Kiek zinau ne .
As butinai eisiu kai galima bus i 3 grupe
renax, kai kazka suzinosi, kad jau galima lankyt-brukshtelk

renax, kai kazka suzinosi, kad jau galima lankyt-brukshtelk

QUOTE(renax @ 2005 03 07, 22:02)
Kiek zinau ne .
Liudna

Taip vyksta dėl to, kad tik paskutinę dieną sužinome, kada galima eiti. Mūsų skyrelio panos net prie forumo neturėjo galimybės prieiti (nes priėjimą turi tik darbe) ir sužinoti, kada galima eiti. Mano planai irgi bent jau dieną prieš būna sudėlioti.
Kad galėtume žinoti bent jau ketvirtadieniais - tikrai be problemų susiorganizuotume kad ir kiekvieną savaitę...
Kad galėtume žinoti bent jau ketvirtadieniais - tikrai be problemų susiorganizuotume kad ir kiekvieną savaitę...
Buvo kalbeta apie grafikelius. Maniau, kad turesim grafikus pagal kuriuos ir eisim tom dienom ir valandom kai galima.
Man irgi geriau kai is anksto suzinociau, nes reik pasiplanuot.
Sveikutes, o ten ar yra kudikeliu grupele, kuriu niekas neremia? Kelios uzsienio mamos noretu nuolat padeti. Jei ne ten, tai kitur.
Ir kada zadate eiti sekanti karta? As velgi jungiuosi, negaliu tik si sestadieni. Jei savaitgali, tai galeciau tik sekanti arba nebent sekmadieni (jei einate tomis dienomis).
Ir kada zadate eiti sekanti karta? As velgi jungiuosi, negaliu tik si sestadieni. Jei savaitgali, tai galeciau tik sekanti arba nebent sekmadieni (jei einate tomis dienomis).
QUOTE(SuperBaba @ 2005 03 09, 00:58)
Buvo kalbeta apie grafikelius. Maniau, kad turesim grafikus pagal kuriuos ir eisim tom dienom ir valandom kai galima.
Aha, ir kas apsims tą grafikėlį sudaryt? Taip kad neliktų nuskriaustų? ( nei neaplankytų grupių, nei mamų nenuėjusiu į savo pasirinktas grupes)...
O kitas dalykas tas, kad vaikiukų (ar netgi savo) sveikatėlės deja, nesuplanuosi...

Gerai, sugalvojau.

Visos kurios norit lankyti kūdikių namus, atsakot į klausimukus ir siunčiat man į a.ž. mes su renax vistiek planuojam neužilgo susimatyti, taip, kad bandysim susisteminti tą visą lankymą. O.K.?
1. Vardas, pavardė
2.Ar turite pažymą?
3.Kokias grupes norite lankyti? ( jei nepamenat numeriuko, rašykit tiesiog vaikučių amžių)
4.Kokią savaitės dieną? (patogiausia)
5. Kelintą valandą? (patogiausia)
P.S. primenu, kad vyresnieji eina miegoti apie 12:30 - 13 val., mažesnieji apie 14:30.

sveikos,
as neisiu pas vaikucius, taciau noresiu perduoti siuntinuka.
kokio dydzio tapkuciu siems mazyliams reikia?
as neisiu pas vaikucius, taciau noresiu perduoti siuntinuka.
kokio dydzio tapkuciu siems mazyliams reikia?
Jei sugebesi surasti direktore tada kada nori ir jei tai atrodo labai paprasta prasom 
Dar karta patikslinu chaotisko ejimo bet kada niekas neleis , na lyg konkreciai suplanuota buvo sestadienis , bet viskas pasikeite kazkodel ir niekas nejo ,deja ne pirma karta . Galim konkreciai tartis pirmas menesio sekmadienis bet
1 turi tada kazkas eiti nes lieku durniaus vietoje kuris skambina tariasi o niekas neina
2 butu paprasciau deja galima eit arba ryte arba vakare diena miega .
3 paprasta einancios pazyma vardas pavarde ir butu paprasta arbgi ne ? ]
Deja kai kurios grupes sirgs ir bus karantinas .

Dar karta patikslinu chaotisko ejimo bet kada niekas neleis , na lyg konkreciai suplanuota buvo sestadienis , bet viskas pasikeite kazkodel ir niekas nejo ,deja ne pirma karta . Galim konkreciai tartis pirmas menesio sekmadienis bet
1 turi tada kazkas eiti nes lieku durniaus vietoje kuris skambina tariasi o niekas neina
2 butu paprasciau deja galima eit arba ryte arba vakare diena miega .
3 paprasta einancios pazyma vardas pavarde ir butu paprasta arbgi ne ? ]
Deja kai kurios grupes sirgs ir bus karantinas .
jeigu kam reiks pagalbos kontaktuojant su direktore, galit ir i mane kreiptis.
Gal blogai iskaiciau tarp eiluciu, bet pajutau kazkoki pykti tarp norejusiu eiti ir nenuejusiu... As mielai buciau prisijungusi sestadieni, bet neturejau pazymos. O pirma karta einanciai buvo neaisku, ar ji reikalinga, is kur ja gauti ir t.t. Dabar zinau ir tikiu, kad nuejusi BE pazymos galejau likti ir uz duru.
Dar man susidare ispudis, kad direktore yra eiliniam zmogui nepasiekiamas zmogus. Suprantu, kad daug kas trukdo ja bereikalingais nepranestais vizitais. Bet padeti norincios mamos uz tai juk neatsako
Pagaliau, direktoriu toks darbas - rupintis tais vaikais. Po kai kuriu pasisakymu padariau vos ne isvadas, kad jos reikia bijoti. (Neduok Dieve, sutrukdysi.) Esu rasius laiska Prezidentui ir gavus atsakyma, tai nejaugi paprasta vaiku namu direktore yra tokia nepasiekiama
Dar man susidare ispudis, kad direktore yra eiliniam zmogui nepasiekiamas zmogus. Suprantu, kad daug kas trukdo ja bereikalingais nepranestais vizitais. Bet padeti norincios mamos uz tai juk neatsako

QUOTE(baltic*girl @ 2005 03 09, 14:01)
Gal blogai iskaiciau tarp eiluciu, bet pajutau kazkoki pykti tarp norejusiu eiti ir nenuejusiu... As mielai buciau prisijungusi sestadieni, bet neturejau pazymos. O pirma karta einanciai buvo neaisku, ar ji reikalinga, is kur ja gauti ir t.t. Dabar zinau ir tikiu, kad nuejusi BE pazymos galejau likti ir uz duru.
Pagaliau, direktoriu toks darbas - rupintis tais vaikais. Po kai kuriu pasisakymu padariau vos ne isvadas, kad jos reikia bijoti. (Neduok Dieve, sutrukdysi.) Esu rasius laiska Prezidentui ir gavus atsakyma, tai nejaugi paprasta vaiku namu direktore yra tokia nepasiekiama 

Tiesiog bet kam jos nekviečia prie telefono ir tiek