Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

Superbaba jei buvote 3 grupeje tai pilnai jas suprantu , jei kitose nzn tada . O gal taip tik pasirode ir tiek ?
Atsakyti
Akivaizdu, kad niekas ten nelaukia mūsų išskėstom rankom. Gydytoją suprantu - ji viską labai normaliai paaiškino - niekaip neišsikapsto po ligų, o ligos juos visus (ir vaikus, ir personalą) gerokai nuvargina, nes gi ne vienas vaikas, o grupėmis serga....Taigi gydytoja kone prašė iš viso iki orų pagerėjimo, kai galima bus jau ir į lauką išeiti, nelankyti...
Auklėtojos (kai kurios) iš tikrųjų net pro duris nenorėjo leisti (tose grupėse, kur vyresni ir kur galima lankyti), net gydytoja susinervino ir pasakė - prašykitės pačios, negaliu aš su tom auklėtojom susikalbėti...
Mano galva, reikėtų dar rimtai peršnekėti su direktore. Arba tegul visai uždraudžia mums lankytis arba tegul įspėja visas auklėtojas, kad va yra toks laikas, kai jos kone privalo priimti mus. Aišku, tą lankymą reikėtų labai aiškiai visgi reglamentuoti su direktore. Bent jau aš taip manau ax.gif
Atsakyti
Kaip tik 3 grupes auklytes ir leido mums pabut thumbup.gif o kitu dvieju grupiu bijojo bacilu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2005 03 15, 10:35)
Mano galva, reikėtų dar rimtai peršnekėti su direktore. Arba tegul visai uždraudžia mums lankytis arba tegul įspėja visas auklėtojas, kad va yra toks laikas, kai jos kone privalo priimti mus. Aišku, tą lankymą reikėtų labai aiškiai visgi reglamentuoti su direktore. Bent jau aš taip manau ax.gif

Ir as taip pat manau.

Nuvaziavau sestadieni ir jau maniau, kad nera sansu pabuti, nors direktores palaiminimas buvo blink.gif
Atsakyti
Nezinau kas situos lankymus tvarke ir kaip man direktore bent gana grieztai buvo uzdraudus i kai kurias grupes eit ( nes serga rimtai ir su ligoninem ) , deja pilnai suprantu viska kodel tas vyksta . Deja kitos sistemos nei geranoriskas ir ju supratimas mes nepasieksime , ( aisku galima viska grieztai sakyt , bet nemanau kad taip galima bendraut ) ir lankymas kiekviena savaitgali irgi nemanau kad bus normalus . Nepykit bet cia mano nuomuone , juk kai mes sergam arba tik po ligos nelabai sveciu laukiam ane . Juk ligos ne tik vaikus bet ir personala isvargina , pabandykit su direktore sneketis gal jus pasieksit daugiau , bet as ka galejau ta dariau ( gal jums po viena tas darysis lengviau ) .
Atsakyti
Viskas su tuo lankymu buvo gerai. Ir sutarta dėl lankymo buvo ir labai operatyviai, ir labai šauniai. Ne susitarimuose esmė. Esmė tame, kad net sutarus, kad mes ateisim, auklėtojos mūsų nenori priimti...Vat kur bėda...Į tas grupes, kur vis dar yra ligonių, nėjome ir net nebandėme eiti....Buvo suorganizuota taip, kad pati gydytoja mums nurodys, kur galima eiti ir kur ne. Viską taip ir darėme. Tik kad mūsų nenori įsileisti net suderinus su direktore, net lydint gydytojai.

VAT KUR BĖDA.

Ir niekaip nesuprantu, ko čia aikštytis - jūs pačios tarkitės, pačios kalbėkite.......na taip, laikomės kažkokios subordinacijos, kažkas forume jaučiasi už tai atsakingas, tai ir kreipiamės būtent į tuos žmones.........dar betrūksta, kad kieviena atskirai pradėtume direktorei skambinėti......
Atsakyti
Beje, nežinau kaip kitose grupėse, bet 3-ia visiškai neturi pampersų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2005 03 15, 09:49)
Nezinau kas situos lankymus tvarke ir kaip

as tvarkiau, telefonu kalbejau su direktore, paskui sarasus perdaviau. Padariau tai kai kuriu mamyciu prasymu. Nenoriu nieko izeisti, bet kai mane uzverte asmeninem zinutem, apsiemiau tai daryti. Nezinau, gal neteisingai elgiuos, nes kaip supratau kudikiu namu lankymo reikalus tvarkai tu, bet kai kurie zmones prase mano pagalbos, tad sori, kad kisuos ne i savo darza.
Atsakyti

Beje, nežinau kaip kitose grupėse, bet 3-ia visiškai neturi pampersų sad.gif

Galėtumeme susimest kas po kiek gali ir nupirkti .

murzinyte gal vel i tavo saskaita pervedinejam pinigiukus?
Atsakyti
Prasom darzas ne mano siaip , as netvarkau jo ir kurioje vietoje as aiksciausi ? . As pasakydavau kas man pasakyta budavo , paprasciausiai budavo matyt pasitarimas ir tiesiog atsakyta kad karantinas . As tik sakau is paprastos puses kad aukletojos gali nenoret musu , nes pavargusios ir bijo ligu ir tiek , mes ateinam iseinam o ligos jiems lieka matyt . Bet jei direktore leido nzn as nei karto nesu macius kad neleistu aukletoja , nzn as negaliu komentuoti ko nemaciau . O Jus po 2 i grupe ejot ? Ten gi sistema paprasta paskambini direktorei pasitaria tada atsako ir tiek . O kas tvarkys tai tikrai saunu bus jei mamulia , as ka dariau ta darysiu toliau , su organizavimu kitu zmoniu man sunkiai sekasi smile.gif
Atsakyti
tai va gerai butu tie susitikimai-susrinkimai, apsitartume kas kaip ka smile.gif
Atsakyti
galima padaryt is manes zmoniu organizatore nekokia tik , nemoku as organizuot zmoniu man kita paprasciau .
Atsakyti