Įkraunama...
Įkraunama...

Koks horoskopo ženklas tau labiausiai patinka?

Apklausa: Labiausiai sugyvenamas horoskopo ženklas? (389 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Aplamai daugiausiai vyrų draugų turiu skorpionų. Vienos geriausių draugių panelių - vandenės. Labai nesutariu su vėžiais. O pažįstamų rate neturiu nei vieno ožiaragio g.gif Pati esu žuvis 4u.gif
Atsakyti
as esu sauliukas ir sutariu su mergelem, oziaragiais ir sauliais 4u.gif
Atsakyti
Mergeles ir Jauciai
Atsakyti
QUOTE(Felise @ 2007 09 07, 12:17)
Aš - mergelė. Bet labai jau netipiška. Siaip nesu nusistačiusi prieš kitas mergeles, sakyčiau net tyliai jomis žaviuosi  biggrin.gif Puikiai sutariu su vėžiais (ypač su merginomis, gimusiomis liepos pradžioje), ožiaragiais ir svarstyklėmis.
Mano bangos kertasi su vandeniais (tiek moteriškais, tiek vyriškais) bei su skorpionais.  ax.gif

Aš esu šaulys. Labiau sutariu su liūtais ir jaučiais. Nesutariu su ožiaragiais, avinais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo e.guodele: 15 vasario 2010 - 16:53
Skorpionai, kaip bites prie medaus limpa lotuliukas.gif
Esu dvinys bigsmile.gif
Atsakyti
aš dvynys. dėl antros pusės tai net nežinau, bet šiaip aš su visais ženklais gerai sutariu. Man arčiausiai širdies - vandeniai - tiek vaikinai, tiek merginos, pažįstu jų daugiausiai ir bendrauju geriausiai, nėra tokio vandenio, su kuriuo nebūčiau susibendravusi lengvai ir gerai
Atsakyti
As - avinuke, ir geriausiai sutariu su kitais avinukais, ypac imponuoja avinukai vyrai ax.gif
Atsakyti
Vandeniai ir vėžiai wub.gif friends.gif Pati esu Žuvys biggrin.gif
Atsakyti
Pati esu skorpione, MB - oziaragis, kaip bebutu keistu visos mano meiles oziaragiai wub.gif Zmones, kurie mane labiausiai suprantu - skorpionai biggrin.gif Gerai sutariu ir su liutais.
Atsakyti
QUOTE(floridija @ 2010 03 01, 22:50)
As - avinuke, ir geriausiai sutariu su kitais avinukais, ypac imponuoja avinukai vyrai ax.gif

turiu dabar tokią simpatiją avinuką - nu niekaip aš jo nesuprantu. Aišku čia daug kas nuo žmogaus priklauso, ne nuo ženklo, bet visgi įdomu daugiau šiek tiek apie avinus sužinot, nes pirmą kartą su šiuo ženklu susidūriau smile.gif
Atsakyti
Visi patinka,tik ne liutai doh.gif
Atsakyti
Aš pati liūtė. Labiausiai mėgstu ir geriausiai sutariu su avinais ir dvyniais. Tokių pažįstu labai daug ir kažkaip suprantame vieni kitus. Avinuose man patinka tas staigus užsidegimas ir staigus atsileidimas ir šiaip ne pikti žmonės. Na, o su dvyniais visad smagu paplepėti rolleyes.gif
Atsakyti