Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(Knifofija @ 2007 09 11, 09:34)
Perpjauk obuolį per pusę ir jei sėklos 50 %  rudos (gali būti dėmėtos, arba šviesiai rudos) žodžiu pasiekusios 50 procentų rudumo reikia skinti. Taip pasitikrink visas obelis ir kurioms laikas tas ir skink.

doh.gif Perskaiciau, Taip pasitikrink visus obuolius blink.gif Galvoju, Knifofija nusprende pajuokauti hihihi.gif

QUOTE(rena @ 2007 09 11, 12:01)
va apie sita kose prasau smulkiau, receptuka... mirksiukas.gif

Ka ten smulkiau irnesakyk.gif Obuoliai ir apelsinas. Apelsina (su zievele) sumalu su mesmale ir paverdu kartu su obuoliais thumbup.gif Man labai skanu, mano MB nelabai, jam skaniau su moliugu... O man su moliugu nelabai. Taip ir gyvenam nail.gif

Sian maciau hypermaximoj kelis maiselius kroku. kokie 7 svoguniukai 8 litai...o kitos firmos isvis 11 blink.gif Pagailo kazkaip tai blush2.gif Bet jei butu geltoni - imciau bigsmile.gif Gerai kad nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 11 rugsėjo 2007 - 12:28
QUOTE(Žydriausia @ 2007 09 11, 13:25)
nu cia su tuo 'uzsimanymu' tai doh.gif  doh.gif  doh.gif as jau visa lapa esu prisirasiu ko noreciau ir kas tikru doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai kai jau tikrai reiks, tai bandysiu is to lapo vel is naujo rinktis arba gal ant ko naujo uzvesit. darbai neina taip greit kaip norisi, tai savo darzeliu siemet jau nepadarysiu, nes tvoros niekaip nebaigiam sutvarkyt. bet kad norisi vius tu grozybiu, kuriu cia prisiziuri tai faktas tongue.gif

Ir as taip, jau keleta metu rasausi, vis domiuosi, o kaip nesibaigia aplinkos tvarkymo darbai taip nesibaigia, buvo tvora, dabar trinkeles, ir kasmet i paroda vis vaziuoju ir planuoju doh.gif , gal siemet nors viena alpinariuma isirengsiu 4u.gif jau ir akmenai kieme lauke savo vietos biggrin.gif

Papildyta:
Ir dar sakykit del kroku, as esu augunusi geltonus ir violetinius, tai geltoni tokie grazus, riebus, o violetiniai tokie papiepe, antrais metais tas pats, cia man taip nenusiseke ar geltoni visada stipresni ir buna?
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 11, 13:27)
...Sian maciau hypermaximoj kelis maiselius kroku. kokie 7 svoguniukai 8 litai...o kitos firmos isvis 11  blink.gif Pagailo kazkaip tai  blush2.gif Bet jei butu geltoni - imciau  bigsmile.gif Gerai kad nebuvo  lotuliukas.gif

labai gražiai kažkokioj fotkėj mačiau aplink medelį papėdė užsodinta krokais thumbup.gif anksti pavasarį medelis dar tik brandina pumpurus, o visas pomedis sužydėjęs ryškiai thumbup.gif jaučiu užsodinsiu po savo jaunu šermukšniu, kad pavasaris būtų jam gražus wub.gif
Atsakyti
mačiau Žalioj stotelėj tokius indomius krokus - vidiniai žiedlapėliai melsvi, o išoriniai dryžuoti ( mėlyna-balta). Jei ne MB, būčiau stvėrus ir pirkus, uh, tikiuosi dar gausiu ir jų svogūnėlius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 09 11, 13:31)
labai gražiai kažkokioj fotkėj mačiau aplink medelį papėdė užsodinta krokais thumbup.gif

aha sioj temoj buvo ideta, ir as maciau. Grazu ir man. Bet kad mes po vaismedziais dedam ziemai meslo, pavasari aisku jis jau isigeria, ir kai vasara ateina nieko nelieka, bet jauciu svoguneliam meslas butu negerai g.gif

Kas zino kur galima geltonu kroku nusipirkti? 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 11, 13:33)
mačiau Žalioj stotelėj tokius indomius krokus - vidiniai žiedlapėliai melsvi, o išoriniai dryžuoti ( mėlyna-balta). Jei ne MB, būčiau stvėrus ir pirkus, uh, tikiuosi dar gausiu ir jų svogūnėlius  blush2.gif

Mano MB irgi neduoda man tokiose parduotuvese pasireiksti unsure.gif Tai dazniausiai pabego nuo jo, ir pasiemu to ko reikia. O jei privaziuojam prie zalios stoteles, mandagiai liepiu jam pasedeti masinoj cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 11, 13:38)
Mano MB irgi neduoda man tokiose parduotuvese pasireiksti  unsure.gif Tai dazniausiai pabego nuo jo, ir pasiemu to ko reikia. O jei privaziuojam prie zalios stoteles, mandagiai liepiu jam pasedeti masinoj  cool.gif

tai ir aš jau įsigudrinus, ką reikia nusipirkti be vyro, o vėliau tik kaip faktą pateikti hihihi.gif
Tik šį kartą būtinai reikėjo MB jėgos - pirkau durpes po 300L, sunkoki pokai - niekaip pati nebūčiau į mašiną nuvilkus. O kas dėl geltonų krokų, tai gal šiandien dar kartą užsuksiu į Žalią stotelę ir pažiūrėsiu ar yra geltonų. Dabar tiksliai nepamenu, ar tikrai tokios spalvos buvo.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 11, 13:41)
...Tik šį kartą būtinai reikėjo MB jėgos - pirkau durpes po 300L, sunkoki pokai - niekaip pati nebūčiau į mašiną nuvilkus....

aš durpes perku "Statybų alėjoj", ten šiltojo sezono metu įvairias durpes ir substratus pardvinėja lauke, tai "išsiauklėjau" pagalbinius berniukus hihihi.gif - pristumiu mašiną atbulą netoli įėjimo, susimoku kasoje ir grįžusi su kvituku nutaisiusi amerikietišką šypsenėlę paprašau tų berniukų privežti mano pirkinukus ir "įmesti į štai to automobiliuko bagažinę" biggrin.gif Ir man gerai ir jie pamaloninti gražiu bendravimu lotuliukas.gif
Atsakyti
jolaxus, teisingai auklėji biggrin.gif Tik, kad toji ŽS netoli namų, o ir MB mašina tinkama tokiems svoriams ( minivenas), ir ten tik moteriškės dirba cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 11, 13:27)
Ka ten smulkiau irnesakyk.gif Obuoliai ir apelsinas. Apelsina (su zievele) sumalu su mesmale ir paverdu kartu su obuoliais  thumbup.gif Man labai skanu, mano MB nelabai, jam skaniau su moliugu... O man su moliugu nelabai. Taip ir gyvenam nail.gif

Sian maciau hypermaximoj kelis maiselius kroku. kokie 7 svoguniukai 8 litai...o kitos firmos isvis 11  blink.gif Pagailo kazkaip tai  blush2.gif Bet jei butu geltoni - imciau  bigsmile.gif Gerai kad nebuvo  lotuliukas.gif

o tai tas apelsinas, nesvarbu ant kokio kiekio obuoliu g.gif o cukraus kiek dedi ir dar mastau.gif o tu obuolius nulupi g.gif

oho, kaip brangiai, as pirkau maximoj po 4.99lt 8 svogunai (geltoni, melyni ir dryzuoti) o balti ir misinys (ivairuiu spalvu ir dryzuotu yra) tai uz ta pacia suma, tik svoguneliu 10 rolleyes.gif

QUOTE(Sraunius @ 2007 09 11, 13:33)
mačiau Žalioj stotelėj tokius indomius krokus - vidiniai žiedlapėliai melsvi, o išoriniai dryžuoti ( mėlyna-balta). Jei ne MB, būčiau stvėrus ir pirkus, uh, tikiuosi dar gausiu ir jų svogūnėlius  blush2.gif

tokiu dar nemaciau schmoll.gif pas mane visi ziedlapiai dryzuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 09 11, 06:40)
oi, Knifofija, tai pasakykit, kaip būsit apsirengus, ar stovėsit šalia balto pasato, ar būsit su akiniais, etc..., nes aš jau susiorganizavau 6dienį kelionę į Kauną!  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , but gerai, kad dar Kurshenu veliava turetu...

QUOTE(rena @ 2007 09 11, 12:09)
o akmenu dar neuzsimanei hihihi.gif

Demesio 4u.gif ! Virusas Namo aplinkoj - "Rena, akmenys & co" lotuliukas.gif .

QUOTE(Dukra @ 2007 09 11, 12:30)
Ir dar sakykit del kroku, as esu augunusi geltonus ir violetinius, tai geltoni tokie grazus, riebus, o violetiniai tokie papiepe, antrais metais tas pats, cia man taip nenusiseke ar geltoni visada stipresni ir buna?

kazkur esu radus tokia info :
- geriausia sodinti baltus arba geltonus (oranzinius) krokus, nes melyni yra lepus, o violetiniai ne taip efektingai atrodo..., sodinti galima giliai..., krokai labai nemegsta trashu, gerai auga bet kokioj dykynej, sausoj smeletoj dirvoj, o jei tik gauna daugiau azoto trashu, nustoja augti...
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 09 11, 14:08)
- geriausia sodinti baltus arba geltonus (oranzinius) krokus, nes melyni yra lepus, o violetiniai ne taip efektingai atrodo..., sodinti galima giliai..., krokai labai nemegsta trashu, gerai auga bet kokioj dykynej, sausoj smeletoj dirvoj, o jei tik gauna daugiau azoto trashu, nustoja augti...

O jus sodinat i tuos indelius kaip tulpes, ir ar tu indeliu buna smulkesniu, nes tie tulpiniai tai dideli pas mane?

Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 11, 13:41)
tai ir aš jau įsigudrinus, ką reikia nusipirkti be vyro, o vėliau tik kaip faktą pateikti  hihihi.gif

o as vat teisiu neturiu, tai tenka su MB visur vazineti doh.gif
bet as jau irgi ismokau, mina su sypsenele nutaisau ir perkuos kvietkas, o i ausi pakuzdu kad atsiskaitysiu su juo... tai zodziu islosiu dvigubai tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2007 09 11, 14:08)
Demesio 4u.gif ! Virusas Namo aplinkoj - "Rena, akmenys & co"  lotuliukas.gif .

blink.gif tongue.gif

o tai man zeme gal su smeliu sumaisyt, kad tie krokai neisleptu g.gif
Atsakyti