Įkraunama...
Įkraunama...

Koks horoskopo ženklas tau labiausiai patinka?

Apklausa: Labiausiai sugyvenamas horoskopo ženklas? (389 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Aš esu dvynė. Sunku pasakyti su kuo geriausiai sutariu. Pagal astrologus, turėčiau puikiai sutarti su vandeniais ir svarstyklėmis. Na, taip, su svarstyklėmis gerai sutariu, nors labai nedaug jų pažįstu. Su vandeniais irgi neblogai, jie labai bendraujantys ir atviri. Skorpionai geri draugai iki tol, kol su jais nesusipyksti. Labai kerštingi, mėgsta kalbėdami apie save ir savo gyvenimą viską pagražinti. Bet šiaip aš su jais neblogai sutariu. Su vėžiais irgi neblogai. Neturėčiau sutarti su Mergelėm, bet sutariu labai gerai. Nors ir nebendrauju kasdien, ne geriausi draugai su tom Mergelėm, bet ir nesipykstam per daug. Kažkaip neskirstau žmonių pagal tuos horoskopus, nes kaip matot ne visada jie teisingi.
Atsakyti
o as esu saulys, mano vyras liutas, tai mes labai gerai sutariam, tinkam vienas kitam... siaip dar sutariu gerai su avinais(nors ju labai nedaug pazystu)... labiausiai tureciau nesutarti su skorpionu, bet kazkaip man tai nepasitvirtina, turiu viena drauge kuri yra skorpionas, tai mes labai gerai sutariam.... ax.gif
Atsakyti
Idomi tema thumbup.gif
Siaip nustebau, kad pirmaujantis zenklas yra Jautis, man garbe blush2.gif
Is dalies suprantu tokia pozicija, nes mes megstame pagelbeti, isklausyti ir tiesiog buti malonus... Aisku, yra ir dideliu minusu, bet visada jauciu aplinkiniu palaikyma, siluma, o tai skatina atsilyginti tuo paciu. Kaip sakoma, gyvenkime draugiskai mirksiukas.gif
Dabar pereisiu prie temos. As balsavau uz mergeles (brolis, pusesere, dede ir kelios drauges-mergeles). Kazkaip pagalvojau, kad su mergelemis santykiai buvo ir yra nuosirdziausi, silciausi, net sunku paaiskint ta trauka ir tarpusavio supratima g.gif Be to, man patinka, kad sio zenklo atstovai tarsi mastytojai, psichologai, na tokie nepavirsutiniski, be to dvelkia ramybe... 4u.gif
Dar galeciau isskirti avinus- uz gera nuotaika, aktyvuma, dvynius- uz bendravima, vezius- uz nuosirduma...
Sutariu ir su liutais (tevas ir antra puse-liutai). BET, as sutarimas toks keistokas, buna konfliktu, nes turim panasiu savybiu ir tenka labai pasistengti islaikyti darnius santykius... doh.gif
Atsakyti
OZIARAGIS biggrin.gif nes toks mano vyro zodiako zenklas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 01 17, 11:52)
OZIARAGIS  biggrin.gif  nes toks mano vyro zodiako zenklas  smile.gif

ožiaragiai ir mergelės abiejų lyčių bigsmile.gif
Atsakyti
mano geriausia draugė avinas o aqš žuvis
Atsakyti
pats mylimiausias ir geriausias ženklas - Liūtas wub.gif The Best! Kiek išsiaiškinau, vienos nuostabiausių mano draugių - Liūtės, vyrai Liūtai irgi labai tvirto charakterio cool.gif Šiaip sutariu labai puikiai su beveik visais ženklais wub.gif labiausiai nemėgstu (lai neįsižeidžia) Dvynių vyrų (moterys visai nieko mirksiukas.gif ) ir moterų Svarstyklių (nors pati esu svarstyklė), bendravimas su šiais atstovais dažnai būna kažkoks komplikuotas, nesusikalbame ta pačia kalba... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiVidz: 30 sausio 2010 - 17:05
Labiausiai sutariu su moterimis Dvyniais
Atsakyti
Bendrauju ne su zenklais, o su zmonemis. Dabar pagalvojau, kad net nezinau kai kuriu ju zodiako zenklu. Stengiuosi neremtinti saves ir savo aplinkos rata i stereotipinius zodiako remus, jie maiso, nes itakoja vertinant zmones.

Is tos serijos, jis dvinys... vadinasi melagis, aaaa jis zuvis, o tada jis alhasas, skorpionas ooooo taiiii doh.gif
Atsakyti
Pati oziarage, geriausiai susibendrauju su Jauciais vyrais. (siaipaapskritai geriausiai su vyraiis susibendrauju blush2.gif ).
Atsakyti
Geriausiai su jauciais, nes maniskis jautis wub.gif geriausios drauges mergele, skorpionas ir saulys, sesuo liutas, tai su siais gerai sutariu. Nesutinku su oziaragiais, dvyniais schmoll.gif
Atsakyti
Kiek turejau ir turiu geriausiu draugiu visos skorpiones thumbup.gif
Atsakyti