Įkraunama...
Įkraunama...

Koks horoskopo ženklas tau labiausiai patinka?

Apklausa: Labiausiai sugyvenamas horoskopo ženklas? (389 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Pirmoje vietoje labiausiai jauciu simpatija oziaragiams , idomus zmones cia manau niekas nepapriestaraus ,su savo tvirtu charakteriu ,bet turbut tai labiausiai ir zavi.Na paskui dar jauciai visai g.gif
Atsakyti
Esu skorpionė, domiuosi zodiako ženklais, tad jei susipažįstu su žmogum, stengiuos pati perprasti jo ženklą, dažnai pasiseka smile.gif
Nesu kategoriškai nusistačiusi, bet jaučiu kad kalbos nerandu ar nepatinka požiūris : Dvynių, Jaučių, Liūtų.
Neblogai sutariu su: Mergelėmis, Ožiaragiais, Svarstyklėmis
O geriausiai sutariu su: Žuvimis, Vandeniais, Skorpionais, Vėžiais - na nestebina -ta pati stichija -vanduo biggrin.gif

Su Šauliais ir Avinais nesu artimiau bendravusi, arba teko susidurti tik trumpam, tad nieko negaliu pasakyti. ax.gif

Balsavau už Žuvis -labiausiai patinka iš visų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 06 vasario 2011 - 22:36
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 07, 00:35)

O geriausiai sutariu su: Žuvimis, Vandeniais, Skorpionais, Vėžiais - na nestebina -ta pati stichija -vanduo  biggrin.gif

Vandenis - oras, ne joks vanduo.
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2011 02 07, 00:36)
Vandenis - oras, ne joks vanduo.

tikrai, suklydau. ax.gif
Atsakyti
Vyrai Jauciai. Ir mano geriausia drauge Jautis. Keista, nes as liute ir abu labai stiprus zenklai, bet moliusku ir nemegstu.
Atsakyti
Jauciai thumbup.gif
Atsakyti
Man patinka veziai, liutai, skorpionai(kaip ir as). Maziausiai patinka avinai del aklo ir daznai beprasmio uzsispyrimo, vandeniai, svarstykles irgi siaip sau... ax.gif
Atsakyti
Esu Avinukas biggrin.gif sutariu su oziaragiais, sauliais, skorpionais, liutais. Bendros kalbos nerandu su veziais ir zuvim, jokiu bendru interesu ir tik konfliktai ir kas labiausiai nervuoja, kad uzpyksta ir gali tylet ir para, o as taip negaliu doh.gif issirekiu ir vel gerai... Taip pat su mergelem nelabai... nemegstu pedantiskumo ir idealumo, patinka bent truputelis chaoso. Su kitais neteko susidurti ir pakankamai bendrauti, kad galeciau ivertinti smile.gif
Atsakyti
As dvyne.Geriausia sutariu su abieju lyciu dvyniais,vyrais vandeniais,jauciais biggrin.gif .Negaliu pakest abieju lyciu skorpionu (man vis kazkokie kenkejai kliudavo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 06 kovo 2012 - 07:31
Aš ant ribos su vandeniu ir žuvimis, sutariu su abiejų lyčių žuvimis, vandeniais, mergelėmis, jaučiais, dvynėmis ir skorpionėmis, svarstykliais thumbup.gif . Kertasi bangos su vyrais skorpionais ir dvyniais blink.gif
Atsakyti
Geriausiai sutariu su zemes zenklais: mergelem, oziaragiais, jauciais, pati irgi zemes zenklas esu 4u.gif
Atsakyti
Esu mergelė, labiausiai nesutariu su žuvimis ir liūtais (moterimis). Mano geriausia draugė dvynė, mes gerai sutariame, nors daug kas rašote, kad nesutaria mergelės su dvynėmis. 4u.gif
Atsakyti