Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

QUOTE(laurala @ 2007 09 10, 10:47)
Tai kad žinok mašina važiuotų, tai gal ir prisikrautų maišą (vyras sako, geras biznis būtų), bet deja skrenda giminaitė lėktuvu, tai jau teip liežuvį ploninau, kad nupirktų kiek galės  tongue.gif

Aišku ... mirksiukas.gif

Klausimas - o kada sodinti krokus ir hiacintus geriausiai? g.gif
Jau kad tulpes rugsėjo 15-spalio 15 d. jau žinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 10 rugsėjo 2007 - 12:20
Nenuėjau savaitgalį į mugę, nes... pamiršau per visus rūpesčius, kad tokia vyksta doh.gif
Popiet sekmadienį kai pradėjau po gėlynus knistis, tai ir prisiminiau, bet jau buvo vėlu. Gal ir į gera - o tai vėl būčiau visokio grožio prisipirkus, paskui nežinau į kurią pusę sodinti mirksiukas.gif
Užtat sukišau svogunėlius - hiacintus palei didelį akmenį, krokus palei tvorą, o narsicus į veją - aj, žiūrėsiu, kas bus.... išlįs-neišlįs pavasarį, bus matyt. Rožes iš vazono sukišau į pievą - jei prigis, irgi gerai.
Prisižiūrėjusi jūsų nuotraukų užsimaniau apmulčiuoti savo krūmelius, tiktai žolės man visada gaila, negaliu aš jos išmest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 10, 11:47)
Nu va, visas mano fantazijas sugadinai  unsure.gif  mirksiukas.gif

kaip tai sugadino - tik papilde lotuliukas.gif , gi reik i viska su polekiu ziuret..., ozkos ir man patinka, tokios kilmingos atrodo hihihi.gif , ypac pas mus Vokietijoj tos rudos, nu negaliu atsiziuret wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 10, 12:47)
Nu va, visas mano fantazijas sugadinai  unsure.gif  mirksiukas.gif
Nors istikruju, tai man ozkos pienas  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

blush2.gif na reikia paziureti ir is praktiskos puses, kad poto maziau priekaistu butu tongue.gif
o penas ir man feeeeee schmoll.gif

QUOTE(Reklamiste @ 2007 09 10, 13:27)
Užtat sukišau svogunėlius - hiacintus palei didelį akmenį, krokus palei tvorą, o narsicus į veją - aj, žiūrėsiu, kas bus.... išlįs-neišlįs pavasarį, bus matyt. Rožes iš vazono sukišau į pievą - jei prigis, irgi gerai.

reikejo krokus i pievao narcizus palei tvora mirksiukas.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 09 10, 13:29)
ypac pas mus Vokietijoj tos rudos, nu negaliu atsiziuret  wub.gif .

vesk viena Ju.Ju, gales grozetis bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nors ne i tema, bet niam ozkos suris smile.gif o dar jei zole nugrauzia ir pjaut nereikia thumbup.gif tik ju kvapelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 27, 19:37)
Na štai tinklinių vilkdalgių foto  4u.gif  4u.gif  4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Knifofija - o kur galiam įsigyti tokių grožybių? wub.gif wub.gif
Atsakyti
mastau.gif labai panašius vilkdalgius pirkau "Žalioj stotelėj"
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 10, 12:47)
*reikejo krokus i pieva o narcizus palei tvora mirksiukas.gif
**vesk viena Ju.Ju, gales grozetis bigsmile.gif  biggrin.gif

* drinks_cheers.gif lygiai ta pati pagalvojau, tik rasyt patingejau biggrin.gif .
**pastipsim abi su ozka, kol Ju.Ju pasieksim ax.gif .
QUOTE(Tina* @ 2007 09 10, 12:53)
Nors ne i tema, bet niam ozkos suris smile.gif o dar jei zole nugrauzia ir pjaut nereikia  thumbup.gif tik ju kvapelis  biggrin.gif

tai kad sako, tik oziai smirdi, mano mama kazkada ozkytes turejo, nebepamenu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 10 rugsėjo 2007 - 13:32
Labas merginos bigsmile.gif
Atradau sita tema kai reikalas prispyre blush2.gif Turiu 10 aru zoles (na kokius 4 arus uzima namas, dar pora trinkeles ir suns voljeras, tai nebe taip daug ir lieka lotuliukas.gif )....bet turiu 1 svyranti sermuksni ir 0 ideju blush2.gif Eisiu temos skaitinet....ka cia galima taip skubiai is rudens pasisodint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2007 09 10, 14:38)
Labas merginos bigsmile.gif
Atradau sita tema kai reikalas prispyre blush2.gif Turiu 10 aru zoles (na kokius 4 arus uzima namas, dar pora trinkeles ir suns voljeras, tai nebe taip daug ir lieka lotuliukas.gif )....bet turiu 1 svyranti sermuksni ir 0 ideju blush2.gif Eisiu temos skaitinet....ka cia galima taip skubiai is rudens pasisodint blush2.gif

sveika sveika smile.gif paskaitinėk, pirmame poste daug nuorodų į ankstesnes temas dar rasi.
O šiaip jei sugalvotum gėlynėlį pradėt įrenginėt kokį, tai šiuo metu dar gali daugiametes sodinti, svogūninėms pats laikas, kurios kitą pavasarį sužydės, medeliai irgi rudenį sodinami, taigi traukinys tikrai niekur nenuvažiavo, tik pradėk dėliotis mints ko nori ir pamažu į priekį pajudėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
As biski irgi ne i tema, bet ar yra DAR ps ka nors tie nauji baubai vapsvavoriai wacko.gif Nes pas mus yra swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 09 10, 14:48)
O šiaip jei sugalvotum gėlynėlį pradėt įrenginėt kokį, tai šiuo metu dar gali daugiametes sodinti, svogūninėms pats laikas, kurios kitą pavasarį sužydės, medeliai irgi rudenį sodinami, taigi traukinys tikrai niekur nenuvažiavo, tik pradėk dėliotis mints ko nori ir pamažu į priekį pajudėsi mirksiukas.gif

man kazkaip su mntim ir trumpina doh.gif nriu daug ir visko, o kur kist, tai biesas zino doh.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 10, 15:14)
As biski irgi ne i tema, bet ar yra DAR ps ka nors tie nauji baubai vapsvavoriai wacko.gif Nes pas mus yra swoon.gif

o kaip jie atrodo g.gif

jau radau smile.gif vau kokie baisuokliai, as i tokius demesio nekreipiu schmoll.gif feeeeee, isvis as voru baidaus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 10 rugsėjo 2007 - 14:30