Įkraunama...
Įkraunama...

Koks horoskopo ženklas tau labiausiai patinka?

Apklausa: Labiausiai sugyvenamas horoskopo ženklas? (389 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(ausryte @ 2007 09 07, 13:17)
Aš - mergelė. Bet labai jau netipiška. Siaip nesu nusistačiusi prieš kitas mergeles, sakyčiau net tyliai jomis žaviuosi  biggrin.gif Puikiai sutariu su vėžiais (ypač su merginomis, gimusiomis liepos pradžioje), ožiaragiais ir svarstyklėmis.
Mano bangos kertasi su vandeniais (tiek moteriškais, tiek vyriškais) bei su skorpionais.  ax.gif

O kodel tu jomis zaviesi (mergelemis)? smile.gif
Ir kodel pati manai, kad esi netipiska?
Atsakyti
Mergelė. Geriausiai sutariu su jaučiais ir liūtais. Prieš mergeles nieko neturiu, su visom sutariu gerai. Sunkiau sutarti sekasi su skorpionais ir vėžiais.
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 09 03, 18:52)
As negaliu isskirti jokio zenklo, su kuriuo ypatingai gerai sutarciau, bet vat galiu isskirti viena, su kuriais nesutariu ir apskritai vengiu- mergeles. Nors as pati esu mergele  blush2.gif  nerandu nieko gero juose, vaikinai yra visiski babnikai ir siaip bjaurus, apie merginas net nesneku...

Na priešingai ne tu, aš randu mergelėse daug gerų savybių tongue.gif Mane žavi jų organizuotumas. Kiek jų pažįstu - visos labai draugiškos (tiek vaikinai, tiek merginos), draugams padeda negailėdamos savęs, labai skaniai gamina, labai rūpinasi savimi (išvaizdos prasme), todėl visada puikiai atrodo (viskas iki smulkmenų suderinta). Ir tikrai nesprendžiu apie jas iš vieno žmogaus. Taip jau susiklostė, kad mane supa labai daug mergelių.
Kodėl aš netipiška mergelė?
Išvaizdai neskiriu tiek dėmesio,, nesu pedantė, nesu tokia realistė (dažnai skraidžioju padebesiais), nesu darboholikė.
Bet daba pagalvojau, kad yra nemažai mergeliškų savybių, kurias turiu g.gif
Atsakyti
Aš dvynys, geriausiai sutariu kaip su draugu, tai su vyrais dvyniais (bet tik neduok dieve į poras doh.gif ), su merginom - jaučiais (apramina mano įsisiautėjusią vaizduotę ir elgesį tongue.gif ) , vyrai patinka liūtai (bet kam jie nepatinka lotuliukas.gif , tačiau draugystė neįmanoma schmoll.gif ) , pasižaidimui patinka skorpijonai tongue.gif
Atsakyti
as pai mergele bet nesu nei darboholike nei pedante rolleyes.gif na visai gerai sutariu ir su mergele,skorpionais,svarstyklem,oziaragiais ir ypac su vandeniais o sunku man su liutais ir avinais unsure.gif
Atsakyti
as esu skarpionas prabalsavau uz zuvis, nors sunkoka issirinkti buvo ax.gif nes dar gerai su veziais sutinku ir dar su jauciais. Taciau geriausiai su zuvim ir veziais thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif as irgi veziuke doh.gif Visos mano drauges - veziukes, skorpiones bei saulys, turiu dar viena jauti, bet tai sakyciau isimtis smile.gif gerai sutariu ir su oziaragiais. Is vyru patinka - zuvys, liutai, turiu viena drauga is mergeliu. Dar nepatiko nei viena liute ar avine g.gif
Atsakyti
As dvynys. Man visi patinka.
tiesiog yra zenklai, kuriu vertybines sistemos as visai neikertu- pvz. zuvys. Na nesuprantu "apie ka" yra sio zenklo zmones, nors pripazistu, kad jie yra labai mieli ir smagus. Kaip restorane- kazka valgai, bet niekaip neikerti, ar tai mesa, ar zuvys, ar sojos baltymas, ar ....

O manes, personally, Vandeniai moterys nepakelia. Jau patikrinta- praktiskai neapykanta is pirmo zvilgsnio... Kiek galejau analizuoti, tai priezastis - paprastas pavydas. TieK Dvyniai, tiek Vandeniai gyvenime daznai gali pasiekti vienodai, jie turi panasu emocini ir intelektualini potenciala, bet Vandeniai i savo isvajota rezultata ateina daug prakaituodami, o Dvyniai viska gauna lyg bezaisdami, taip pat bezaisdami viska praranda... gal uz tai mus daznai nemegsta... g.gif
Atsakyti
as vezys...dievinu-jautukus wub.gif ...nors siaip sutariu su visais zenklais...bet skorpionai ir sauliai daveda vistiek iki absoliutaus ignoravimo ju doh.gif lotuliukas.gif ..nu ten visiskas nesusipratimas schmoll.gif

vyras-liutas wub.gif ...geriau nebuna bigsmile.gif
Atsakyti
Aš skorpionė, o MB - vėžys. Kartu išgyvenom beveik 25 metus. Vėžys - puikus šeimos žmogus thumbup.gif . Sakau iš savo patirties
Atsakyti
Man tai dvyniai, svarstykles ir vandenia (bet vandenis tai tik panos) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievute10 @ 2007 09 24, 16:26)
Man tai dvyniai, svarstykles ir vandenia (bet  vandenis tai  tik panos) mirksiukas.gif

a man geriausiai sekasi su zmonem sugyvento o ne su liutais gaidziais ir kitais oziais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti