Įkraunama...
Įkraunama...

Koks horoskopo ženklas tau labiausiai patinka?

Apklausa: Labiausiai sugyvenamas horoskopo ženklas? (389 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(^Austėja^ @ 2010 11 05, 01:25)
vandeniai gi gerai sutaria su siais zenklais  thumbup.gif

agha, papasakok man, vandenei ir mano draugui - vandeniui, kaip gerai mes sutariam su mergelemis... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 01 11, 21:59)
agha, papasakok man, vandenei ir mano draugui - vandeniui, kaip gerai mes sutariam su mergelemis...  schmoll.gif

o kuo mergeles vandeniams neitinka?
turejau bendradarbi mergele, tai jis nepakesdavo buku piestuku,apeidavo stalus ir bambedamas nusmailindavo piestukus doh.gif
o musu seimoj sunus- mergele. nu tai tarp jo ir vandenio-,,irako karas". turbut del paauglystes g.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2010 03 15, 00:15)
As dvyne, sutariu su liutais, avinais  thumbup.gif  Visiskai nesuprantu mergeliu, kiek teko bendraut, tai labai jau skiriames ir tie skirtumai atgraso  g.gif

Aš irgi dvynė ir supratau, kad mergelės ne nee schmoll.gif Tikrai per daug skirtumų. Randu bendrą kalbą su liūtais, dvyniais, dar ožiaragiais. Avinai savotiški, bet norint, galima susibendrauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 13 sausio 2011 - 15:01
QUOTE(Vifsla @ 2011 01 11, 20:06)
na jau na jau..kuo gi moterys skorpionai neitiko? angel.gif

Nesakau kad visi be isimciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 16 sausio 2011 - 23:30
man tai avinai ir svarstykles nepatinka. o jei kas leistu pasirinkti,noreciau but oziaragiu, tik gaila negaliu
Atsakyti
Jaučiai ir Ožiaragiai smile.gif su jais viskas aišku... ramu...
Atsakyti
QUOTE(nisė @ 2011 01 27, 22:43)
man tai avinai ir svarstykles nepatinka. o jei kas leistu pasirinkti,noreciau but oziaragiu, tik gaila negaliu

nenoretum but oziaragiu smile.gif as noreciau buti dvyniu ir gal dar avinu. man labiausiai patinka jauciai.
Atsakyti
o as labiausiai nemegstu svarstykliu - tiek moteru, tiek vyru 4u.gif
Atsakyti
As pati oziarage, bet man nepatinka sio zenklo zmones jau labai viskas per daug zemiska ir aisku. As pati noreciau buti skarpijone blush2.gif Tokie neprognazuojami karsti zmones thumbup.gif Bet su tokiu zmogum nenoreciau gyvent schmoll.gif Neaisku kur tas karstumasir didelis noras draugauti su visais gali nuvest rolleyes.gif
Atsakyti
O , veziukas, puikiai sutariu su zuviukais vyrais ir merginom dvyniais.. ax.gif Niekaip negliu to paaiskinti, bet taip jau yra. Matyt todel ir savaji issirinkau zuviuka.. wub.gif
Atsakyti
o man tai labiausiai patinka buti skorpu ax.gif
niekuo kitu nenoreciau buti tongue.gif
Atsakyti
Ai man visi LIUX 4u.gif Nors maziau patinka dvyniai ir skorpijones (moterys)
Atsakyti