Sveikos mamytes, kurios prisidejo ir tos kurios dar prisides prie gerumo akcijos.
Noreciau padekoti kudikiu namu darbuotoju vardu, vaikuciu vardu bei savo vardu uz Jusu - Mamos dosnuma. Tai gi kraitelis susirinko isties nemazas.
4 maisiukai po 60 litru pampersiuku bei vienas plastmasinis lagaminelis - pampersiuku. Neskaiciavau kiek bet pilnutele masina rubeliu, batuku + lopsys+autokedute+misineliai+muiliukai, pudrytes, maudyniu zoleles, misinukai, buteliukai ir dar daug daug visko...
Garantuoju, kad visas surinktas kraitelis pasieke tiksla, tik yra vienas BET. Kudikiu namai nepriima pliusiniu minkstu zaisliuku. Tinka tik plastmasiniai. Tai gi yra pasilike gal kokie 2 maisai zailiuku, jei kam reikia - rasykite i AZ - perduosim
Noreciau pratesti Dosnumo Akcija toliau ir kvieciu joje dalyvauti visas SM Mamytes ir Tevelius
be to yra organizuojama dar viena paraleline Akcija
http://www.supermama...?...=383094&hl=Noreciau siek tiek ja papildyti. Is socialine darbuotojos suzinojau ko labiausiai truksta mazyliams.
Tai gi sarasiukas:
1. PAMPERSIUKAI IVAIRIU DYDZIU
2. MUILIUKAI
3. VAIKISKI SAMPUNAI
4. DREGNOS SERVETELES
5. ALIEJUKAI
6. KUNO LOSJONAI
7. GERTUVES
Vaikucius galima nudziuginti:
1. Ciulpinukais
2. Sokoladiniais kiausiniais
3. Kukuruzais
4. Javainiais
ZODZIU VISKAS KO JUMS NEGAILA PAAUKOTI MAZIEMS PALIKTIEMS IR LIKIMO NUSKRIAUSTIEMS STEBUKLIUKAMS
Be to, manau, kad kiekviena SM Mamyte galetu padaryti po 1 nediduke dovanele vaikuciams
Tai butu savotiskas senelis saltis
Musu cia yra apie 3000, vaikuciu 100.
Dar noreciau siek tiek pridurti nuo saves apie apsilankyma kudikiu globos namuose.
Pirmiausiai liudna, kad nei vienas is Jusu cia anksciau norinciu taip ir neatsiliepe del apsilankymo siandien.
Antra - kudikiu namu personalas. Tiesa sakant man paliko siltus prisiminimus. Mane prieme Ausryte - socialine darbuotoja. Buvau susitarusi su Dalia - sekretore, kad pasiskambinsiu pries kelias dienas iki norimo apsilankymo, taip ir padariau. Taciau telefonu atsiliepe kita vaiku globos darbuotoja su kuria susitariau del lankymo valandu bei dienos, t.y. 4 diena iki 12 val. Atvykusi su pilnai prikrauta masina, koridoriuje sutikau Ausryte, kuri apie mano sutarta apsilankyma nic nieko nezinojo, o pacios Dalytes nebuvo. Bet Ausryte nutare padeti ir nuvede mane pas pavaduotoja. Vat sitas zmogus man nepatiko. Is jos isgirdau idomia fraze. "Ai cia jus ta mama, kuri del pazymu lakste - na tada mes jus priimsime, kadangi atrodo kad jus "rimtas lankytojas". Jos zodziuose isgirdau ir pajutau sarkazmo. Bet apsimeciau durnele, kadangi labai norejau pamatyti maziukus ir jai nusisypsojau. O dar kai ji isgirdo, kad parlekiau ne tusciomis, tai paciai Ausrytei liepe mane pavedzioti, kadangi visas personalas buvo labai uzimtas. Bet ir dziaugiuosi kad mane lydejo Ausryte. Man su ja kazkaip silta buvo.
Pacios sesutes irgi pasirode labai svelnios ir malonios. Ne man, bet mazyliams. nezinau, gal jos cia pries mane vaidino, o gal isties esa tokios geros .
Pacioj pirmoj grupej dejau i asaras. Jos bego upeliu ir nieko negalejau su savim padaryti.
Uz sirdies griebia, kai mazyliai dar tik pradedantis vakscioti, stengdamiesi is visu jegu po mazu ejo manes link. Ir kiekviena norisi paimti ant ranku ir kiekviena norisi pakalbinti ir pamiluoti. Bet skiriamas laikas tik 1 valanda.
Galiu pasakyti tik viena, nesuprantu as to gyvenimo
kaip taip gali buti, kad mazas stebukliukas gali buti nereikalingas savo mamai.
kaip galima ismainyti bonke snapso ar svirksta kaifo i toki stebukliuka
ZODZIU TRAGEDIJA