Įkraunama...
Įkraunama...

Koks horoskopo ženklas tau labiausiai patinka?

Apklausa: Labiausiai sugyvenamas horoskopo ženklas? (389 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Esu šauliukė.
Balsavau už liūtus, bet tik todėl, kad negalima už daugiau balsuoti bigsmile.gif
Šiaip sutariu su daugeliu ženklų. Kiek sunkiau gal su žuvimis, bet ypatingai neišskirčiau rolleyes.gif
Kas dėl antros pusės - asmeniškai man labiausiai tinka svarstyklės wub.gif (na bent jau kiek yra pasitaikę). Nesuprantu vaikinų šaulių, nelimpa/nelipo kiek esu sutikus blink.gif

Šiek tiek nustebino, kad šauliai nėra vieni iš tų populiaresnių ženklų su kuriais gerai sutartumėt smile.gif
Atsakyti
Daugiausia balsavo už jaučius drinks_cheers.gif
Esu tipiška liūtė,geriausia sutinku taip pat su jaučiais,draugės beveik visos jautukės.MB dvynys,bet nepasakyčiau,kad idealiausia pora man būtų šis ženklas.Labai puikiai sutariu su vyrais liūtais,moterų šiuo ženklu nelabai pažįstu.Su vėžiais visai neblogai sutariu.
Atsakyti
Prabalsavai už avinus hihihi.gif .Šiaip sutariu su visais raguočiais thumbup.gif ,nes pati esu liūtas biggrin.gif .Labai nemėgstu dvynių ir žuvų..
Atsakyti
Balsavau uz liutus,pati esu jautis rolleyes.gif
Atsakyti
Vėžiukai wub.gif Aš pati Žuvis ax.gif Šilti, gerai žmonės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lane: 17 spalio 2007 - 10:40
Labai gerai sutariu su jauciais,avinais,zuvim.Prabalsavau uz jaucius.Pati,beje,skorpione.
Atsakyti
visiskai nerandu kontakto su dvyniais doh.gif jei susipazistu darbe, draugu bury su kokiu zmogum su kuriuo pastebiu kad tiesiog biolaukai nesutampa,akurat veliau paaiskeja,kad dvynys drinks_cheers.gif o as mergele
Atsakyti
Pati esu šauliukė. Balsavau už vandenius, nes pastebėjau, kad iki šiol gyvenime geriausiai sutariu su šio zodiako ženklo turėtojais ax.gif
Atsakyti
aš vandenis... man patinka bendraut su avinais, vandeniais...balsavau už avinus drinks_cheers.gif
Atsakyti
As mergele.
labiausiai patinka vyrai skorpionai.
moterys dvyniai ir avinas.
o jauciai, vandeniai ir moterys ir vyrai man patinka. thumbup.gif
Atsakyti
aš esu liūtas, o geriausiai sutariu su mergelėm, jaučiais ir vandeniais
nemyliu aš dvynių, skorpionų ir svarstyklių schmoll.gif
Atsakyti
Esu svarstyklė smile.gif
Draugų tarpe geriausiai sutariu su žuvų ženklo žmonėmis thumbup.gif
Neplanuotai bet ir mano sūnelis gimė po žuvų ženklu, tikiuosi puikiai sutarsim wub.gif
Atsakyti