Įkraunama...
Įkraunama...

Koks horoskopo ženklas tau labiausiai patinka?

Apklausa: Labiausiai sugyvenamas horoskopo ženklas? (389 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Labiausiai,matyt,sutariu su šauliais dėl jų draugiškumo,nuoširdumo ir ne standartinio mąstymo rolleyes.gif jaučių aplink mane yra daug,jie gerai nusodina mane,vandenį,ant žemės savo paprastumu,žemiškumu rolleyes.gif vėžiai atrodo kiek per daug šeimyniški,liūtų vengiu ir sutikus apeinu dešimties metru spinduliu dėl jų savęs aukštinimo,skorpionai sukelia dvilypius jausmus,truputi gąsdina mane savo aistra gyvenimui ir viskam ką daro,kartais norisi pabėgt pailsėt nuo jų,bet tuo pačiu žaviuosi jais dėl to paties ir jaučiu pavydą kaip jie sugeba būti tokie stiprūs,kupini noro ir aistros,norėčiau ir aš to turėti bent kiek daugiau rolleyes.gif svarstyklės truputi erzina savo dvejojimu,o iš mergelių norėčiau išmokt kruopštumo rolleyes.gif čia toks mano vandeniškas požiūris biggrin.gif išvardinau tik zodiakus,kuriuos geriausiai pažįstų,su jo atstovo žmonėmis susiduriu kasdien,kitų ženklų žmonių žinau taip pat,bet negaliu nieko pasakyti,atrodo per mažai bendraujam rolleyes.gif
Atsakyti
As esu liute ir geriausiai sugyvenu su dvyniu vyru
Atsakyti
kai pagalvoju, tai ne iš piršto laužtos zodiakų ženklų savybės. aš vandenis, labiausiai žaviuosi avinais - už energiją, veržlumą, ėjimą į priekį, draugiškumą. pažinojau kelis artimiau žmones. atrodo, jūras perplauktų, jei reikėtų. viskas viename-ir gyvenimo džiaugsmas, ir sentimentai. galėčiau pasakyti daug komplimentų.
Atsakyti
As geriausiai sutariu ir sugyvenu su Liuto ir Saulio zenklo zmonemis, bendraujant atsiranda labai daug vienodu interesu, beto pokalbiu temos neissenka, sunkiausia bent jau man eina sutart su mergelemis ir dvyniais.
Atsakyti
Moteris Mergelė 4u.gif
Atsakyti
šiek tiek nustebau, kad daugumai patinka jaučiai bigsmile.gif
Atsakyti
Labiausiai nemėgstu žuvų (prašau neįsižeisti). Bent jau mano pažįstami, gimę po šiuo ženklu, pasižymi egocentriškumu, nemokėjimu išklausyti..
Patinka skorpionai, dvyniai, liūtai. Aš - šaulys smile.gif
Atsakyti
Neturiu problemu, sutariu su visais zmonemis, nesvarbu koks zodiako zenklas. 4u.gif
Draugu tarpe yra vandeniai, dvyniai, zuvys, liutai, skorpionai, veziai, oziaragiai. Puikiai sutariu su bendradarbiais, kurie yra mergele, avinas, jautis.
Atsakyti
Esu liūtas, man labiausiai patinka bendrauti su šauliu, vėžiu, svarstyklėmis ir žuvimis. O labiausiai erzina dvyniai ir mergelės ax.gif
Atsakyti
esu jautukė, geriausiai sekasi sutarti su skorpionais ir ožiaragiais (abiejų lyčių), visi kiti ženklai tokie neutralūs. na, gal kiek komplikuotesni santykiai su vandeniais ir dvyniais. bet net ir juos galima pakęsti, jei labai reikia biggrin.gif
Atsakyti
Skorpionas - mano mylimiausias biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos na as savo vandenio nesuprantu jau kartu metai esame bet kartais nebezinau ar mane bemyli pradziai pasakydavo i diena po karta pats o dabar jei jam parasau kad myliu jisai tik paraso kad zino arba sypsenele kai paklausiu kodel nebesako jis atreze kad as ir taip zinau o beto tie jo nekalbadieniai atrodo viskas gerai bet dingsta ir neraso kokias 2d rasyk kiek nori zadame kartu gyventi bet jis nekalba nieko apie tai as tik klausiu jo kaip bus kaip darysim o jis tik pasako nesijaudink viskas bus gerai beje as dvinys

Atsakyti