Esu šauliukė.
Balsavau už liūtus, bet tik todėl, kad negalima už daugiau balsuoti
Šiaip sutariu su daugeliu ženklų. Kiek sunkiau gal su žuvimis, bet ypatingai neišskirčiau
Kas dėl antros pusės - asmeniškai man labiausiai tinka svarstyklės (na bent jau kiek yra pasitaikę). Nesuprantu vaikinų šaulių, nelimpa/nelipo kiek esu sutikus
Šiek tiek nustebino, kad šauliai nėra vieni iš tų populiaresnių ženklų su kuriais gerai sutartumėt
Daugiausia balsavo už jaučius
Esu tipiška liūtė,geriausia sutinku taip pat su jaučiais,draugės beveik visos jautukės.MB dvynys,bet nepasakyčiau,kad idealiausia pora man būtų šis ženklas.Labai puikiai sutariu su vyrais liūtais,moterų šiuo ženklu nelabai pažįstu.Su vėžiais visai neblogai sutariu.
Esu tipiška liūtė,geriausia sutinku taip pat su jaučiais,draugės beveik visos jautukės.MB dvynys,bet nepasakyčiau,kad idealiausia pora man būtų šis ženklas.Labai puikiai sutariu su vyrais liūtais,moterų šiuo ženklu nelabai pažįstu.Su vėžiais visai neblogai sutariu.
Prabalsavai už avinus .Šiaip sutariu su visais raguočiais ,nes pati esu liūtas .Labai nemėgstu dvynių ir žuvų..
Balsavau uz liutus,pati esu jautis
Labai gerai sutariu su jauciais,avinais,zuvim.Prabalsavau uz jaucius.Pati,beje,skorpione.
visiskai nerandu kontakto su dvyniais jei susipazistu darbe, draugu bury su kokiu zmogum su kuriuo pastebiu kad tiesiog biolaukai nesutampa,akurat veliau paaiskeja,kad dvynys o as mergele
Pati esu šauliukė. Balsavau už vandenius, nes pastebėjau, kad iki šiol gyvenime geriausiai sutariu su šio zodiako ženklo turėtojais
aš vandenis... man patinka bendraut su avinais, vandeniais...balsavau už avinus
As mergele.
labiausiai patinka vyrai skorpionai.
moterys dvyniai ir avinas.
o jauciai, vandeniai ir moterys ir vyrai man patinka.
labiausiai patinka vyrai skorpionai.
moterys dvyniai ir avinas.
o jauciai, vandeniai ir moterys ir vyrai man patinka.
Esu svarstyklė
Draugų tarpe geriausiai sutariu su žuvų ženklo žmonėmis
Neplanuotai bet ir mano sūnelis gimė po žuvų ženklu, tikiuosi puikiai sutarsim
Draugų tarpe geriausiai sutariu su žuvų ženklo žmonėmis
Neplanuotai bet ir mano sūnelis gimė po žuvų ženklu, tikiuosi puikiai sutarsim