o as "sugyvenu" su atskirais zmonemis, ju asmenybemis, o ne ju zenklais
QUOTE(Kolapse @ 2012 10 25, 16:20)
o as "sugyvenu" su atskirais zmonemis, ju asmenybemis, o ne ju zenklais
Pritariu, ir as taip pat galvoju. Neretai tas zinojimas koks zodiako zenklas itakoja bendravima su kitu zmogumi, nes stereotipai riboja.
QUOTE(Moonte @ 2012 10 25, 16:41)
Pritariu, ir as taip pat galvoju. Neretai tas zinojimas koks zodiako zenklas itakoja bendravima su kitu zmogumi, nes stereotipai riboja.
Bet juk būna ir priešingai, bendrauji su kokiu žmogumi ir pagalvoji, nu tipiškas...(jautis, vežys, žuvis), o paskui pasirodo, kad taip ir yra
Šiaip aš dažnai jaučiu savo ženklo žmones, net vyrą tokį radau
QUOTE(Medlieva @ 2012 10 25, 15:49)
Bet juk būna ir priešingai, bendrauji su kokiu žmogumi ir pagalvoji, nu tipiškas...(jautis, vežys, žuvis)
Taip. Tikrai taip pasitaiko.
Nežinau koks labiausiai iš visų ženklas patinka. Žinau tik, koks nelabai man patinka. Tai svarstyklės.
QUOTE(Medlieva @ 2012 10 25, 15:49)
Bet juk būna ir priešingai, bendrauji su kokiu žmogumi ir pagalvoji, nu tipiškas...(jautis, vežys, žuvis), o paskui pasirodo, kad taip ir yra
as tai vadinciau tiesiog sutapimais atrodo as kalbu su zmogumi ir va galvoju tipiska mergele, bet pasirodo visai ne mergele
patinka zuvys (subtilios, svelnios, rupestingos, geros, jausmingos, gilios), vandeniai (isradingi, pilni ideju, idomus), jauciai (stabilus, ramus, zino ko nori, konkretus, aiskus), skorpionai (charizmatiski, patrauklus), oziaragiai (stiprus, nors ir uzdari), veziai (supratingi), avinai (svytintys, energingi).
nelabai patinka Liutai (isdidus, pasikele), svarstykles (nenuosirdzios, saltos), sauliai (valdingi)
nelabai patinka Liutai (isdidus, pasikele), svarstykles (nenuosirdzios, saltos), sauliai (valdingi)
QUOTE(titė @ 2007 09 05, 00:30)
Man nepatinka vyrai vėžiai, nes nepripažysta kritikos ir yra nevalos, iš moterų - skorpionės, nes būna labai geros draugės, kol... o vėliau stengiasi įgelt kaip ir skorpionas. Aš esu svarstyklė, ir daugiausiai tenka bendraut su svarstyklėm, man tinka, nes žmonės mylintys teisybę, grožį, ir draugiški. Ir visiems kitiems ženklams neturiu nieko blogo gerai sutinku su liūtais, jaučiais ir t.t.
senas postas, bet gryna tiesa, as irgi svarstyklės ir viską galiu patvirtint.
Papildyta:
QUOTE(Sypsokites @ 2013 01 04, 03:00)
svarstykles (nenuosirdzios, saltos),
Reik daugiau pabendraut su svarstyklėm (ne paviešutiniškai), kad suprastumėt, jog jos nuoširdžios ir ne šaltos. Arba jei ilgai tokios išlieka kažkieno atžvilgiu, vadinasi nenori būti draugais su tuo žmogumi, jis jų nedomina.
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi , nors per daug netikiu horoskopais, tačiau pagal žmones (patinka/nepatinka) dažniausiai pasiteisina
Labiausiai nesutariu su žuvų ženklo žmonėmis. Labai jautrūs, dėl visko "verkia", į gyvenimą žiūri pesimistiškai...Tačiau niekad nepaliks bėdoje. Bet gyvent su tokiais žmonėmis aš - niekaip
Dar pastebėjau, kad nelabai sutariu su vėžiais ir mergelėmis.
O geriausiai sutariu su dvyniais, vandeniais ir savo ženklo žmonėmis - svarstyklėmis. Nors tų svarstyklių visokių būna, žinau kelis žmones ,kurie dalijasi viena gimimo tada ir yra svarstyklės - jie visi man nepatinka.
Kliamka , pritariu paskutiniam sakiniui, tikra tiesa
Bent jau aš atsiskleidžiu tik draugų rate, nes nelabai mėgstu rodyti savo jausmus, emocijas atvirai
Labiausiai nesutariu su žuvų ženklo žmonėmis. Labai jautrūs, dėl visko "verkia", į gyvenimą žiūri pesimistiškai...Tačiau niekad nepaliks bėdoje. Bet gyvent su tokiais žmonėmis aš - niekaip
Dar pastebėjau, kad nelabai sutariu su vėžiais ir mergelėmis.
O geriausiai sutariu su dvyniais, vandeniais ir savo ženklo žmonėmis - svarstyklėmis. Nors tų svarstyklių visokių būna, žinau kelis žmones ,kurie dalijasi viena gimimo tada ir yra svarstyklės - jie visi man nepatinka.
Kliamka , pritariu paskutiniam sakiniui, tikra tiesa
Bent jau aš atsiskleidžiu tik draugų rate, nes nelabai mėgstu rodyti savo jausmus, emocijas atvirai
Aš dvynė.. Iš esmės gerai sutariu su visais zodiako ženklais, nes prisitaikau... Tačiau daugiausia kankinuosi bendraudama su šauliais ir kitais dvyniais... Vaikinai anksčiau labiausiai patraukdavę dėmesį būdavo avinai... Ištisai tik ant jų pataikydavau netyčia, bet nusivildavau,nes jie nepastovūs, emocionalūs, greit įsimyli ir greit užmiršta... Vėžį vaikiną turėjau tai buvo kaip mažas vaikas...
Dabar turiu ožiaragį, ir ką galiu pasakyt tai geriausias zodiako ženklas.. Nors dvyniai ir nelabai sutaria su ožiaragiais bet man kažkaip kitaip... Aišku per didelis rūpinimasis manim ir atsidavimas darbui kartais stipriai smogia per nervus,bet jo intelektas,vyriškumas, stabilumas viską atperka...
Dabar turiu ožiaragį, ir ką galiu pasakyt tai geriausias zodiako ženklas.. Nors dvyniai ir nelabai sutaria su ožiaragiais bet man kažkaip kitaip... Aišku per didelis rūpinimasis manim ir atsidavimas darbui kartais stipriai smogia per nervus,bet jo intelektas,vyriškumas, stabilumas viską atperka...
QUOTE(Sypsokites @ 2013 01 04, 02:00)
patinka zuvys (subtilios, svelnios, rupestingos, geros, jausmingos, gilios), vandeniai (isradingi, pilni ideju, idomus), jauciai (stabilus, ramus, zino ko nori, konkretus, aiskus), skorpionai (charizmatiski, patrauklus), oziaragiai (stiprus, nors ir uzdari), veziai (supratingi), avinai (svytintys, energingi).
Pritariu. Dar nepatinka Dvyniai...
Aš esu svarstyklės. Man labiausiai patinka dvynio ženklo vyrai, o moteriškės žuvys bei skorpionai
QUOTE(club_baby @ 2013 01 13, 16:05)
Aš dvynė.. Iš esmės gerai sutariu su visais zodiako ženklais, nes prisitaikau... Tačiau daugiausia kankinuosi bendraudama su šauliais ir kitais dvyniais... Vaikinai anksčiau labiausiai patraukdavę dėmesį būdavo avinai... Ištisai tik ant jų pataikydavau netyčia, bet nusivildavau,nes jie nepastovūs, emocionalūs, greit įsimyli ir greit užmiršta... Vėžį vaikiną turėjau tai buvo kaip mažas vaikas...
As irgi buvau suzaveta oziaragio intelektu, stabilumu, darbstumu...Bet su laiku taip atsibosta to stabilumo paieskos, pastovus taupimas, galvojimas o kas bus jei... is tiesu supratau, kad zemes stichijos zenklai ne labai tinka mano budui...Nezinau ar esu patenkinta, kad mano vyras oziaragis. Pastoviai reikia kelti nuotaika. Manau oziaragiams gerai gimti kokioje Norvegijoje. Kur stabili ekonomika ir aiskios ateities perspektyvos. Nes man mano oziaragiui pastoviai reikia kelti nuotaika ir aiskinti, kad as esu laiminga ir man nieko netruksta
Taip jau atsitiko, kad mane supa daug svarstykliu. Tetis svarstykles, turejau ir draugu svarstykliu ir geriausios drauges svarstykles. Is tiesu zmones estetai, gilios, idomios asmenybes. Tikrai bendrauja nuosirdziai tik su paciais artimiausiais zmonemis. Su visais kitais uzdeda salto zmogaus kauke. Svarstyklese mane erzina pastovus saves tobulinimas
Liutus jauciu is tolo Vienintelis zenklas, kuris man visaaaai nepatinka. Erogantiskos, pasiputusios asmenybes. Pastoviai aiskina aplinkiniams, ka jie geriausiai padare. Moka gyventi ir aplamai kalba tik apie save mylimiausia ir idealiausia Aisku stiprus zenklas. Noreciau tureti vaika liuta. Tik ne sutuoktini ar drauga