QUOTE(pushis @ 2007 09 09, 22:28)
aš vat irgi mugėj buvau, ir irgi įtariu, kad kažkaip atpažinau Knifofiją...
prie šiltnamių... gal net ir mane pastebėjai - tokioj labai prigludusioj nešioklėj nešiausi miegantį mažą vaiką
tiek grožio ir tiek pagundų toj mugėj, ech...
svarbu per daug pinigo neįsidėt, nes vis tiek tik mažą dalį norimų grožių įpirkt teišeina
pirkau serbentų (pagal rekomendaciją - Jedriona , agrastų, svarainių, sidabrakrūmių, labai gražių viržių ir dar keletą niekų. Dabar belieka tvarkingai susodint ir iki pavasario sugalvoti, kaip toliau daryti grožius aplink namus - ir kad jie gražūs būtų ir nereikalautų daug darbo :
Tikrai atkreipiau dėmesį, net keletą kartų žvilgtelėjau
O reikėjo pakalbinti.
Papildyta:
QUOTE(ARasytee @ 2007 09 09, 23:33)
manyka, tau t.p nepavyko prisiskambint?Man t.p - sake tokio nr nera, skambinkit i informacija
Ar as blogai persirasiau ar man blogai parase...
Na tiek to, as t.p buvau-grozybiu prisiziurejau.Vyra su obelaite i masina nusiunciau o pati toliau pinigelius leidau
Knifofija,o prie jusu geltonas autobusiukas buvo?Gal ir ne pas jus apsipirkau...
Merginos, mano baseinelis link pabaigos...
Pati viska dariau, vyras siandien tik padejo pleve isklot, ryt bandysim h2o leist ir baigti viska..gal...
Ne aš prie šiltnamių stovėjau, beveik visada ten stoviu, bet kartais pastumdo mus iš vietos į vietą, todėl ir bijau sakyt, kad stovėsiu ten, o pastatys kur toliau ir reiks skelbimą kabint, kad Knifofija pakeitė dislokacijos vietą
Papildyta:
QUOTE(Manyka @ 2007 09 10, 07:55)
Aš ieškojau balto pasato ir Knifofijos su akiniais bet neradau... nors laksčiau apie šiltnamius, kaip Žaneta ir sakė
Aišku, dar klausimas, ar jūs sekmadienį ryte dar nebuvote išvažiavus???? ~10 val.? Nes aš tokiu metu ten numoviau
Man irgi sakė pasitikslinkit numerį
Papildyta:
aš su MB ir tėčiu kažkaip draugiškai tūsiausi (nugi balto pasato ieškodami), tai gal iš gailesčio, kad neradau, jie man nupirko vėlyvių, smulkų dekoratyvinį čiobrelį, našlaitėlių ir norvegišką avietę
Nu bet
Žaneta prisiskambino.
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 10, 12:27)
Dar butu neblogai pazymeti raudonu kryziuku, kur stoves baltas Knifofijos pasatas
Rena,
Šį kartą stovėsiu be mašinos, neleidžia niekas
Dar kartą kartoju stovėsiu lauke
A9 vietoje
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 10, 13:19)
Aišku ...
Klausimas - o kada sodinti krokus ir hiacintus geriausiai?
Jau kad tulpes rugsėjo 15-spalio 15 d. jau žinau...
Krokus reikėtų truputį anksčiau, o jacintams tas pats akip ir tulpėms.
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 10, 14:09)
Knifofija - o kur galiam įsigyti tokių grožybių?
Turėtų būti visokiose maksimose ir panašiai. Geltonasis vadinasi Denford, o mėlynieji berods Paulio, o margutis Tovil Dara, bet šito nerasit tai labai reta rūšie ir kainuoja apie 50Lt vienas svogūnas
Papildyta:
O aš šiandien obuolius nusiskyniau.