Kur jus matot spriges
QUOTE(Manyka @ 2007 09 08, 20:43)
nu žinok, aš atskyriau ta juosta savo gėlyną nuo pievos - atsidžiaugt negaliu! aišku, sėklos skraido visur, bet joks varputis, dobilas ir kitos 'slenkančios' bjaurastys per jį nepraeina!
Taip ir nesulaukiau taves?
SOS - gal kas prisimena Švėkšnoje moterėlę, prekiaujančią augalais? Ieškau senose temose - nerandu Kažkas pavasarį iš klaipėdiečių rašė...
Sveikos..
Panos.. ar prigis mano siline perkunrope..? ja suo rupuze vakar isrove.. apkandziojo.. ikisau atgal, bet ziedas, kuri ji isleidusi toooks nuleipes..
ir jau nebezinau kaip pries tuos sunis kovot..
Panos.. ar prigis mano siline perkunrope..? ja suo rupuze vakar isrove.. apkandziojo.. ikisau atgal, bet ziedas, kuri ji isleidusi toooks nuleipes..
QUOTE(Supo @ 2007 09 09, 13:58)
Sveikos..
Jei perkūnropė žydi, tai ji ir miršta. Tikriausiai tavo šunelis žinojo ką galima rauti. Bet ji turėjo palikti vaikučių, kurie augs toliau. O žydinčią gali ramia dūšia mest lauk, ji nebeatsigaus.
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 09, 12:15)
Jei perkūnropė žydi, tai ji ir miršta. Tikriausiai tavo šunelis žinojo ką galima rauti. Bet ji turėjo palikti vaikučių, kurie augs toliau. O žydinčią gali ramia dūšia mest lauk, ji nebeatsigaus.
Kad nebuvo vaikuciu.. buvo 2 dideles galvos, is kuriu viena isleidus ziedyna.. bet jis dar nebuvo prasiskleides.. tai as atskyriau jas ir atskirai sukisau i zeme..
Kas bjauriausia, kad suo tai ne mano.. namas fasadinis tai ir puola kaimynu sunys..
Kaip gaila.. net nepamaciau kaip ziedeliai arodo
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 09, 10:12)
SOS - gal kas prisimena Švėkšnoje moterėlę, prekiaujančią augalais? Ieškau senose temose - nerandu Kažkas pavasarį iš klaipėdiečių rašė...
Yra skelbimas sodo spalvose - Švėkšnos sen., Inkakliai, R.Tamašaukienė,8 687 52158. Dekoratyvinių augalų ūkis
QUOTE(laurala @ 2007 09 08, 14:15)
patiko pavadinimas ... tas ,,daiktas" O kai jis kyšo tai man irgi negražu, ale galvoju, jei jį visą sukišus į žemę, ar jis atskirs kažką, ar tada kam jis išvis reikalingas...ar jo funkcija šaknis kažkokių augalų atskirti, kad nesiplėstų, ar formuoti visokius vingiukus? tikiuosi supratot, ką norėjau pasakyti
yra plėpelė, skirta atskirti veją nuo "kažko". Taip pat yra tokia plėpelė, kuria galima izoliuoti pvz tokias besidauginančias ale skanias bjaurybes - avietes. Nebūtina visai dėti tų plastmasinių bortukų ( fuj, didelis jie )
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 09, 10:56)
Taip ir nesulaukiau taves?
aš jūsų neradau!!!!!!! buvau gavus iš mergaičių telefoną, prisiskambint nepavyko, tada prisiminiau, kad turiu Žanetos telefoną, tai paskambinau jai, paklausiau, kaip jus atpažinti, tada laksčiau po kojelavičių ir klausinėjau ar niekas nematė moters su baltu pasatu!!! apžiūrėjau visas mašinas, bet tokio neradau....
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 30, 15:58)
Vilniuje mugė rugsėjo 7-8-9 dienomis, o Kaune šiemet bus tik Agrobaltas, prie Akademijos rugsėjo 13-14-15-16 dienomis. Abiejose mugėse dalyvausiu
Knifofija, o Kaune 15 dieną būsite??? Ar mano česnakiukas jau parduotas????
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 09, 20:36)
yra plėpelė, skirta atskirti veją nuo "kažko". Taip pat yra tokia plėpelė, kuria galima izoliuoti pvz tokias besidauginančias ale skanias bjaurybes - avietes.
o kas yra ta plėpelė????
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 09, 21:34)
siaubazzz
ne siaubas, o linksmumėlis prieš miegą!
QUOTE(Manyka @ 2007 09 09, 21:30)
aš jūsų neradau!!!!!!! buvau gavus iš mergaičių telefoną, prisiskambint nepavyko, tada prisiminiau, kad turiu Žanetos telefoną, tai paskambinau jai, paklausiau, kaip jus atpažinti, tada laksčiau po kojelavičių ir klausinėjau ar niekas nematė moters su baltu pasatu!!! apžiūrėjau visas mašinas, bet tokio neradau....
Papildyta:
Papildyta:
o kas yra ta plėpelė????
Papildyta:
Papildyta:
o kas yra ta plėpelė????
Neparduotas Reikėjo klaust kas iš Kuršėnų, ten visi mane pažysta. Aš stovėjau tarp šiltnamių. O Žaneta mane rado ir dar nemažai moteriškių rado , kurios skaito forumą, bet pokalbiuose nedalyvauja. Aš net klausiau kaip jos mane atpažysta ? Kaune būsiu, stovėsiu A9 vietoje.