Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

Man tinka visos dienos nuo pietų, t.y. nuo 13 val.
Atsakyti
Man irgi popietinis laikas tinka labiau...

Tai gal bandom koki ketvirtadieni 2008-12-04 diena apie 15:00 susitikti? ir apie 15:30 pas kudikelius nueiti, ka? kaip mastot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupulia: 27 lapkričio 2008 - 20:28
QUOTE(Pupulia @ 2008 11 27, 21:25)
Man irgi popietinis laikas tinka labiau...
Tai gal bandom koki ketvirtadieni 2008-12-04 diena apie 15:00 susitikti? ir apie 15:30 pas kudikelius nueiti, ka? kaip mastot?

gal ir gerai, bet turbūt nespėsiu susitvarkyt pažymos.
Atsakyti
Na jei ryt nuleksi su sokoladu pas gydytoja tai kita savaite tikrai pazyma turesi...
O man uz 2 sokoladus sesele net pranese kad komisija bus ryt nuo 11 iki 12 val. Tai kad as jau rytoj pazyma turesiu.

Is tikruju, tai ne taip viskas baisu su tom pazymom kaip atrodo. Kraujo rezultatai sekancia diena, tuberkuliozes atsakymas taip pat sekancia diena, o del psichines bukles tai tik eik sumokek ir pazyma pas tave... ax.gif belieka laukti tik komisijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(greimas @ 2008 11 27, 02:46)
sakyk, prasau, o kaip cia taip galima pasiimti vaikeli pavieseti?

galiu ir su jumis pasidalinti,kaip tai padaryti...tiesiog susirasiau su vaiku namu
direktore.bet manau nuejus gal galima butu geriau susitarti ir dar nezinau kaip reikalai vilniuje.bendra situacija yra tokia,kad jie neduoda maziu i namus
ir cia turbut kiekvienuose namuose gal yra kokiu isimciu...sito as nezinau...
tai vadinasi savanoriska globa/gavau ir as pataisyma,kad tai nelaikina globa/
nueini i vaiku namus,ten parasai prasyma,kad nori bendrauti su vaikeliu.
tada siunciamas uzklausimas i VTAT ir jie issiaiskina ar nesate nusikaltelis,o
paskui atvaziuoja i namus,kad ivertinti gyvenimo salygas ir viskas!
as tai darau todel,kad noreciau pasiimti nuolatiniai globai.bet dar reikia
praeiti kursus ir t.t.
nezinau dar kaip paciai seksis su tuo paviesejimu,nei karto nebuvau ir net
nezinau koki vaikuti pasiulys.juk turi kazkoks rysis atsirasti ir vaikiukui turi
patikti ...
tai va,merginos,todel ir rasiau,kad kiekvienais metais issipildymo akcija organizuoja atviru duru dienas globos namuose.man sake,kad bus gruodzio
6 diena.bet pagal pernai metus supratau,kad buna ir kitomis dienomis,o ir
laika reikia susizinoti.neradau jokios informacijos,gal nemoku ieskoti.jei kam
pavyktu parasykit. g.gif

dar noriu pasakyti,kad paviesejimas,tai ne vienkartinis apsilankymas,tam yra
sudaromas grafikas.pvz.kas antra savaitgali ir per atostogas kazkaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 27 lapkričio 2008 - 23:44
jau radau informacija,apie laika nieko nera,bet pasiskambinsiu.
Atsakyti
Turiu pazyma 4u.gif

ZODZIU MAMOS TAIP...Jei vel eilini karta nesusirinks niekas, g.gif tai vaikucius lankysiu viena. Labai pas mane daug daiktu susirinko jiems ir aplamai noriu suteikti siems maziukams savo silumos wub.gif Na ir geri zmones nuosirdziai dalinasi savo nereikalingais daikteliais: rubeliai, zaisliukai, pampersai...

Zodziu, kaip norite, as treciadieni skambinsiu sekretorei ir tarsiuos del ketvirtadienio popietes, o jei ji nesutiks, tai tada rytiniam apsilankymui... 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Vienkartiniam apsilankymui Vilniaus apskrities kūdikių namuose pažyma apie sveikatą nereikalinga !!! Bet būtina sąlyga, jog lankytojai nesirgtų užkrečiamomis ligomis!!!
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2008 12 02, 15:24)
Vienkartiniam apsilankymui Vilniaus apskrities kūdikių namuose pažyma apie sveikatą nereikalinga !!! Bet būtina sąlyga, jog lankytojai nesirgtų užkrečiamomis ligomis!!!

Aciu Juta2007 thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Susiskambinau su Kudikiu globos namais. Sekretores Dalytes nebuvo, taciau su personalo darbuotoja susitariau del ketvirtadienio ryto. Kitu metu neileidzia. schmoll.gif
Karantinas nepaskelbtas, taciau serganciu vaikuciu yra.
Zodziu taip, mamos, kas vaziuoja ketvirtadieni is ryto apie 10 val - praneskite Temoje arba i AZ. Laukiu bendrakeleiviu ax.gif
Atsakyti
http:www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=383094&view=findpost&p=21950518

Dėkui prisijungusioms ir dar prisijungsiančioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2008 12 03, 15:16)
http:www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=383094&view=findpost&p=21950518

Dėkui prisijungusioms ir dar prisijungsiančioms  4u.gif

Juta2007 - tu super teksta sukurei. Tikesimes, kad prie sios gerumo akcijos prisides daug zmoniu ir kudikiams bus gera Kaledu dova - zmoniu rupestis bei dovaneles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti