2007 09 12, 09:57)
Laikas ir tau Manyka interesus paskirstyt plačiau mirksiukas.gif

reiks imt MB spaudimą daryt hihihi.gif ale gali jis imt mane spaust hortenzijas iškirst bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 12, 10:37)
Aha, as pats, man irgi pinigai paskutinėj vietoj...  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 09 12, 09:49)
reiks imt MB spaudimą daryt  hihihi.gif  ale gali jis imt mane spaust hortenzijas iškirst bigsmile.gif

Tai tu pradek spaust kai pashals, jei ka, sakyk kita rudeni ishkasiu, dar tegu paskutini karta pazydi. Per tiek laiko gal ir apsisuktum nail.gif.
Atsakyti
nius jau nea, jei vyrui nepatinka hortenzijos - reikia keist vyrą bebe.gif hihihi.gif
Maniškiui labai patiko anglų serialas "Aukštas lygis", tai nuo to laiko vis juokiasi ir neprieštarauja hortenzijoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 12, 10:19)
nius jau nea, jei vyrui nepatinka hortenzijos - reikia keist vyrą  bebe.gif  hihihi.gif

o ka jei kitam nepatiks niekas ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 12 rugsėjo 2007 - 10:22
QUOTE(vida777 @ 2007 09 12, 11:21)
o ka jei kitam nepatiks niekas ax.gif ?

ieškoti tokio, kuriam patiktų - juokauju, žinoma, bet ultimatumai neadekvatūs biggrin.gif
Atsakyti
Va jums prašom rudeninių vaizdų:

rugsėjis

Stebiu, kada paskutiniai žiedai pas mane baigsis biggrin.gif
Atsakyti