Aš pati nešioju šitos firmos batus. Atsiliepimai patys geriausi. Gaila, tik, kad LT labai sunku rasti mažų vaikiškų dydžių. Tenka iš ebay siųstis.
QUOTE(Yell @ 2007 09 04, 13:03)
Aš pati nešioju šitos firmos batus. Atsiliepimai patys geriausi. Gaila, tik, kad LT labai sunku rasti mažų vaikiškų dydžių. Tenka iš ebay siųstis.
Vilniuje tik Europoje yra "geox" baciuku.
Mano pupsius nesioja kedukus ir rudeninius aulinukus geox, nu super baciokai

QUOTE(Yell @ 2007 09 04, 13:03)
yra europos pc vilniuje, tikrai gražių

QUOTE(jurgitav @ 2007 09 06, 11:02)
Vilniuje tik Europoje yra "geox" baciuku.
Zygio batuose dabar geox keduku ispardavimai, kainavo 100, dabar 50. Yra ir mazu dydziu. Tiesa ne visu spalvu, ir kiekvienoj pardoj vis kitokius maciau, savam vienoki, mole kitokie, draugystes maximoj dar kitokie

QUOTE(Laura @ 2007 09 06, 13:52)
Zygio batuose dabar geox keduku ispardavimai, kainavo 100, dabar 50. Yra ir mazu dydziu. Tiesa ne visu spalvu, ir kiekvienoj pardoj vis kitokius maciau, savam vienoki, mole kitokie, draugystes maximoj dar kitokie 

As kaip tik vakar nupirkau savo vaikuciams GEOX avalyne
, tikrai labai kokybiska, naturali odyte, ir ateityja pirksiu sita avalyne

Nezinau, kas jums ten tas super. Buvom dickiui savo nupirke ir zieminius ir kedus. Tai zieminiai tikrai nesilti, jie gal nepritaikyti musu ziemom, kai taip keiciasi oras. O del kedu - tai uzkniso istraukineti akmenukus is vidpadziu. Ar jums neprilisdavo? Maniskiui tai istisai durdavo kojas. Tai kelis kartus, su adata abu vidpadzius kol isbadai akmenukus - tai uzsiknisti galima. Tad eilini karta grisim prie Ecco, jie kol kas musu nepavede

QUOTE(tigrebuzka @ 2007 09 07, 14:06)
Nezinau, kas jums ten tas super. Buvom dickiui savo nupirke ir zieminius ir kedus. Tai zieminiai tikrai nesilti, jie gal nepritaikyti musu ziemom, kai taip keiciasi oras. O del kedu - tai uzkniso istraukineti akmenukus is vidpadziu. Ar jums neprilisdavo? Maniskiui tai istisai durdavo kojas. Tai kelis kartus, su adata abu vidpadzius kol isbadai akmenukus - tai uzsiknisti galima. Tad eilini karta grisim prie Ecco, jie kol kas musu nepavede 

niu akmenukai prilenda

na merginos, buvau aš Žygio batuose

išnagrinėjau bačiukus, ištraukiau vidpady vos vos, ir ką gi aš matau :
o gi ten tas vidpadis iš atvirkštinės pusės kaip padevėtas, su tušinuku prirašyti vardai kažkokie

na išvada:
fufliakas

kad iki galo isitikinčiau pasikviečiau konsultantę, sakau ar galite man parodyti geox kedukų dėžutę

na ir aplamai kokybė jų palygint su mano sūnaus geoxai nieko gero

gal todel ir man jie pasirode visiskai nekokubiski,kad jie neaiskios kilmes
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 08, 09:08)

gal todel ir man jie pasirode visiskai nekokubiski,kad jie neaiskios kilmes

Vasarai pirkau vaikams Geox basutes. Dukrai Salamander parduotuvėje o sūnui iš Ita-mos. Dukros basutės atlaikė kuo puikiausiai o sūnaus suplyšo
Pati irgi turiu Geoxus - tikrai labai kokybiški, pirkau Salamander parduotuvėje. Dukrai nupirkus esu kedukus, bet dar nebuvo apsiavus. O Žygio batuose mačiau tokių kedukų kokių ir Geox parduotuvėje PC Europa. Taik kad abejoju kad ten kitokios kokybės
Manau kad ten tiesiog išparduoda ankstesnių kolekcijų galbūt kažkiek brokuotus batukus. Beje, Salamander ir Žygio batai parduotuvės yra tos pačios firmos - UAB "Armitana".
Bet vistik Geoxų turbūt daugiau nepirksiu, nebent kedus, nes Ecco man labiau patinka. O akmenukų prilysdavo tik į basutes, o į mano batelius beveik ne - iš vidinės pusės prilysdavo o ne iš išorinės
Va tokie sūnui suplyšo:

Žiemai tai tikrai Geoxų nepirkčiau, nes vistik italai gamina

Bet vistik Geoxų turbūt daugiau nepirksiu, nebent kedus, nes Ecco man labiau patinka. O akmenukų prilysdavo tik į basutes, o į mano batelius beveik ne - iš vidinės pusės prilysdavo o ne iš išorinės
Va tokie sūnui suplyšo:
Žiemai tai tikrai Geoxų nepirkčiau, nes vistik italai gamina