Įkraunama...
Įkraunama...

Koks horoskopo ženklas tau labiausiai patinka?

Apklausa: Labiausiai sugyvenamas horoskopo ženklas? (389 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Man prie širdies mergelės ir jaučiai.. Nors pati - vandenė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 11 02, 19:55)
Man prie širdies mergelės ir jaučiai.. Nors pati - vandenė  ax.gif

vandeniai gi gerai sutaria su siais zenklais thumbup.gif
Atsakyti
Man tai mieliausi vėžiukai ir žuvytės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erbe @ 2010 11 11, 13:52)
Man tai mieliausi vėžiukai ir žuvytės ax.gif

o man NE!!!
Atsakyti
Mergelės, dvyniai smile.gif
Atsakyti
pats megstamiausias zenklas Jautis - kodel? man neatrodo idomus, o jus kodel uz ji balsuojate? smile.gif
Atsakyti
as zuvyte
geriausiai sutariu su liutais ir svarstyklemis(vyrais).taip pat su oziaragiais, jauciais.
nemegstu dvyniu(moteru)-sneka neuzsiciaupdamos ir dazniausiai nieko protingo nepasako ir dar veidmaines(neisizeiskit, cia mano tokie sutikti egzemplioriai), privengiu skorpijonu, nes tikrai igelti megsta, ir mergeliu-kertasi laukai.
Atsakyti
aš skorpionas ir man patinka vandeniai, skropionai, avinai, ožiaragiai, liutai, mergeles.. ax.gif
nelabai patinka žuvys, dvyniai, svarstyklės..o gal tik sutikau tokius, kurie nelabai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Felise @ 2007 09 09, 15:18)
aš randu mergelėse daug gerų savybių  tongue.gif Mane žavi jų organizuotumas. Kiek jų pažįstu - visos labai draugiškos (tiek vaikinai, tiek merginos), draugams padeda negailėdamos savęs
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif vyras mergele.
As oziarage,geriausiai sutariu su mergelemis ir liutais.
Atsakyti
Gal ne i tema...mano situacija keistoka:mudu su vyru gime ta pacia diena, tais paciais metais.Liutukai.Gal kam teko sutikt tokiu poru?Kazin, kaip sekasi gyvent tokiems"horoskopiniams giminaiciams" g.gif unsure.gif
Atsakyti
Man visi zenklai visai nieko ir patinka bet... apart: moterys- veziai, moterys ir vyrai- svarstykles, ir moterys- skorpionai.
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2011 01 11, 14:42)
Man visi zenklai visai nieko ir patinka bet... apart: moterys- veziai, moterys ir vyrai- svarstykles, ir moterys- skorpionai.

na jau na jau..kuo gi moterys skorpionai neitiko? angel.gif
Atsakyti