Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(mamulia @ 2005 03 15, 16:28)
tai va gerai butu tie susitikimai-susrinkimai, apsitartume kas kaip ka smile.gif

Kada darom susitikima-ateisiu paklausyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2005 03 15, 11:37)
Beje, nežinau kaip kitose grupėse, bet 3-ia visiškai neturi pampersų sad.gif

Taigi visi su pamperiais buvo g.gif

Gerai suprantu aukletojas, nes mes atejome i vyresne grupe priesh valgi, vaikai susibalamutino, nes jau nujaucia kad kazka gaus doh.gif Pabandyk paskui pamaitinti tuos besiukus doh.gif Po valgo labai mielai prieme, padalinau vaikuciam saldumins, pasedejome,padainavo man wub.gif Prashe dar pasilikti pazaisti, bet ishbegau jusu ieshkoti ir tiesa sakant labiau norejosi i mazesniu grupe.
Jau seniai buvo pasakyta, kad rikia pasidalinti kas kurioj grupej, tada zinosite kelinta geraiu ateiti kad nauda butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čėska @ 2005 03 18, 23:13)
Taigi visi su pamperiais buvo g.gif

Gerai suprantu aukletojas, nes mes atejome i vyresne grupe priesh valgi, vaikai susibalamutino, nes jau nujaucia kad kazka gaus doh.gif Pabandyk paskui pamaitinti tuos besiukus doh.gif Po valgo labai mielai prieme, padalinau vaikuciam saldumins, pasedejome,padainavo man wub.gif  Prashe dar pasilikti pazaisti, bet ishbegau jusu ieshkoti ir tiesa sakant labiau norejosi i mazesniu grupe.
Jau seniai buvo pasakyta, kad rikia pasidalinti kas kurioj grupej, tada zinosite kelinta geraiu ateiti kad nauda butu smile.gif

Ceska, su pampersais, o matei kas pampersui viduje? Ten buvo palutes. Beje aukletoja aiskiai pasake, kad jie pampersu negauna schmoll.gif

Kas del grupes pasidalinimo-sakiau, kad as lankysiu tik 3 smile.gif
Atsakyti
Kas lankote, parašykit man į asmeninę sąskaitos nr, pervesiu pampersam. Nes pati TIKRAI neisiu iki to momento, kai reikės susitikt su įvaikinamu vaikeliu ax.gif
O prie pagalbos prisidėsiu visada. Štai jau pirma savaitė, kai vėl pinigai į pliusą pradėjo eit, taigi galėsiu vėl šitam skyrely lankytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Motina @ 2005 03 19, 11:48)
Kas lankote, parašykit man į asmeninę sąskaitos nr, pervesiu pampersam. Nes pati TIKRAI neisiu iki to momento, kai reikės susitikt su įvaikinamu vaikeliu ax.gif
O prie pagalbos prisidėsiu visada. Štai jau pirma savaitė, kai vėl pinigai į pliusą pradėjo eit, taigi galėsiu vėl šitam skyrely lankytis 4u.gif

Sveika sugrįžus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Motina @ 2005 03 19, 11:48)

Saunuole Motina-pagarba wub.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/....php?id=6304248

Bliamba, ir mums matyt dabar bus sunku tenai pakliūti........ verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi taip manau, kad žygiai užsidarė ir tikiu, kad dabar tų kūdikių namų direktorė gaus per nagus dvigubai už tokią istoriją..... cry.gif

Pagrobti 1m. ir 9 mėn. berniuką..nu siaubas..gal kokia susiprotėjusi "mama" g.gif
Atsakyti
Žiauriai gaila...Nežinau kaip kitos "nesulaukiančios gandro", bet aš žymiai geriau jaučiausi galėdama bent jau svetimus vaikučius pamyluoti cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2005 03 22, 12:19)
Žiauriai gaila...Nežinau kaip kitos "nesulaukiančios gandro", bet aš žymiai geriau jaučiausi galėdama bent jau svetimus vaikučius pamyluoti cry.gif

Nors turiu savo vaikeli, bet lankyt vaiku namus irgi noriu. Labai gaila sad.gif bet gal dar galesim .... sad.gif
Atsakyti

siaubas cry.gif cry.gif cry.gif .

Tikiuosi leliuka greit suras .
Atsakyti
Tikiuosi viskas issispres .Daiva net neskambinau kai tokia situacija manau bent pora savaiteliu reik palaukt .
Atsakyti