Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(Pupulia @ 2008 12 02, 17:38)
Aciu Juta2007  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Susiskambinau su Kudikiu globos namais. Sekretores Dalytes nebuvo, taciau su personalo darbuotoja susitariau del ketvirtadienio ryto. Kitu metu neileidzia.  schmoll.gif
Karantinas nepaskelbtas, taciau serganciu vaikuciu yra.
Zodziu taip, mamos, kas vaziuoja ketvirtadieni is ryto apie 10 val - praneskite Temoje arba i AZ. Laukiu bendrakeleiviu  ax.gif

O KOKIA TURI BUTI PAZYMOS FORMA, NORINT LANKYTIS KUDIKIU NAMUOSE?
Atsakyti
QUOTE(greimas @ 2008 12 04, 19:04)
O KOKIA TURI BUTI PAZYMOS FORMA, NORINT LANKYTIS KUDIKIU NAMUOSE?

Vienkartiniam apsilankymui, kaip jau minejau, pažymos nereikia. Vietoje pasakys kokios pažymos reikia, jei sutarsit , jog nori lankytis dažniau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, kurios prisidejo ir tos kurios dar prisides prie gerumo akcijos.
Noreciau padekoti kudikiu namu darbuotoju vardu, vaikuciu vardu bei savo vardu uz Jusu - Mamos dosnuma. Tai gi kraitelis susirinko isties nemazas. clap.gif
4 maisiukai po 60 litru pampersiuku bei vienas plastmasinis lagaminelis - pampersiuku. Neskaiciavau kiek bet pilnutele masina rubeliu, batuku + lopsys+autokedute+misineliai+muiliukai, pudrytes, maudyniu zoleles, misinukai, buteliukai ir dar daug daug visko... thumbup.gif

Garantuoju, kad visas surinktas kraitelis pasieke tiksla, tik yra vienas BET. Kudikiu namai nepriima pliusiniu minkstu zaisliuku. Tinka tik plastmasiniai. Tai gi yra pasilike gal kokie 2 maisai zailiuku, jei kam reikia - rasykite i AZ - perduosim thumbup.gif

Noreciau pratesti Dosnumo Akcija toliau ir kvieciu joje dalyvauti visas SM Mamytes ir Tevelius ax.gif be to yra organizuojama dar viena paraleline Akcija
http://www.supermama...?...=383094&hl=
Noreciau siek tiek ja papildyti. Is socialine darbuotojos suzinojau ko labiausiai truksta mazyliams.
Tai gi sarasiukas:
1. PAMPERSIUKAI IVAIRIU DYDZIU
2. MUILIUKAI
3. VAIKISKI SAMPUNAI
4. DREGNOS SERVETELES
5. ALIEJUKAI
6. KUNO LOSJONAI
7. GERTUVES
Vaikucius galima nudziuginti:
1. Ciulpinukais
2. Sokoladiniais kiausiniais
3. Kukuruzais
4. Javainiais
ZODZIU VISKAS KO JUMS NEGAILA PAAUKOTI MAZIEMS PALIKTIEMS IR LIKIMO NUSKRIAUSTIEMS STEBUKLIUKAMS wub.gif

Be to, manau, kad kiekviena SM Mamyte galetu padaryti po 1 nediduke dovanele vaikuciams wub.gif Tai butu savotiskas senelis saltis wub.gif

Musu cia yra apie 3000, vaikuciu 100.

Dar noreciau siek tiek pridurti nuo saves apie apsilankyma kudikiu globos namuose.
Pirmiausiai liudna, kad nei vienas is Jusu cia anksciau norinciu taip ir neatsiliepe del apsilankymo siandien. verysad.gif
Antra - kudikiu namu personalas. Tiesa sakant man paliko siltus prisiminimus. Mane prieme Ausryte - socialine darbuotoja. Buvau susitarusi su Dalia - sekretore, kad pasiskambinsiu pries kelias dienas iki norimo apsilankymo, taip ir padariau. Taciau telefonu atsiliepe kita vaiku globos darbuotoja su kuria susitariau del lankymo valandu bei dienos, t.y. 4 diena iki 12 val. Atvykusi su pilnai prikrauta masina, koridoriuje sutikau Ausryte, kuri apie mano sutarta apsilankyma nic nieko nezinojo, o pacios Dalytes nebuvo. Bet Ausryte nutare padeti ir nuvede mane pas pavaduotoja. Vat sitas zmogus man nepatiko. Is jos isgirdau idomia fraze. "Ai cia jus ta mama, kuri del pazymu lakste - na tada mes jus priimsime, kadangi atrodo kad jus "rimtas lankytojas". Jos zodziuose isgirdau ir pajutau sarkazmo. Bet apsimeciau durnele, kadangi labai norejau pamatyti maziukus ir jai nusisypsojau. O dar kai ji isgirdo, kad parlekiau ne tusciomis, tai paciai Ausrytei liepe mane pavedzioti, kadangi visas personalas buvo labai uzimtas. Bet ir dziaugiuosi kad mane lydejo Ausryte. Man su ja kazkaip silta buvo.
Pacios sesutes irgi pasirode labai svelnios ir malonios. Ne man, bet mazyliams. nezinau, gal jos cia pries mane vaidino, o gal isties esa tokios geros . ax.gif
Pacioj pirmoj grupej dejau i asaras. Jos bego upeliu ir nieko negalejau su savim padaryti. doh.gif Uz sirdies griebia, kai mazyliai dar tik pradedantis vakscioti, stengdamiesi is visu jegu po mazu ejo manes link. Ir kiekviena norisi paimti ant ranku ir kiekviena norisi pakalbinti ir pamiluoti. Bet skiriamas laikas tik 1 valanda.
Galiu pasakyti tik viena, nesuprantu as to gyvenimo schmoll.gif kaip taip gali buti, kad mazas stebukliukas gali buti nereikalingas savo mamai. verysad.gif kaip galima ismainyti bonke snapso ar svirksta kaifo i toki stebukliuka verysad.gif

ZODZIU TRAGEDIJA schmoll.gif
Atsakyti
Pupulia, , tu minkštus žaisliukus pasiūlyk Paramos skyrelyje, ten tikrai atsiras kam jų reikia smile.gif
Papildyta:
Pupulia, , tu minkštus žaisliukus pasiūlyk Paramos skyrelyje, ten tikrai atsiras kam jų reikia smile.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif dieve kaip gaila kad tik sian perskaiciau si skyreli jau seniai norejau apsilankyti kudykiu namuose tik vis kazkaip viena nedrysdavau o taip norisi nors siemet kaledu belaukiant kam nors suteikti nors menkute dalele tos silumos kuria suteikia mama priglausdama pamyluodama kudyki bukit gerutes jei dar kada planuosit ten vykt nepamirskit ir manes 100proc prisijungsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kikte @ 2008 12 05, 12:23)
sveikutes smile.gif dieve kaip gaila kad tik sian perskaiciau si skyreli jau seniai norejau apsilankyti kudykiu namuose tik vis kazkaip viena nedrysdavau o taip norisi nors siemet kaledu belaukiant kam nors suteikti nors menkute dalele tos silumos kuria suteikia mama priglausdama pamyluodama kudyki bukit gerutes jei dar kada planuosit ten vykt nepamirskit ir manes 100proc prisijungsiu  ax.gif

Turi puikią progą prisijungti prie akcijos wub.gif Vyksim , kai dovanėles surinksim - iki Trijų Karalių reikia spėt pasveikint smile.gif
Atsakyti
o kur tas dovaneles siust ar perduot? g.gif
Atsakyti
Dovaneliu surinkimu uzsiima Juta2007 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kikte @ 2008 12 05, 12:44)
o kur tas dovaneles siust ar perduot? g.gif

Galit man bigsmile.gif Parašiau į a.ž.
Atsakyti
Niekada nesu buvusi vaikų ar kūdikių namuose, todėl norėjau paklausti, kokiomis sąlygoms jie ten gyvena? Ar tie vaikučiai turi žaislų, knygučių ir t.t. Ar jūsų akcijos yra tam, kad pradžiuginti mažylių širdeles kažkokiais įdomesniais daikteliais, ar iš tiesų yra poreikis elementariausiams dalykams?
Ir aišku, galėčiau nupirkti vaikams kokių žaisliukų, tik gal jūs matėte kokių ten yra didžiausias poreikis.
Atsakyti
QUOTE(vakare @ 2008 12 06, 22:32)
Niekada nesu buvusi vaikų ar kūdikių namuose, todėl norėjau paklausti, kokiomis sąlygoms jie ten gyvena? Ar tie vaikučiai turi žaislų, knygučių ir t.t. Ar jūsų akcijos yra tam, kad pradžiuginti mažylių širdeles kažkokiais įdomesniais daikteliais, ar iš tiesų yra poreikis elementariausiams dalykams?
Ir aišku, galėčiau nupirkti vaikams kokių žaisliukų, tik gal jūs matėte kokių ten yra didžiausias poreikis.

Nemažai šioje temoje prirašyta....pasiskaityk ir bus aiškiau. smile.gif Kad ir šviežiausius Pupulia patirtus įspūdžius....
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Norejau paklausti gal jau numatet tikslią kito vizito pas vaikučius datą? Norėčiau prisijungti 4u.gif
Atsakyti