as jautis, tai mano geriausi draugai mergeles tiek vyriskos, tiek moteriskos gimines, na o apie vezius tai patylesiu
As kadangi zuvis, tai lb gerai sutarius su visais vandens zenklais, ir draugu rate pas mane pagrinde veziai, zyvys ir keli skorpionai.
Taip jau susikloste gyvenime, kad dazniausiai bendrauju su liutais, pati esu vandene
Sutariu su visais neblogai, tik labai nemėgstu moterų skorpionių . Pati esu dvynukė
Manau, kad gerai su mergelemis sutariu.
Skorpione.
Visi geriausi draugai vyrukai kazkaip netycia yra skorpionai. Tiesiog puikiai suprantam vieni kitus. Nors siaip visos drauges negali pakest mano drauguziu skorpionu
Na o moterys drauges yra veziukai, jauciai, zuvys, sauliai, mergeles...
Visi geriausi draugai vyrukai kazkaip netycia yra skorpionai. Tiesiog puikiai suprantam vieni kitus. Nors siaip visos drauges negali pakest mano drauguziu skorpionu
Na o moterys drauges yra veziukai, jauciai, zuvys, sauliai, mergeles...
Pati šauliukė, ir draugai mano geriausi pagrinde šauliai, tai šauliukus labiausiai ir myliu, o antroj vietoj būtų skorpionai. Nežinau, čia rašo, kad labai vriedni ir viską, bet kiek aš sutikus, visi super žmonės Nei su vienu draugu ar drauge skorpionu per gyvenimą nei karto susipykę nebuvom, kažkaip "sutinkam" Va ko negaliu pakęst, tai dvynių, ypač moterų.. Dažniausiai visiškai nesutampa mūsų vertybės, siekiai ir pan. dalykai, kas ilgainiui ima baisiai erzinti. Nors visur yra išimčių, žinau pora dvynių su kuriom visai neblogai sutariam
man geriausiai sekasi sugyventi su liutu gal todel lad pati esu liutas
pati esu vezys tai ir sutariu su veziukais
o seip tai ne horoskope esme, svarbu kad zmogus geras butu
o seip tai ne horoskope esme, svarbu kad zmogus geras butu
As pati esu liute ir su liutem sutariu geriausiai.