Įkraunama...
Įkraunama...

Koks horoskopo ženklas tau labiausiai patinka?

Apklausa: Labiausiai sugyvenamas horoskopo ženklas? (389 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Esu svarstykles.Labiausiai sutariu su (merginom): avinais,dvyniais,mergele,sauliais,o is vyriskos puses tai labiausiai sutariu su dvyniais-niekad neiesko zodzio kiseneje,wat kas juose mane zavi mirksiukas.gif ,liutai-jie juk karaliai,turintys savo verte ir zino ko nori,sauliai-tai mergisiai,vandeniais, nuolat baruosi savo kely sutikus jauti,ir su oziaragiu nerandu bendros kalbos.... doh.gif
Atsakyti
O as esu vezys, mb mergele, manau geriausias varinatas santuokai thumbup.gif siaip nesiseseka rysio gaudyt su skarpionais, dvyniais...bet cia irgi neina sakyti, kad su visais.
Atsakyti
Sveiki! As esu veziuke.

Kazkaip vieno pacio paciausio negaleciau isrinkti.

Man super drauges yra veziukes. Tai zmoguciai, kurie mane supranta. Jautrios, grazios, isdidzios(geraja prasme), draugiskos... Isties super, visad pades, parems, tik va buna kartais islenda egoizmas, bet tai buna retai ir tik tada, kai blogai nusiteike. Siaip lb nuotaikos zmones, viena akimirka ciki, o kita pavarge ir viskas uzknise. Veziukem galima pasitiketi, istikimos. Mano dauguma draugiu veziukes. Randam kalba. Ir visiem vyram puikiausia drauge - zmona yra veziuke. Tai pasiaukojanti, viskam pasiryzusi del mylimojo moteris. Svelni, palaikanti, visada supras, tikes, pagirs, palepins, apibers buciniais. Aistringa ir karsta moteris, tik reikia pataikyti i nuotaika. Taip, nuotaiku kaita yra peilis tiek mums, tiek aplinkiniams. Labai jautrios, kiekvienas grubesnis zodis sukelia tikra sumaisti sirdelej. Tai apie mane ir mano geriausias drauges, todel gali buti individualu, bet manau tiesos yra. tongue.gif O vyrai - veziai, tai apsaugokit! Nesavarankiski, nevyriski, uzleidziantys vadovavima moteriai, todel salia tokio vyro niekada nesijausciau saugi. Linke i gilius apmastymus, depresija, nepasitikintys. Bet myli stipriai, motiniski, rupestingi...

Super zmones yra avinai. Tai tikri draugai, puikus meiluziai. Nervina biski ju grubumas ir nekantumas, bet galima susigyventi. Man kaip veziukei skaudu, bet gera visada zinoti, ka avinas masto. O ka masto tai tiesiai ir isrezia, be jokiu pagrazinimu. Is pradziu siuntu, bet praeina, pasigalvoji, kad taip ir yra. Izvalgus avinai. Karstakosiai, oh, kiek koses priverda visur, kur sudalyvauja. biggrin.gif

Tikras nesusipratimas yra skorpionai. Taip, jie sexy, protingi, pastabus... Bet niekada nesuprasi, ko jie nori, ka masto, ko sieka. Artimai bendravau su vienu, tai viena diena atrodo, kad del Taves zvaigzdes surinks, o kita jau nekreipia demesio. O kai paklausi, tai sumala kazka, kad net nebezinai is vis ka daryti. Atrodo, kad patinki, bet nesistengia. Ir blaskaisi, abejoji, kol uzknisa ir nusprendi skirtis, o tada kokia meile atsiranda! Bet daveda iki to, kad toji meile nebereikalinga. Ir Skorpas kankinasi, kokia Tu kiaule, kad ji pametei, kai tokia meile buvo. Ziaurus zmones, visom prasmem. Tik tai, kad seksas super, daugiau nieko gero, nebent tris metus kankiniesi su juo ir tada Skorpas nusprendzia atsiskleisti, bet tada jau buna neidomu. Gerai, kam pasiseka. Sako skorpai su veziai tinka, bet man kazkoks nesusipratimas. Gal tik man... biggrin.gif
Atsakyti
As gimusi po jaucio zenklu, taip pat l.gerai sutariu su jauciais, svarstyklem, liutais, avinais, nemegstu vandeniu, dvyniu. smile.gif
Atsakyti
Pati esu Avinas. Pagal horoskopus geriausiai turėčiau sutarti su Vandeniais, Dvyniais, Liūtais, Šauliais. Bet man asmeniškai sunkiai sekasi su šiais ženklais. Geriausiai sutariu su Vėžiais, Ožiaragiais. Ypač Ožiaragiai imponuoja, kol kas daugiausia protingų žmonių sutikau gimusių po šiuo ženklu. Nesiblaško, nekeičia nuomonės ir yra ištikimi draugai.
Po Vandenio ženklu sutikau daugiausia karštakošių, Dvyniai - kartais nebesupranti su kuriuo iš jų bendrauji, vienąkart būna nors prie žaizdos dėk, kitąkart - nežinai , kokia musė įkando. Liūtai - nesugeba nusileisti iš aukštybių, nors puikiai matai, kad jam blogai, tikrai nori užjausti, bet užsispyrę teigs, kad jiems viskas gerai. Bijo pasirodyti silpnais.
Atsakyti
Esu Vandenė smile.gif Kas liečia meilę, moteriškai-vyriškus santykius, labiausiai patinka vyrai Svarstyklės rolleyes.gif O draugystėj, bendravime pastebėjau, kad geriausiai sutariu su Dvyniais ir Vandeniais, tiek moterim, tiek vyrais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 02 15, 22:25)
Esu Vandenė  smile.gif  Kas liečia meilę, moteriškai-vyriškus santykius, labiausiai patinka vyrai Svarstyklės  rolleyes.gif  O draugystėj, bendravime pastebėjau, kad geriausiai sutariu su Dvyniais ir Vandeniais, tiek moterim, tiek vyrais  smile.gif

drinks_cheers.gif Aš Svarstyklės, MB Vandenis. Patinka ir Dvyniai, taip pat nieko Liūtai ir Šauliai, dar kažkodėl Jaučiai. O jeigu tik susipažinus su žmogumi negaliu jo pakęsti, dažniausiai paaiškėja, jog tai Avinas lotuliukas.gif
Atsakyti
O paskutiniu metu pastebejau,kad puikiai sutariu su zuvytem,jauciais.Pati skorpione,nemegstu vandeniu,dvyniu.
Atsakyti
As esu Dvyniai ir geriausiai, sakyciau, sutariu su Vandeniais thumbup.gif beje, man visada pasitvirtina ta taisykle, jog sutariama su kas antru zodiako zenklu, pvz., jei as Dvyniai, tai nesutariu su Veziu, sutariu su Liutu, nesutariu su Mergelem, sutariu su Svarstyklem ir t.t... rolleyes.gif
Atsakyti
Pati mergele, balsavau uz svarstykles.
Nu patinka man sis zenklas ir tiek. smile.gif
Atsakyti
As Jautuje ir geriausiai sutariu su Zuvies, Jaucio ir Mergeles zenklu gimusiais atstovais. O neikaip nerandu bendru interesu ir siaip kalbos su Skorpionais ir Avinais (ypac vyrais). Na niekaip neiseina kitaip schmoll.gif
Atsakyti
aš svarstyklės, galiu sutarti su bet kuo ax.gif taip jau yra, nes svarstyklės labai diplomatiškos, bet geriausiai sutariu su avinais, vandeniais (vyrai), jaučiais, šauliais (moterys)
Atsakyti