Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

o gali papasakoti apie ta pazima ? kur ja reik pasidaryt ir sejp daugiau info smile.gif
Atsakyti
Apie sia pazyma rase jau cia, kartoju:
vdk/046a (pazymos forma)Jos eiti reikia i poliklinika. Po to seimos gydytoja siuncia ivairiu tyrimu...kai padaromi visi tyrimai, susirenka gydytoju komisija ir jie sprendzia ar isduoti pazyma.
Prie sios pazymos taip pat reikia pasidaryti: pazyma del ziv ir vasermano, pazyma del psichines bukles
Kas tvarkysis, sekmes 4u.gif Man teko kuri laika "pagyventi" poliklinikoje del jos, nelengva...
Atsakyti
tiesiog ateini ir paprasai seimos daktares kad israsytu vdk/046a (pazymos forma)? o reik moket uz kokius tyrimus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2009 02 09, 13:53)
tiesiog ateini ir paprasai seimos daktares kad israsytu vdk/046a (pazymos forma)? o reik moket uz kokius tyrimus? 4u.gif

Yap, tiesiog ateini pas daktare ir prasai pazymos smile.gif Ji siuncia tada jau tyrimams.
Reikia moketi uz psich.pazyma (6,50) ir uz ziv..(apiw 20lt). Bnet jau man tiek kainav.
Bet nemanau, kad vienkartiniam apsilankymui reiketu tu pazymu... g.gif Pasiskaitykite ko veze seniau ir nusipirkusios tiesiog vezkite, nes tartis su jais - bergzdzios pastangos...vis virusai...infekcijos...
Atsakyti
na as noreiau ne karta apsilankti ten o dazniau smile.gif o kazin ar nesukels sunkumu amzius nes man 17 metu smile.gif nu jau keli menesiai ir 18 bus
Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2009 02 09, 14:40)
na as noreiau ne karta apsilankti ten o dazniau smile.gif o kazin ar nesukels sunkumu amzius nes man 17 metu smile.gif nu jau keli menesiai ir 18 bus

Na, nzn, gal but jiems gali pasirodyti, jog tai nerimta...bet negaliu nieko teigti. As asmeniskai ten einu ne zaisti, rimtai galvoju apie globa, veliau gal but seks ir isivaikinimas, todel pries darydama kazka is pradziu noriu apsiprasti aplinkoje, pazsiziureti kokia bus mano psichine busena, ar normaliai ta tversiu ir t.t. Tik po to zingsniuosiu iki globos. Jeigu lankymai daznesni, vaikai lb pripranta prie zmoniu, tas irgi nlb gerai, jeigu veliau juos nutraukiama. Vaikuciai gyvi, reikia stengtis netraumuoti ju..
Bet jeigu noras lb didelis, tai manau, kad viskas imanoma ax.gif Tik kad nesti ten reiktu kazka vertingesnio, kad noretu kalbetis, nes kitaip tai vargiai sekasi - cia sprendziu is ankstesniu pasisakymu, nes idemiai skaiciau visa info is visur.
Atsakyti

o jus nenorit į žirmūnų globos namus nueit . Ten jokių pažymų nereikia .
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2009 02 09, 16:34)

Na, kiek zinau, ten didesni vaikai, o as sekmingiau bendrauju su mazyciais ax.gif Be to, man arciau namu.
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2009 02 09, 17:34)

Na o kokio amziaus ten vaikai ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2009 02 09, 15:34)

man tai is esmes nera skirtumo rolleyes.gif galim ir pas vyresnius vaikucius nueiti.
Tiesa pasakius labai nustebino toks priesiskas kudikiu globos namu direktores nusiteikimas. g.gif net keista, kodel taip nenoriai bendrauja. tiesiog nueiti, neperspejus manau butu nelabai grazu, juolab kai nesi laukiamas tai iskart jaustusi toks alia diskomfortas. As irgi noreciau lankyti vaikucius dazniau, o ne viena karta nueiti, tad manau reiktu ta reikala tvarkingai suderint ir aptart.
Atsakyti
Ten būna mažiukų bet nedaug . Yra ir kitos grupės ten nežinau kokia ten situacija . Nes vieni išeina kiti ateina . Aš ir nesiūlau . Atsisakyti minties eiti pas vaikus į tuos globos namus . Tik rašėt ,kad virusai . Jie iki pavasario nenori įsileisti. Dėl direktorės senbūvės gal atsimena konfliktus su direktore su supermamomis . Jai neištrintos temos jai turit laiko pasiskaitykit . Ten viskas juoda ant balto parašyta . Nebuvo ten skadrumo . Nors gal nesikartosiu ."Srovės" ne kartĄą apie tai rodė . Bet vaikai yra vaikai . wub.gif wub.gif wub.gif Šaunuolės , kad nenuleidžiat rankų , nes kai kurios mamytės dėl tų vaikų namų jau nuleido rankas . Ne dėl vaikų ,o dėl personalo. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happymother: 09 vasario 2009 - 21:11
QUOTE(Happymother @ 2009 02 09, 21:09)
Ten būna mažiukų bet nedaug .  Yra ir kitos grupės ten nežinau kokia  ten situacija .  Nes vieni išeina kiti ateina . Aš ir nesiūlau . Atsisakyti minties eiti pas vaikus į tuos globos namus .  Tik rašėt ,kad virusai . Jie iki pavasario nenori įsileisti. Dėl direktorės senbūvės gal atsimena konfliktus su direktore su supermamomis . Jai neištrintos temos jai turit laiko pasiskaitykit .  Ten viskas juoda ant balto parašyta .  Nebuvo ten skadrumo . Nors gal nesikartosiu ."Srovės" ne kartĄą apie tai  rodė .  Bet vaikai yra vaikai .  wub.gif  wub.gif  wub.gif Šaunuolės , kad nenuleidžiat rankų , nes kai kurios mamytės dėl tų vaikų namų jau nuleido rankas .  Ne dėl vaikų ,o dėl personalo.  verysad.gif

Pažiurėkit netyčia užtikau

http://zvaigzdele.lt...d=36,63,0,0,1,0.

Gal ten parašyt pvz susitart,su jais kartu aplankyti kaip bus vykdoma ši akciją . Gal jie bus sukalbėsni . .

Atsakyti