sveikos,
as mielai prisijungciau prie jusu, lankanciu kudikius.
kada lankotes ir kuriuose kudikiu namuose?
nes po viena tikriausiai neleidzia vaiscioti, vistiek is anskto tariamasi.
pazyma, kad esu sveika ir kad galiu lankytis kudikiu namuose, turiu.
QUOTE(greimas @ 2009 06 23, 14:59)
sveikos,
Aš lankau viena Vilniaus kūdykių namus, bet turi tartis su direktore, jeigu tau leis lankyti, tai galėsi lankyti ir viena. Man prie pažymų dar reikėjo pristatyti rekomendaciją iš darbovietės, tas kažkiek užtrunka. Taip pat turi turėti rimtą motyvaciją lankymui. Jeigu nori nueiti tik kartelį, kaip į ekskursiją, tai geriau pataupyk laiką ir užsiimk kuo kitu. Jeigu rimtai nori, pastoviai lankytum, žinotum kur ir kodėl gali būti naudinga, tai manau, kad būtų Vaikučiai nori meilės, nori dėmesio, bet pastovaus. Žodžiu, reikia žiūrėti į tą reikalą atsakingai, jie labai mažučiai, gležni ir kūneliais ir siela
QUOTE(Akfak @ 2009 07 05, 14:21)
Sveiki, norėčiau ir aš prisijungti prie lankančių. Paskaitinėjau temą, panašu, kad personalas nelabai linkęs įsileist ką nors... Kodėl jie taip
Na, jei pati būtimėte atsakinga už tuos vaikus ir pradėtų jie sirgt pastoviai, pavogtų kas nors...visko būna ir visko yra buvę, šiaip sau nieks nevyksta. Saugomi vaikučių interesai. Kas rimtai nori, tai rimtai imasi šio reikalo, pasidaro pažymas ir lanko
sveiki.studijuoju Vilniuje, nors esu jauna, bet norėčiau pasidalinti meile ir globa su tais vaikučiais...ar man būtų įmanoma ten patek,kad galėčiau lankyt? kokių ten pažymų reikėtų?
Sveiki,
sakykit, o kokių tiksliai pažymų reikia norint lankytis vaikų globos arba kūdikių namuose? Kur dėl jų kreiptis? Dėkui
sakykit, o kokių tiksliai pažymų reikia norint lankytis vaikų globos arba kūdikių namuose? Kur dėl jų kreiptis? Dėkui
Sveikos, gal žinote ar kūdikių namams reikia kūdikiškos lovytės Turiu Lugnės lovytę, tvarkingą su čiužinuku. Galėčiau pati atvežti iki vaikų namučių
QUOTE(Nenuorama @ 2009 09 30, 14:34)
Sveikos, gal žinote ar kūdikių namams reikia kūdikiškos lovytės Turiu Lugnės lovytę, tvarkingą su čiužinuku. Galėčiau pati atvežti iki vaikų namučių
Paskambinkite ir pasiteiraukite, ar reikia
Tel.:
(8 5) 234 0300
(8 5) 234 2473
Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namai
Žolyno g. 47
Skambinausi į kūdiklių namus ir labai apsidžiaugiau sužinojusi, kad jie neseniai gavo naujas lovytes, visiems vaikučiams vienodas
O mūsų lovytė iškeliaus į Motinos ir vaiko pensioną. Jiems ten visko visko reikia
O mūsų lovytė iškeliaus į Motinos ir vaiko pensioną. Jiems ten visko visko reikia
QUOTE(Nenuorama @ 2009 10 12, 16:04)
Skambinausi į kūdiklių namus ir labai apsidžiaugiau sužinojusi, kad jie neseniai gavo naujas lovytes, visiems vaikučiams vienodas
Labai smagu, kad esate tokia aktyvi, skambinate, stengiates. Ot, kad visi is musu tokie butu, tai tiems vaikams nieko ir netruktu
Sveiki,norejau pasiteirauti,ar planuojamas kada bendras mamų is sm vaikiuku lankymas globos namuose.Aciu uz atsakyma.
QUOTE(nmante @ 2009 10 18, 16:13)
Sveiki,norejau pasiteirauti,ar planuojamas kada bendras mamų is sm vaikiuku lankymas globos namuose.Aciu uz atsakyma.
Planuojam