Įkraunama...
Įkraunama...

Koks horoskopo ženklas tau labiausiai patinka?

Apklausa: Labiausiai sugyvenamas horoskopo ženklas? (389 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as jautis, tai mano geriausi draugai mergeles tiek vyriskos, tiek moteriskos gimines, na o apie vezius tai patylesiu box.gif
Atsakyti
As kadangi zuvis, tai lb gerai sutarius su visais vandens zenklais, ir draugu rate pas mane pagrinde veziai, zyvys ir keli skorpionai.
Atsakyti
Taip jau susikloste gyvenime, kad dazniausiai bendrauju su liutais, pati esu vandene ax.gif
Atsakyti
Sutariu su visais neblogai, tik labai nemėgstu moterų skorpionių blush2.gif . Pati esu dvynukė
Atsakyti
Pati esu dvynė sutariu geriausiai su svarstyklėmis ir žuvimis, labiausiai nervina avinai(vyrai ir moterys) ir skorpionai. cool.gif
Atsakyti
Manau, kad gerai su mergelemis sutariu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Skorpione.

Visi geriausi draugai vyrukai kazkaip netycia yra skorpionai. Tiesiog puikiai suprantam vieni kitus. Nors siaip visos drauges negali pakest mano drauguziu skorpionu smile.gif

Na o moterys drauges yra veziukai, jauciai, zuvys, sauliai, mergeles... smile.gif
Atsakyti
Pati šauliukė, ir draugai mano geriausi pagrinde šauliai, tai šauliukus labiausiai ir myliu, o antroj vietoj būtų skorpionai. Nežinau, čia rašo, kad labai vriedni ir viską, bet kiek aš sutikus, visi super žmonės thumbup.gif Nei su vienu draugu ar drauge skorpionu per gyvenimą nei karto susipykę nebuvom, kažkaip "sutinkam" smile.gif Va ko negaliu pakęst, tai dvynių, ypač moterų.. Dažniausiai visiškai nesutampa mūsų vertybės, siekiai ir pan. dalykai, kas ilgainiui ima baisiai erzinti. Nors visur yra išimčių, žinau pora dvynių su kuriom visai neblogai sutariam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 08 lapkričio 2008 - 12:38
man geriausiai sekasi sugyventi su liutu gal todel lad pati esu liutas rolleyes.gif
Atsakyti
pati esu vezys tai ir sutariu su veziukais biggrin.gif
o seip tai ne horoskope esme, svarbu kad zmogus geras butu wink.gif
Atsakyti
Man labiausiai liutes, svarstykles, oziarages pritinka, o as svarstykles
Atsakyti
As pati esu liute ir su liutem sutariu geriausiai.
Atsakyti