Pirmoje vietoje labiausiai jauciu simpatija oziaragiams , idomus zmones cia manau niekas nepapriestaraus ,su savo tvirtu charakteriu ,bet turbut tai labiausiai ir zavi.Na paskui dar jauciai visai
Esu skorpionė, domiuosi zodiako ženklais, tad jei susipažįstu su žmogum, stengiuos pati perprasti jo ženklą, dažnai pasiseka
Nesu kategoriškai nusistačiusi, bet jaučiu kad kalbos nerandu ar nepatinka požiūris : Dvynių, Jaučių, Liūtų.
Neblogai sutariu su: Mergelėmis, Ožiaragiais, Svarstyklėmis
O geriausiai sutariu su: Žuvimis, Vandeniais, Skorpionais, Vėžiais - na nestebina -ta pati stichija -vanduo
Su Šauliais ir Avinais nesu artimiau bendravusi, arba teko susidurti tik trumpam, tad nieko negaliu pasakyti.
Balsavau už Žuvis -labiausiai patinka iš visų
Nesu kategoriškai nusistačiusi, bet jaučiu kad kalbos nerandu ar nepatinka požiūris : Dvynių, Jaučių, Liūtų.
Neblogai sutariu su: Mergelėmis, Ožiaragiais, Svarstyklėmis
O geriausiai sutariu su: Žuvimis, Vandeniais, Skorpionais, Vėžiais - na nestebina -ta pati stichija -vanduo
Su Šauliais ir Avinais nesu artimiau bendravusi, arba teko susidurti tik trumpam, tad nieko negaliu pasakyti.
Balsavau už Žuvis -labiausiai patinka iš visų
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 07, 00:35)
Vandenis - oras, ne joks vanduo.
Vyrai Jauciai. Ir mano geriausia drauge Jautis. Keista, nes as liute ir abu labai stiprus zenklai, bet moliusku ir nemegstu.
Man patinka veziai, liutai, skorpionai(kaip ir as). Maziausiai patinka avinai del aklo ir daznai beprasmio uzsispyrimo, vandeniai, svarstykles irgi siaip sau...
Esu Avinukas sutariu su oziaragiais, sauliais, skorpionais, liutais. Bendros kalbos nerandu su veziais ir zuvim, jokiu bendru interesu ir tik konfliktai ir kas labiausiai nervuoja, kad uzpyksta ir gali tylet ir para, o as taip negaliu issirekiu ir vel gerai... Taip pat su mergelem nelabai... nemegstu pedantiskumo ir idealumo, patinka bent truputelis chaoso. Su kitais neteko susidurti ir pakankamai bendrauti, kad galeciau ivertinti
As dvyne.Geriausia sutariu su abieju lyciu dvyniais,vyrais vandeniais,jauciais .Negaliu pakest abieju lyciu skorpionu (man vis kazkokie kenkejai kliudavo)
Aš ant ribos su vandeniu ir žuvimis, sutariu su abiejų lyčių žuvimis, vandeniais, mergelėmis, jaučiais, dvynėmis ir skorpionėmis, svarstykliais . Kertasi bangos su vyrais skorpionais ir dvyniais
Esu mergelė, labiausiai nesutariu su žuvimis ir liūtais (moterimis). Mano geriausia draugė dvynė, mes gerai sutariame, nors daug kas rašote, kad nesutaria mergelės su dvynėmis.