Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(Sraunius @ 2007 09 11, 13:41)
O kas dėl geltonų krokų, tai gal šiandien dar kartą užsuksiu į Žalią stotelę ir pažiūrėsiu ar yra geltonų. Dabar tiksliai nepamenu, ar tikrai tokios spalvos buvo.

aciuks.gif lauksiu ziniu ax.gif
QUOTE(rena @ 2007 09 11, 14:08)
o tai tas apelsinas, nesvarbu ant kokio kiekio obuoliu g.gif o cukraus kiek dedi ir dar mastau.gif o tu obuolius nulupi g.gif

Na kad zinai, kazkaip proporciju nezinau. Dabar savo puoduose, ir jau is akies viska dedu. O kas liecia cukru, tai as labai jo mazai aplamai naudoju kaip ir druska.Suriai valgau tik kokias pistacijas, o gamnidama maista niekur nededu schmoll.gif Ir su cukrum panasiai. Viena syki ishvis i obuoliu kose nedejau ir puikiai gavosi, ir per ziema isstovejo. Bet del vaizdo dazniausiai dedu koki kg (kur kita seimininke turbut dedu zymiai daugiau ax.gif ) O kiek apelsinu det, tai ka as zinau. Siaip nepadaugink. 1-2 ant didelio puodo. Mociute kai virdavo isvis dedavo tik zieveles ir irgi buvo skanu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 11 rugsėjo 2007 - 13:40
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 11, 14:39)
Na kad zinai, kazkaip proporciju nezinau. Dabar savo puoduose, ir jau is akies viska dedu. O kas liecia cukru, tai as labai jo mazai aplamai naudoju kaip ir druska.Suriai valgau tik kokias pistacijas, o gamnidama maista niekur nededu  schmoll.gif Ir su cukrum panasiai. Viena syki ishvis i obuoliu kose nedejau ir puikiai gavosi, ir per ziema isstovejo. Bet del vaizdo dazniausiai dedu koki kg (kur kita seimininke turbut dedu zymiai daugiau  ax.gif  ) O kiek apelsinu det, tai ka as zinau. Siaip nepadaugink. 1-2 ant didelio puodo. Mociute kai virdavo isvis dedavo tik zieveles ir irgi buvo skanu  rolleyes.gif

na ir as is akies pavarysiu ax.gif
aciuks.gif uz receptuka
na va reiks eit obelis pakratyt, kosei dar turetu uztekt obuoliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 09 11, 13:23)
O jus sodinat i tuos indelius kaip tulpes, ir ar tu indeliu buna smulkesniu, nes tie tulpiniai tai dideli pas mane?

as tai sodinu palaidai patvory, tai man indeliai neaktualu.

QUOTE(rena @ 2007 09 11, 13:30)
o tai man zeme gal su smeliu sumaisyt, kad tie krokai neisleptu g.gif

ot nezinau, kaip cia geriau padarius, pas mane kai prasta zeme prie atramines sieneles, tai ten niekas neaugo, ishtisai sausa, tai as kroku prikishau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 11 rugsėjo 2007 - 13:52
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 11, 09:56)
Knifofija - pasiūlyčiau obuolių perteklių nuvežti vaikų namams Šiauliuose - vitaminų, vaisių jiems visada trūksta....

turim ir Kuršėnuose vaiknamį, bet jie turi savo sodą, o pas mus šiemet obuolių nors tvenkinius tvenk.
Atsakyti
QUOTE(pushis @ 2007 09 11, 11:36)
kas esat auginusios viržius? ar reik kokių gudrybių žinoti?  g.gif

mano asmenine gudrybe paprasta, imaisiau jiems i zeme pusies spygliu, dar ant virsaus pabarsciau taip gerai ir auga ir zydi, ir visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 11, 10:05)
Prašau Jūsų patarimo.
Situacija pas mus tokia - kadangi esame Pajūrio reg.parke ir užstatymo ribos labai erdvios, o savo sklypo konturo norisi, tai vietoj tvoros savo ribų, už savo sklypo ribų (tipo valdiškoje žemėje) sodinti arba egles arba pušis, kurios sulaikytų vėją ir kažkiek apibrėžtų ribas....... Manau kažkiek aiškiai surašiau  blush2.gif  Kokios būtų geriau - radau kad eglė serbinė arba dygioji....  g.gif  Man reikia kad greitai augtų, būtų laja plati, o aukštis na iki 3 m. Ką patartumėte? Gal kokių kadagių?  g.gif Tujų nenoriu.

kadagiai apšus nuo saulės žiemą, serbinė eglė iki 15-20 metrų auga. Tada tiks tik lapuočiai. Pas jus Klaipėdoje prie Kalotės gyvena Aušra Lėlienė, ji rožininkė, bet daugina ir skiepija spygliuočius, kreipkis pas ją. Patars tikrai kas tinka jūsų regionui. prie pagrindinio kelio yra nuoroda.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 11, 14:51)
as tai sodinu palaidai patvory, tai man indeliai neaktualu.
ot nezinau, kaip cia geriau padarius, pas mane kai prasta zeme prie atramines sieneles, tai ten niekas neaugo, ishtisai sausa, tai as kroku prikishau...

tada padarysiu eksperimenta i vienus primaisysiu smelio vazonelius o i kitus ne, tai ir paziuresiu, kaip jiems geriau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 11, 14:08)
tokiu dar nemaciau schmoll.gif pas mane visi ziedlapiai dryzuoti  bigsmile.gif

tai, kad ir nušnekėjau į lankas- praeitą kartą taip greit užmečiau tik akį ir kaip ten susišvietė, kad trys iš šešių dryžuoti doh.gif
Va, foto įkelsiu, kokie jie dvispalviai iš tikrųjų flirt.gif

Ju.Ju , buvo Žalioj stotelėj, du tik įpakavimai, vieną nusipirkau, dar vienas liko. 25 svogūnėliai geltonų ir kaina 7.99 Lt.
Atsakyti
Na štai mano skiriamasis ženklas.

user posted image
Atsakyti
Kifofija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 11, 16:50)
tai, kad ir nušnekėjau į lankas- praeitą kartą taip greit užmečiau tik akį ir kaip ten susišvietė, kad trys iš šešių dryžuoti  doh.gif
Va, foto įkelsiu, kokie jie dvispalviai  iš tikrųjų flirt.gif

Ju.Ju , buvo Žalioj stotelėj, du tik įpakavimai, vieną nusipirkau, dar vienas liko. 25 svogūnėliai geltonų ir kaina 7.99 Lt.

Tulpė Florosa labai graži, žydi ildai ir labai vėlai (visos tulpės jau būna nužydėjusios), bet čia jau su kompu paspalvinta, tokių ryškių spalvų nepamatysi, tik gerai įsižiūrėjus pamatysi rausvą atspalvį.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 11, 15:56)
      Na štai mano skiriamasis ženklas.

uzdek kaina koki 100 (o gal daugiau g.gif ) litu, kad neduokdie kas nenupirktu biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 11 rugsėjo 2007 - 16:01