Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

Jo, Renax, suprantu, gerai, kad ir nespėjai paskambinti blink.gif
Atsakyti
Vaiką jau grąžino, atnešė ta pati moteris, kuri paėmė.
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2005 03 22, 14:11)
Vaiką jau grąžino, atnešė ta pati moteris, kuri paėmė.

Valio, aš irgi jau perskaičiau, kad grąžino 4u.gif
Atsakyti
Reikes zinias paziureti-gal ka daugiau papasakos smile.gif
Atsakyti
Žinių anonse sakė, kad moteris negavo leidimo įsivaikinti ir dėl to pavogė.....Kaip aš ją suprantu....................
Atsakyti
O tai cia ta Mykola buvo pasieme, kur toks tamsus didelem akim turbut smile.gif

Daiva, va va-kai tokie istatymai-tai ir norisi pagrobti sad.gif
Atsakyti
Turbut jau "ameikoniskai" mastau, bet jau buvau pagalvojus, kaip cia vaiku namuose ir net darzeliuose nera nomalios apsaugos. Manau, sis ivykis privers labiau susirupinti ir pasiruosti galimai panikai. Bet nemanau, kad del to vaiku namai virs kalejimu smile.gif As ir pati nepriestarauciau, jei pries einant lankyti pareikalautu ne tik sveikatos, o ir kriminalistines pazymos. O tai kuria diena sugalvos koks istvirkelis pasivogt toki vaikiuka, juk ir bobu tokiu yra... Manau, sis ivykis teigiamai pravers akis.

Tiesa, ta diena dirbusias aukletojas atleisciau, nes tai nera pateisinama. Nepykit, bet aukletojos pareiga yra saugoti vaikus, savu vaiku juk kazin ar duotu svetimam, "gera ispudi sudariusiam" zmogui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 22 kovo 2005 - 22:53
Sveikos mamytes, as dar naujoke bet labai noreciau prisijungti prie jusu. Kiek esu girgejus jus lankotes vaiku namuose, noreciau prisideti prie jusu, tik nezinau ko ten reikia. Skaiciau ankstesnes zinutes ir supratau kad reikalinga kazkokia sveikatos pazyma , gal galima daugiau informacijos? Is anksto aciu.
Atsakyti
O kazi lankymas visai "uzsirauke" ar tik laikinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2005 03 29, 15:27)
O kazi lankymas visai "uzsirauke" ar tik laikinai?  g.gif

Ir mane tai domina. is Pajos pasiemiau 3 maisus rubeliu, siek tiek zaislu-noreciau atyduoti smile.gif beje si sestadieni galeciau ir nuvezt jei galima butu ax.gif
Atsakyti
Tikiuosi neusirauke ,pasakysiu ketvirtadieni .
Atsakyti

laukiam žinių . kaip aš vaikiuku pasiilgau.
Atsakyti