Man prie širdies mergelės ir jaučiai.. Nors pati - vandenė
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 11 02, 19:55)
Man prie širdies mergelės ir jaučiai.. Nors pati - vandenė
vandeniai gi gerai sutaria su siais zenklais
Man tai mieliausi vėžiukai ir žuvytės
Mergelės, dvyniai
as zuvyte
geriausiai sutariu su liutais ir svarstyklemis(vyrais).taip pat su oziaragiais, jauciais.
nemegstu dvyniu(moteru)-sneka neuzsiciaupdamos ir dazniausiai nieko protingo nepasako ir dar veidmaines(neisizeiskit, cia mano tokie sutikti egzemplioriai), privengiu skorpijonu, nes tikrai igelti megsta, ir mergeliu-kertasi laukai.
geriausiai sutariu su liutais ir svarstyklemis(vyrais).taip pat su oziaragiais, jauciais.
nemegstu dvyniu(moteru)-sneka neuzsiciaupdamos ir dazniausiai nieko protingo nepasako ir dar veidmaines(neisizeiskit, cia mano tokie sutikti egzemplioriai), privengiu skorpijonu, nes tikrai igelti megsta, ir mergeliu-kertasi laukai.
aš skorpionas ir man patinka vandeniai, skropionai, avinai, ožiaragiai, liutai, mergeles..
nelabai patinka žuvys, dvyniai, svarstyklės..o gal tik sutikau tokius, kurie nelabai..
nelabai patinka žuvys, dvyniai, svarstyklės..o gal tik sutikau tokius, kurie nelabai..
QUOTE(Felise @ 2007 09 09, 15:18)
aš randu mergelėse daug gerų savybių Mane žavi jų organizuotumas. Kiek jų pažįstu - visos labai draugiškos (tiek vaikinai, tiek merginos), draugams padeda negailėdamos savęs
vyras mergele.As oziarage,geriausiai sutariu su mergelemis ir liutais.
Man visi zenklai visai nieko ir patinka bet... apart: moterys- veziai, moterys ir vyrai- svarstykles, ir moterys- skorpionai.
QUOTE(visgi @ 2011 01 11, 14:42)
Man visi zenklai visai nieko ir patinka bet... apart: moterys- veziai, moterys ir vyrai- svarstykles, ir moterys- skorpionai.
na jau na jau..kuo gi moterys skorpionai neitiko?