Įkraunama...
Įkraunama...

Geox avalynė

QUOTE(migliux @ 2007 09 28, 14:50)
Jau ir aš seniau sakiau kad Kauną nuskriaudė  ax.gif

g.gif tai jau jo, nes pas mus tikrai tragiški palygint batai geox...o cia visus kur rode tai graziai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 28, 19:18)
g.gif  tai jau jo, nes pas mus tikrai tragiški palygint batai geox...o cia visus kur rode tai graziai atrodo  bigsmile.gif

As Vilniuje gal neatkreipiau i mergaitiskus batukus bet tokiu ilgaauliu nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 28, 19:43)
As Vilniuje gal neatkreipiau i mergaitiskus batukus bet tokiu ilgaauliu nemaciau g.gif

Jie buvo Akropolio "Žygio batuose", o kitose parduotuvėse - kitų spalvų, visiškai nesižiūrėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 28, 19:51)
Jie buvo Akropolio "Žygio batuose", o kitose parduotuvėse - kitų spalvų, visiškai nesižiūrėjo  doh.gif

tikrai l. grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 28, 20:13)
tikrai l. grazus smile.gif

Bet maniškei patogesni ecco juodai balti, atsimeni ? mirksiukas.gif Kasdien į mokyklą eina, kitų negaliu įsiūlyti, nors batų - krūva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 28, 20:26)
Bet maniškei patogesni ecco juodai balti, atsimeni ? mirksiukas.gif Kasdien į mokyklą eina, kitų negaliu įsiūlyti, nors batų - krūva  ax.gif

Kaip malonu kad patinka thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Vakar su Zana 4 buvom akropoly uzejusios i zygio batus paziureti "geox" avalynes Niu man ji tragiska...Kas keisciausia be dezuciu pardavineja doh.gif Tai 100% padelka. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2007 10 17, 21:45)
Vakar su Zana 4 buvom akropoly uzejusios i zygio batus paziureti "geox" avalynes Niu man ji tragiska...Kas keisciausia be dezuciu pardavineja  doh.gif  Tai 100% padelka. blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif jurgita, pati matei koks padas kietas, jokio lankstumo juose nemaciau, taip kaip original geox'u..be to matei kai istraukiau paduka jis kai panesiotas,,nu zodziu skirais nerealiai .........
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 10 17, 21:49)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  jurgita, pati matei koks padas kietas, jokio lankstumo juose nemaciau, taip kaip original geox'u..be to matei kai istraukiau paduka jis kai panesiotas,,nu zodziu skirais nerealiai .........

JOOOO tersia GEOX varda blink.gif blink.gif
Viduje kaip veltinis kazkoks niu zodziu ten ir uz dyka neimciau batu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitav: 17 spalio 2007 - 20:51
Nu žinokit, skaičiau aš jūsų diskusijas ir galvoju: ar padielką nusipirkau, ar orginalą g.gif Turim iš USA atsiūstus GEOX kedus. Lyginau visaip: ir maigiau, ir lanksčiau, ir siuvinėjimus nagrinėjau. Nu man jie nesiskiria. Ištraukiau vidpadžius: nu nesiskiria schmoll.gif (skaičiukai irgi vienodi). Ką dar sulyginti. Manau, kad ŽB prekiauja senienom. Nes man pardavėja užtikrino, kad čia orginalas, o kaina maža todėl, kad modelis senas. Nu žiūrėsim, kaip nešiosis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivija: 18 spalio 2007 - 20:42
QUOTE(Daivija @ 2007 10 18, 20:40)
Nu žinokit, skaičiau aš jūsų diskusijas ir galvoju: ar padielką nusipirkau, ar orginalą  g.gif Turim iš USA atsiūstus GEOX kedus. Lyginau visaip: ir maigiau, ir lanksčiau, ir siuvinėjimus nagrinėjau. Nu man jie nesiskiria. Ištraukiau vidpadžius: nu nesiskiria  schmoll.gif (skaičiukai irgi vienodi). Ką dar sulyginti. Manau, kad ŽB prekiauja senienom. Nes man pardavėja užtikrino, kad čia orginalas, o kaina maža todėl, kad modelis senas. Nu žiūrėsim, kaip nešiosis.

Pas mane ta pati situacija - irgi turim dvejus kedukus. Vieni pirkti ŽB o kiti atsiųsti. Man irgi jie nesiskiria. Kas įdomiausia tai tas modelis kurį aš pirkau buvo Geox pardėj PC Europa ir beveik toks pats modelis yra Zappos.com. Ir dar Ebay yra tas pats modelis. Tai galima galvot kad ir ten padielkos g.gif
Atsakyti
o mumspardaveja nieko negalejo pasakyti akropolio zygio batuose, nei kodel pigiai taip, nei kodel padas toks, na nieko, tiesiog pasimete kai pasaekm kad neoriginalas sad.gif zodziu as sulyginau su eimio batai jau kelis kart, nu nera ka lygint,bet cia tik mano nuomone, gal jums is tiess pasiseke gerus nusipirkti smile.gif dziaugtis tik reikia thumbup.gif
o nz ar galima uz 40 lt nusipirkti rudeninius geoxus per ispardavimus geox, aisku kad ne tokiu kainu ten net nera...zodziu man nepatiko batai... mergaitiski buvo nieko vieni visai :)tai gal jai mergyte tureciau susigundyciau wub.gif
Atsakyti