QUOTE(Sraunius @ 2007 09 11, 13:41)
O kas dėl geltonų krokų, tai gal šiandien dar kartą užsuksiu į Žalią stotelę ir pažiūrėsiu ar yra geltonų. Dabar tiksliai nepamenu, ar tikrai tokios spalvos buvo.
lauksiu ziniu
QUOTE(rena @ 2007 09 11, 14:08)
o tai tas apelsinas, nesvarbu ant kokio kiekio obuoliu o cukraus kiek dedi ir dar o tu obuolius nulupi
Na kad zinai, kazkaip proporciju nezinau. Dabar savo puoduose, ir jau is akies viska dedu. O kas liecia cukru, tai as labai jo mazai aplamai naudoju kaip ir druska.Suriai valgau tik kokias pistacijas, o gamnidama maista niekur nededu Ir su cukrum panasiai. Viena syki ishvis i obuoliu kose nedejau ir puikiai gavosi, ir per ziema isstovejo. Bet del vaizdo dazniausiai dedu koki kg (kur kita seimininke turbut dedu zymiai daugiau ) O kiek apelsinu det, tai ka as zinau. Siaip nepadaugink. 1-2 ant didelio puodo. Mociute kai virdavo isvis dedavo tik zieveles ir irgi buvo skanu