Įkraunama...
Įkraunama...

Koks horoskopo ženklas tau labiausiai patinka?

Apklausa: Labiausiai sugyvenamas horoskopo ženklas? (389 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Esu mergele ax.gif ir geriausiai sutariu su jauciu ir oziaragiu. Nesutariu su vandeniais.
Atsakyti
Esu oziaragis, nuo mazens visos drauges buvo veziai, veliau irgi kai studijavau, net keista tik su zmogum susibendrauji ir suzinai vel vezys, bet su jais visgi sunku labai uzsispyre. Niekada nesutariau su liutais, vandeniais,avinais.
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2007 12 28, 15:05)
Esu oziaragis, nuo mazens visos drauges buvo veziai, veliau irgi kai studijavau, net keista tik su zmogum susibendrauji ir suzinai vel vezys, bet su jais visgi sunku labai uzsispyre. Niekada nesutariau su liutais, vandeniais,avinais.

Pati esu vėžys ir turiu draugę - ožiaragę. Iš esmės (kiek teko SM skaityt apie vėžius) tai visiškai priešingi ženklai. Bet kartais tai kaip tik į naudą mirksiukas.gif aš tokia rami, "naminė", tyli, o ji energinga, visur lekianti - puikiai viena kitą papildom, ji mane iš vietos išjudina, aš kartais ramybės įnešu... rolleyes.gif o man atrodo, kad ožiaragiai labiau užsispyrę nei vėžiai, nors gal ir nuo paties žmogaus priklauso...
Ir su žuvim gerai sutariu drinks_cheers.gif vėžiai ir žuvytės labai panašūs žmonės, lengva bendrauti
Atsakyti
Aš ožiaragė. Geriausiai sutariu su mergelėmis, vėžiais ir jautukais smile.gif Kažkaip sunkoka su skorpionais, vandeniais. Liūtas - šaunus draugus, bet meilės ryšiai nelabai galimi smile.gif
Atsakyti
as zuvys. gerai sutariu su skorpionu, avinu, sauliais, bet tik kaip draugai. meiles reikalais puikus variantas jautis,ozeragis. sunku su vandeniais,veziais, ypach su dvyniais. rolleyes.gif
Atsakyti
Geriausiai sutariu su skorpionais ax.gif esu žuvys
Atsakyti
Aš liūtas, geriausiai sutariu su skorpionais, taip pat neblogai su vėžiais, ožiaragiais, svarstyklėmis, tuo tarpu negaliu pakęst jaučių bei avinų taip pat kai kurių liūtų, Aišku viskas nuo žmogaus priklauso, bet vieno ženklo atstovus dažnai sieja kažkas reikšmingo ir labai bendro.
Atsakyti
Pati esu liūtas ir negaliu išskirti vieno zodiako ženklo. Manau, kad geriausiai sutariu su Avinais, kitais Liūtukais ir Dvyniais ir Skorpionais. ax.gif Tačiau visko būna. blush2.gif
Sunkoka sutarti su Vandeniais, OŽIARAGIAIS. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantex: 11 sausio 2008 - 21:51
As oziarage, kiek pastebejau, mieliausi man zmones buna zuvys, jauciai, mergeles, oziaragiai, liutai, bet siaip su visu zodiaku atstovais galima gerai sutarti, tik nesiseka visiskai bendrauti su dvyniais, per daug agresijos man juose unsure.gif
Atsakyti
Labiausiai patinka vandeniai arba jaučiai moterys, ir avinai arba jaučiai vyrai smile.gif
Atsakyti
Manau , kad žuvų ženklo žmones sugeba gerai sutarti su visais biggrin.gif Jie tobuli blush2.gif cool.gif wub.gif
Atsakyti
As svarstykles thumbup.gif
Gerai sutariu su veziukais(vyrais), ozeragiais-NE
O siaip zmones yra zmones lotuliukas.gif
Atsakyti