Įkraunama...
Įkraunama...

Koks horoskopo ženklas tau labiausiai patinka?

Apklausa: Labiausiai sugyvenamas horoskopo ženklas? (389 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
veziukas 4u.gif
geriausi man jautukai,mergeles.. wub.gif

sunku su skorpais ir oziaragiais doh.gif
Atsakyti
Esu liute... thumbup.gif na man atrodo,kad geri zmones yra zuvys,vandeniai,tokie neissisokantys,geri zmones...siaip padedantys yra mergeles,bet su jais nelabai sutariu...geriausiai subendrauju su kitais liutais...siaip kompanijoj labai megstu saulius,ir sutariu,bet gero draugo nenoreciau saulio,kelias drauges turejau ir su visom budavo daug konfliktu...
domiausi zodiakais labai,ir taip pastebejau,kad aisku gerai sutariu su avinais,sauliais,liutais,kaip ir tyuri buti...ir mano draugai daugumoj jie...bet is esmes geriausiai jauciuosi gal su zuvimis,paskui svarstykles geri zmones...nemegstu skorpionu doh.gif smile.gif
Atsakyti
Nu as i draugus/es renkuosi MErgeles
Atsakyti
taipjau išpyolę kad su liūtai mergelės, bet mergelės mano nuomone dvi kaukes nešioja
Atsakyti
As esu Avinas ir jei tiket horoskopais tai tureciau labai gerai sutart su kitais ugnies zenklais t.y. su liutais ir sauliais smile.gif
siaip mano gyvenime taip ir yra: mano geriausia drauge Liutas o mano vaikinas Saulys biggrin.gif

Nesutariu su vandens zenklais: skorponais, veziais.. smile.gif
Atsakyti
as mergele
sutariu neblogai su oziaragiais, jauciais, dvyniais, zuvimis
blogai su skorpais, sauliais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 29 rugsėjo 2008 - 06:54
Aš pati mergelė, ir tik visai neseniai patebėjau, kad geriausiai sutariu su vandeniais. Dar neblogai su jaučiais, dvynių irgi nenurašyčiau g.gif

Atsakyti
Geriausiai sutariu su skorpionias veziais ir oziaragiais.Pjaunuosi juodai su svarstyklem,dar su dvyniais pakonfliktuoju:)
Atsakyti
Mano
Atsakyti
prabalsavau už vėžiukus,nes sutariu tikrai neblogai,bet gyventi kartu turbūt negalėčiau g.gif nuo avinų purto(bet tik vyriškos giminės,moteriškos gan fainos biggrin.gif ) doh.gif mergelės faini žmogeliukai,bet irgi tik draugystei,gyventi su jais bet kam sunku unsure.gif
jautukų mažai pažinojau,bet turbūt vienintelis ženklas,kuris man tikrai tiktų rolleyes.gif
Atsakyti
man labiausiai patinka mergeles, svarstykles, oziaragiai
Atsakyti
man labiausiai patinka avinai
Atsakyti