Aplamai daugiausiai vyrų draugų turiu skorpionų. Vienos geriausių draugių panelių - vandenės. Labai nesutariu su vėžiais. O pažįstamų rate neturiu nei vieno ožiaragio Pati esu žuvis
as esu sauliukas ir sutariu su mergelem, oziaragiais ir sauliais
Mergeles ir Jauciai
QUOTE(Felise @ 2007 09 07, 12:17)
Aš - mergelė. Bet labai jau netipiška. Siaip nesu nusistačiusi prieš kitas mergeles, sakyčiau net tyliai jomis žaviuosi Puikiai sutariu su vėžiais (ypač su merginomis, gimusiomis liepos pradžioje), ožiaragiais ir svarstyklėmis.
Mano bangos kertasi su vandeniais (tiek moteriškais, tiek vyriškais) bei su skorpionais.
Mano bangos kertasi su vandeniais (tiek moteriškais, tiek vyriškais) bei su skorpionais.
Aš esu šaulys. Labiau sutariu su liūtais ir jaučiais. Nesutariu su ožiaragiais, avinais.
Skorpionai, kaip bites prie medaus limpa
Esu dvinys
Esu dvinys
As - avinuke, ir geriausiai sutariu su kitais avinukais, ypac imponuoja avinukai vyrai
Vandeniai ir vėžiai Pati esu Žuvys
Pati esu skorpione, MB - oziaragis, kaip bebutu keistu visos mano meiles oziaragiai Zmones, kurie mane labiausiai suprantu - skorpionai Gerai sutariu ir su liutais.
QUOTE(floridija @ 2010 03 01, 22:50)
As - avinuke, ir geriausiai sutariu su kitais avinukais, ypac imponuoja avinukai vyrai
turiu dabar tokią simpatiją avinuką - nu niekaip aš jo nesuprantu. Aišku čia daug kas nuo žmogaus priklauso, ne nuo ženklo, bet visgi įdomu daugiau šiek tiek apie avinus sužinot, nes pirmą kartą su šiuo ženklu susidūriau
Visi patinka,tik ne liutai
Aš pati liūtė. Labiausiai mėgstu ir geriausiai sutariu su avinais ir dvyniais. Tokių pažįstu labai daug ir kažkaip suprantame vieni kitus. Avinuose man patinka tas staigus užsidegimas ir staigus atsileidimas ir šiaip ne pikti žmonės. Na, o su dvyniais visad smagu paplepėti