Esu oziaragis, nuo mazens visos drauges buvo veziai, veliau irgi kai studijavau, net keista tik su zmogum susibendrauji ir suzinai vel vezys, bet su jais visgi sunku labai uzsispyre. Niekada nesutariau su liutais, vandeniais,avinais.
QUOTE(EVO @ 2007 12 28, 15:05)
Esu oziaragis, nuo mazens visos drauges buvo veziai, veliau irgi kai studijavau, net keista tik su zmogum susibendrauji ir suzinai vel vezys, bet su jais visgi sunku labai uzsispyre. Niekada nesutariau su liutais, vandeniais,avinais.
Pati esu vėžys ir turiu draugę - ožiaragę. Iš esmės (kiek teko SM skaityt apie vėžius) tai visiškai priešingi ženklai. Bet kartais tai kaip tik į naudą aš tokia rami, "naminė", tyli, o ji energinga, visur lekianti - puikiai viena kitą papildom, ji mane iš vietos išjudina, aš kartais ramybės įnešu... o man atrodo, kad ožiaragiai labiau užsispyrę nei vėžiai, nors gal ir nuo paties žmogaus priklauso...
Ir su žuvim gerai sutariu vėžiai ir žuvytės labai panašūs žmonės, lengva bendrauti
Aš ožiaragė. Geriausiai sutariu su mergelėmis, vėžiais ir jautukais Kažkaip sunkoka su skorpionais, vandeniais. Liūtas - šaunus draugus, bet meilės ryšiai nelabai galimi
as zuvys. gerai sutariu su skorpionu, avinu, sauliais, bet tik kaip draugai. meiles reikalais puikus variantas jautis,ozeragis. sunku su vandeniais,veziais, ypach su dvyniais.
Pati esu liūtas ir negaliu išskirti vieno zodiako ženklo. Manau, kad geriausiai sutariu su Avinais, kitais Liūtukais ir Dvyniais ir Skorpionais. Tačiau visko būna.
Sunkoka sutarti su Vandeniais, OŽIARAGIAIS.
Sunkoka sutarti su Vandeniais, OŽIARAGIAIS.
As oziarage, kiek pastebejau, mieliausi man zmones buna zuvys, jauciai, mergeles, oziaragiai, liutai, bet siaip su visu zodiaku atstovais galima gerai sutarti, tik nesiseka visiskai bendrauti su dvyniais, per daug agresijos man juose
Labiausiai patinka vandeniai arba jaučiai moterys, ir avinai arba jaučiai vyrai
Manau , kad žuvų ženklo žmones sugeba gerai sutarti su visais Jie tobuli
As svarstykles
Gerai sutariu su veziukais(vyrais), ozeragiais-NE
O siaip zmones yra zmones
Gerai sutariu su veziukais(vyrais), ozeragiais-NE
O siaip zmones yra zmones