Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(rena @ 2007 09 10, 15:22)
.. vau kokie baisuokliai, as i tokius demesio nekreipiu schmoll.gif feeeeee, isvis as voru baidaus blush2.gif

O man jie visai nieko. Senai viena uzmaciau, toks grinai kaip vapsva, dar tarp medetku buvo, tai super ziurejosi thumbup.gif Visai fainuolis, tik kad didelis rupuze. Kadangi man vorai yra shlykstus tai grozejausi is tolo. O po keliu dienu , perskaitem kad jie yra ir dar pavojingi. Na kaip pavojingi, ikanda gan skaudziai , kaip vapsvos. Ir uzauga stambus, vien kunelis buna 4-5cm blink.gif Tai reiskias musiskis dar vaikas buvo, nes vos 1cm sieke dry.gif
Baisu....Labiausiai kad vaika prie jo neitu, nes amzinai nori gaudyti visokias slykstynes fear.gif
Atsakyti
Na sita tema permeciau daugmaz, tai dabar mastau mastau.gif Pasodintas tas sermuksnis pas mane taip i trinkeliu susikirtimo kampa, tai va, po juo galvoju kazka daugiau prisodint nu ir ten kazka pavingiuot atskiriant nuo zoles, tai man patarkit bukit geros.... Ar tinka po dekoratyviniu sermuksniu sodint tarkim spygliuocius ...na ar derinsis? Ir ar aplamai yra kokios derinimo augalu taisykles, tipo spyhliuociai su spygliuociais mastau.gif Ar man po juo geriau kokiu daugiameciu gelyna pasidaryt...bet kazkaip gelyna galvojau priesais dideli panoramini svetaines langa daryt blush2.gif Kad butu kur akis paganyt blush2.gif
Ir dar, zinau, kad buna tokia plevele, ant kurios ten pilasi mulcas ar skalda, tai kaip ja naudot? Nukasi zole ir tiesi? Ar purkst dar kuom nors reik? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2007 09 10, 15:39)
Ir dar, zinau, kad buna tokia plevele, ant kurios ten pilasi mulcas ar skalda, tai kaip ja naudot? Nukasi zole ir tiesi? Ar purkst dar kuom nors reik? mastau.gif

na as tai jokiu pleveliu netiesiau, o apie jas esam kalbejusios berods praeitoj temoj, dar ten pasizvalgyk, o geriausia pasinaudok paieska mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2007 09 09, 10:28)
LABAI GRAŽŪS KATINAI 4u.gif KUR TOKIŲ NUSIPIRKTI?

Aš pirkau Senukuose. Dar yra papūgų, arklių ir visokių kitokių "raitalų"...
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 09 10, 16:14)
Aš pirkau Senukuose. Dar yra papūgų, arklių ir visokių  kitokių "raitalų"...

oi tu su savo tais raitalais lotuliukas.gif man toks juokas suima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 10, 15:08)
na as tai jokiu pleveliu netiesiau, o apie jas esam kalbejusios berods praeitoj temoj, dar ten pasizvalgyk, o geriausia pasinaudok paieska mirksiukas.gif

ainu skaityt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pushis @ 2007 09 09, 22:28)
aš vat irgi mugėj buvau, ir irgi įtariu, kad kažkaip atpažinau Knifofiją... smile.gif prie šiltnamių... gal net ir mane pastebėjai - tokioj labai prigludusioj nešioklėj nešiausi miegantį mažą vaiką  

tiek grožio ir tiek pagundų toj mugėj, ech...  ax.gif  svarbu per daug pinigo neįsidėt, nes vis tiek tik mažą dalį norimų grožių įpirkt teišeina

pirkau serbentų (pagal rekomendaciją - Jedriona , agrastų, svarainių, sidabrakrūmių, labai gražių viržių ir dar keletą niekų. Dabar belieka tvarkingai susodint ir iki pavasario sugalvoti, kaip toliau daryti grožius aplink namus - ir kad jie gražūs būtų ir nereikalautų daug darbo  :

Tikrai atkreipiau dėmesį, net keletą kartų žvilgtelėjau mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif O reikėjo pakalbinti.
Papildyta:
QUOTE(ARasytee @ 2007 09 09, 23:33)
manyka, tau t.p nepavyko prisiskambint?Man t.p - sake tokio nr nera, skambinkit i informacija  ax.gif Ar as blogai persirasiau ar man blogai parase... ax.gif
Na tiek to, as t.p buvau-grozybiu prisiziurejau.Vyra su obelaite i masina nusiunciau o pati   toliau pinigelius leidau  mirksiukas.gif
Knifofija,o prie jusu geltonas autobusiukas buvo?Gal ir ne pas jus apsipirkau... blush2.gif
Merginos, mano baseinelis link pabaigos... karsta.gif  Pati viska dariau, vyras siandien tik padejo pleve isklot, ryt bandysim h2o leist ir baigti viska..gal...

Ne aš prie šiltnamių stovėjau, beveik visada ten stoviu, bet kartais pastumdo mus iš vietos į vietą, todėl ir bijau sakyt, kad stovėsiu ten, o pastatys kur toliau ir reiks skelbimą kabint, kad Knifofija pakeitė dislokacijos vietą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Manyka @ 2007 09 10, 07:55)
Aš ieškojau balto pasato ir Knifofijos su akiniais  bet neradau... nors laksčiau apie šiltnamius, kaip Žaneta ir sakė ax.gif  Aišku, dar klausimas, ar jūs sekmadienį ryte dar nebuvote išvažiavus???? ~10 val.? Nes aš tokiu metu ten numoviau
Man irgi sakė pasitikslinkit numerį bigsmile.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  aš su MB ir tėčiu kažkaip draugiškai tūsiausi (nugi balto pasato ieškodami), tai gal iš gailesčio, kad neradau, jie man nupirko vėlyvių, smulkų dekoratyvinį čiobrelį, našlaitėlių ir norvegišką avietę  assa.gif

Nu bet Žaneta prisiskambino.
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 10, 12:27)
Dar butu neblogai pazymeti raudonu kryziuku, kur stoves baltas Knifofijos pasatas hihihi.gif 

Rena,

Šį kartą stovėsiu be mašinos, neleidžia niekas schmoll.gif Dar kartą kartoju stovėsiu lauke A9 vietoje
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 10, 13:19)
Aišku ...  mirksiukas.gif

Klausimas - o kada sodinti krokus ir hiacintus geriausiai?
Jau kad tulpes rugsėjo 15-spalio 15 d. jau žinau...

Krokus reikėtų truputį anksčiau, o jacintams tas pats akip ir tulpėms.
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 10, 14:09)
Knifofija - o kur galiam įsigyti tokių grožybių? 

Turėtų būti visokiose maksimose ir panašiai. Geltonasis vadinasi Denford, o mėlynieji berods Paulio, o margutis Tovil Dara, bet šito nerasit tai labai reta rūšie ir kainuoja apie 50Lt vienas svogūnas
Papildyta:
O aš šiandien obuolius nusiskyniau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 10 rugsėjo 2007 - 19:18
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 10, 20:13)
1.Šį kartą stovėsiu be mašinos, neleidžia niekas  schmoll.gif  Dar kartą kartoju stovėsiu lauke A9 vietoje

2.O aš šiandien obuolius nusiskyniau.

1. pioneer.gif

2. Pavydziu...pas mus siemet vos keli oboliai. Nors turim 5 obelaites unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 10, 21:07)
1. pioneer.gif

2. Pavydziu...pas mus siemet vos keli oboliai. Nors turim 5 obelaites unsure.gif

Iš trijų medžių 50 dėžių (nežinau kas tiek suvalgys), Pas mane iš viso 4 obelys, dvi iš jų nepramečiuoja ( Štaris ir Alyvinė), o kitos dvi pramečiuoja ( Auksis ir Kulono renetas) , bet abi skirtingais metais. Taigi kiekvienais metais pas mane dera trys obelys, o viena ilsisi. Šiemet iš tos kur ilsisi 6 dėžės.
O pas mus lyja, kai pradėjo apie 19 val tai ir krapija ištisai.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 10, 21:21)
Iš trijų medžių 50 dėžių (nežinau kas tiek suvalgys), Pas mane iš viso 4 obelys, dvi iš jų nepramečiuoja ( Štaris ir Alyvinė), o kitos dvi pramečiuoja ( Auksis ir Kulono renetas) , bet abi skirtingais metais. Taigi kiekvienais metais pas mane dera trys obelys, o viena ilsisi. Šiemet iš tos kur ilsisi 6 dėžės.

Mes tai ir sultys spaudziam, ir obuoliu kose verdam (obuoliai + apelsinas, ir obuoliai + moliugas), ir siaip visa ziema valgom thumbup.gif Siaip pastebejom, kad kai nededam meslo ziemai, tai ir obuoliu nera arba labai mazai. Siaip kiek zinau aplink mus irgi nekas siemet su obuoliais. Bet jau riesutu isderejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 10, 21:35)
Mes tai ir sultys spaudziam, ir obuoliu kose verdam (obuoliai + apelsinas, ir obuoliai + moliugas), ir siaip visa ziema valgom  thumbup.gif Siaip pastebejom, kad kai nededam meslo ziemai, tai ir obuoliu nera arba labai mazai. Siaip kiek zinau aplink mus irgi nekas siemet su obuoliais. Bet jau riesutu isderejo  bigsmile.gif

Mes košių kažkodėl nebevalgom, nu sulčių dar turiu iš pernai metų. Bandysim gimines ir artimuosius vitaminais aprūpint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 10 rugsėjo 2007 - 20:38
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 10, 21:21)

As turbut ne itema, bet jus taip viska zinot smile.gif pirkam obelaite- uzrasyta "prezidento"-sako alyvine.Is kur zinot?Ar kiekviena rusis turi savus pvadinimus?Ne prasiau alyvines, klausiau kokiu turit-tas kai dejo vardint! doh.gif Kazi neapmulkino....
Atsakyti