Vaiką jau grąžino, atnešė ta pati moteris, kuri paėmė.
QUOTE(Tara @ 2005 03 22, 14:11)
Vaiką jau grąžino, atnešė ta pati moteris, kuri paėmė.
Valio, aš irgi jau perskaičiau, kad grąžino
Reikes zinias paziureti-gal ka daugiau papasakos
O tai cia ta Mykola buvo pasieme, kur toks tamsus didelem akim turbut
Daiva, va va-kai tokie istatymai-tai ir norisi pagrobti
Daiva, va va-kai tokie istatymai-tai ir norisi pagrobti
Turbut jau "ameikoniskai" mastau, bet jau buvau pagalvojus, kaip cia vaiku namuose ir net darzeliuose nera nomalios apsaugos. Manau, sis ivykis privers labiau susirupinti ir pasiruosti galimai panikai. Bet nemanau, kad del to vaiku namai virs kalejimu As ir pati nepriestarauciau, jei pries einant lankyti pareikalautu ne tik sveikatos, o ir kriminalistines pazymos. O tai kuria diena sugalvos koks istvirkelis pasivogt toki vaikiuka, juk ir bobu tokiu yra... Manau, sis ivykis teigiamai pravers akis.
Tiesa, ta diena dirbusias aukletojas atleisciau, nes tai nera pateisinama. Nepykit, bet aukletojos pareiga yra saugoti vaikus, savu vaiku juk kazin ar duotu svetimam, "gera ispudi sudariusiam" zmogui.
Tiesa, ta diena dirbusias aukletojas atleisciau, nes tai nera pateisinama. Nepykit, bet aukletojos pareiga yra saugoti vaikus, savu vaiku juk kazin ar duotu svetimam, "gera ispudi sudariusiam" zmogui.
Sveikos mamytes, as dar naujoke bet labai noreciau prisijungti prie jusu. Kiek esu girgejus jus lankotes vaiku namuose, noreciau prisideti prie jusu, tik nezinau ko ten reikia. Skaiciau ankstesnes zinutes ir supratau kad reikalinga kazkokia sveikatos pazyma , gal galima daugiau informacijos? Is anksto aciu.
O kazi lankymas visai "uzsirauke" ar tik laikinai?
QUOTE(murzinyte @ 2005 03 29, 15:27)
O kazi lankymas visai "uzsirauke" ar tik laikinai?
Ir mane tai domina. is Pajos pasiemiau 3 maisus rubeliu, siek tiek zaislu-noreciau atyduoti beje si sestadieni galeciau ir nuvezt jei galima butu
Tikiuosi neusirauke ,pasakysiu ketvirtadieni .
laukiam žinių . kaip aš vaikiuku pasiilgau.