veziukas
geriausi man jautukai,mergeles..
sunku su skorpais ir oziaragiais
Esu liute... na man atrodo,kad geri zmones yra zuvys,vandeniai,tokie neissisokantys,geri zmones...siaip padedantys yra mergeles,bet su jais nelabai sutariu...geriausiai subendrauju su kitais liutais...siaip kompanijoj labai megstu saulius,ir sutariu,bet gero draugo nenoreciau saulio,kelias drauges turejau ir su visom budavo daug konfliktu...
domiausi zodiakais labai,ir taip pastebejau,kad aisku gerai sutariu su avinais,sauliais,liutais,kaip ir tyuri buti...ir mano draugai daugumoj jie...bet is esmes geriausiai jauciuosi gal su zuvimis,paskui svarstykles geri zmones...nemegstu skorpionu
domiausi zodiakais labai,ir taip pastebejau,kad aisku gerai sutariu su avinais,sauliais,liutais,kaip ir tyuri buti...ir mano draugai daugumoj jie...bet is esmes geriausiai jauciuosi gal su zuvimis,paskui svarstykles geri zmones...nemegstu skorpionu
Nu as i draugus/es renkuosi MErgeles
taipjau išpyolę kad su liūtai mergelės, bet mergelės mano nuomone dvi kaukes nešioja
Geriausiai sutariu su skorpionias veziais ir oziaragiais.Pjaunuosi juodai su svarstyklem,dar su dvyniais pakonfliktuoju:)
Mano
prabalsavau už vėžiukus,nes sutariu tikrai neblogai,bet gyventi kartu turbūt negalėčiau nuo avinų purto(bet tik vyriškos giminės,moteriškos gan fainos ) mergelės faini žmogeliukai,bet irgi tik draugystei,gyventi su jais bet kam sunku
jautukų mažai pažinojau,bet turbūt vienintelis ženklas,kuris man tikrai tiktų
jautukų mažai pažinojau,bet turbūt vienintelis ženklas,kuris man tikrai tiktų
man labiausiai patinka mergeles, svarstykles, oziaragiai