Įkraunama...
Įkraunama...

Geox avalynė

QUOTE(Cittre @ 2009 03 26, 14:28)
O Jezau! batus i skalbianke?!!!! Na nezinau.....Neisivaizduoju, kaip odinius batus i skalbianke kist ir kas is ju gaunas. Tai nenuostabu, kad neatlaiko... Na, medziaginius, gal...bet ir tai padas turetu susitraukti. Raskit man batu valymo instrukcijose parasyta, kad galima skalbiankese plaut.. Nerasit! O jei ikisot- tai jokiu garantiju, kad busit laimingi iskalbe.

Aš skalbdavau odinius dukros kedus skalbiankėje. Nieko neatsitiko. Bet tema ne apie tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cittre @ 2009 03 26, 14:28)
O Jezau! batus i skalbianke?!!!! Na nezinau.....Neisivaizduoju, kaip odinius batus i skalbianke kist ir kas is ju gaunas. Tai nenuostabu, kad neatlaiko... Na, medziaginius, gal...bet ir tai padas turetu susitraukti. Raskit man batu valymo instrukcijose parasyta, kad galima skalbiankese plaut.. Nerasit! O jei ikisot- tai jokiu garantiju, kad busit laimingi iskalbe.

A kas čia tokio g.gif Taigi nekišu žieminių ilgaaulių lotuliukas.gif

O be to, ne su RIGA skalbiu, kur gręžimui du volai su rankenėle sukami. Šiais laikais skalbiankėse ir "rankinė" programa yra, ir dar visokių "navarotų"
Daug ką mes darom ko reik, ir ko nereik, ir kas instrukcijose neparašyta mirksiukas.gif Ir Jėzaus nesišaukiam lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena, mamytes 4u.gif

Perskaiciau sita tema ir truputi susibalamutijau del Geox dydziu ax.gif Noriu sunui uzsakyti Geox'us is JAV. Jo pedute dabar 18 cm. Kaip galvojat, ar 28 dydis bus geri? Va tokie baciukai ...

user posted image
Atsakyti
mazesne dukra kai buvo-turejo batelius.tai super.minkstuciai,gerai valesi,plovesi,koja neprakaitavo thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust ar reikia spec. kojinių geox batams ? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! 4u.gif gal kuri pasakys ar ziema nesalta su Geoxais ? ir kaip veikia ant paduko tos skylutes ant i vidu vanduo nepatenka ? g.gif Buciau labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Ir mes uz GEox batukus , labai patinka sios firmos batukai, gal net labiau nei Ecco g.gif
Atsakyti
QUOTE(graimonda @ 2009 02 23, 16:10)
Na ir prigąsdinot apie Geox batus čia mamos biggrin.gif , o aš kaip tik iš JAV parsiunčiau mažyliui basutes vasarai, o didžiajam kedus ax.gif , na panešiosim pamatysim smile.gif

QUOTE(migliux @ 2009 02 23, 16:16)
Vieni iš parsiųstųjų ir buvo visiškas ššš  doh.gif

QUOTE(graimonda @ 2009 02 25, 15:50)
TENKA LAUKTI PAVASARIO IR VASAROS, TADA PAKOMENTUOSIM mirksiukas.gif

Na va , tik dabar prisiruošiau parašyti blush2.gif , basutės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , nesitikėjau, kad mano sūnelio kojytei taip tiks smile.gif , dabar vis seku, kada bus akcijos užsakyti kitas, nes tas jau įšaugom,o kedukų vyresnėlis dar nepriaugo, tai teks tik pavasarį pakomentuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(graimonda @ 2010 01 30, 20:56)
Na va , tik dabar prisiruošiau parašyti blush2.gif , basutės  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , nesitikėjau, kad mano sūnelio kojytei taip tiks smile.gif , dabar vis seku, kada bus akcijos užsakyti kitas, nes tas jau įšaugom,o kedukų vyresnėlis dar nepriaugo, tai teks tik pavasarį pakomentuoti biggrin.gif

Laikas ir mums pasisakyti smile.gif Taigi baciukai geox nerealus labai patogus vaikui gaila, kad dabar neberandu pigesniu nupirkti pavasariui verysad.gif Man rodos , kad is tiesu jie geresni uz ecco. 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi apie Geox. Nupirkau vaikui pavasarinius/rudeninius batus sios firmos is SM platintojos. Labai grazi ju isvaizda. Bet kai po pirmo pasivaiksciojimo su jais vaiko abi kojos buvo slapios tai buvo sokas man. Sumoketa 170Lt, o Š visiškas. Ne tik dregme praleidzia i vidu, bet ir dar prakaituoja pati koja. Jokiu aprašomu ir isgirtu privalumu mano pirktieji Geox neturi. verysad.gif O jau taip dziaugiausi juos nupirkusi..! O pinigai, tai kaip ismesti i bala. Siuos batus isdziovinau ir vel kita diena vaikui apmoviau - vistiek tas pats.

Pasiskaiciau uzsienio saituose, tai taipogi radau daug tokiu skundu is pirkusiuju Geox avalyne. Tik jie visi galejo del ju kreiptis atgal i parduotuve, o SM platintoja jau nieko nepadarys ir nekompensuos.

Nors pati esu Belgijoje isigijusi Geox'us sau ir jie man vis dar geri. Bet daugiau laimes su siuo batu gamintoju nebandysiu - per daug kainuoja.
Atsakyti
Gal kas žinote kur galima nupirkti geox vidpadukus Kaune ir kokios maždaug kainos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugneo @ 2010 04 06, 14:00)
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi apie Geox. Nupirkau vaikui pavasarinius/rudeninius batus sios firmos is SM platintojos. Labai grazi ju isvaizda. Bet kai po pirmo pasivaiksciojimo su jais vaiko abi kojos buvo slapios tai  buvo sokas man. Sumoketa 170Lt, o Š visiškas. Ne tik dregme praleidzia i vidu, bet ir dar prakaituoja pati koja. Jokiu aprašomu ir isgirtu privalumu mano pirktieji Geox neturi.  verysad.gif  O jau taip dziaugiausi juos nupirkusi..! O pinigai, tai kaip ismesti i bala. Siuos batus isdziovinau ir vel kita diena vaikui apmoviau - vistiek tas pats.

Pasiskaiciau uzsienio saituose, tai taipogi radau daug tokiu skundu is pirkusiuju Geox avalyne. Tik jie visi galejo del ju kreiptis atgal i parduotuve, o SM platintoja jau nieko nepadarys ir nekompensuos. 

Nors pati esu Belgijoje isigijusi Geox'us sau ir jie man vis dar geri. Bet daugiau laimes su siuo batu gamintoju nebandysiu - per daug kainuoja.

Ar impregnavote batukus, gal tai pagelbėtų g.gif Vaikai sunesioję ne vieną porą, bet nieko panasaus nebuvo nutikę. Beje sūnus žiemą taip pat pasiskundė, kad sušlapo kojos, bet as buvau jau senai impregnavus, tai ispurskiau ir bėdos neliko.
Atsakyti