na, kaip supratau, vyksta.
taigi, reikia pas savo seimos gydytoja pasidaryti pazyma, kad esu sveika ir galiu lankytis vaiku namuose? taip?
ir tada?
po kelias einate? ir i kuriuos kudikeliu namus?
pasakykite, kada galima prisijungti, kad nebutu paskui musu per daug.
dekui dekui uz info.
QUOTE(juta2007 @ 2008 08 07, 01:36)
Labukas,
Aš ir mielai prisijungsiu prie mažylių lankymo Vilniaus kūdikių namuose. Organizuojamės, mielosios ir vykstam į svečius pas pamestinukus, gerai
Aš ir mielai prisijungsiu prie mažylių lankymo Vilniaus kūdikių namuose. Organizuojamės, mielosios ir vykstam į svečius pas pamestinukus, gerai
TEN AUGANTIEMS VAIKIUKAMS ITIN TR8KSTA PAMPERSŲ . JEIGU KAS KETINATE VYKTI PAVIENIUI, TAI BŪTU JIEMS GERIAUSIA MATERIALI DOVANA.
QUOTE(juta2007 @ 2008 08 12, 00:40)
TEN AUGANTIEMS VAIKIUKAMS ITIN TR8KSTA PAMPERSŲ . JEIGU KAS KETINATE VYKTI PAVIENIUI, TAI BŪTU JIEMS GERIAUSIA MATERIALI DOVANA.
Kur trūksta ? kuriuose vaikų namuose ? Žolyno gatvėje čia .
QUOTE(Happymother @ 2008 08 12, 16:49)
Kur trūksta ? kuriuose vaikų namuose ? Žolyno gatvėje čia .
Taip, Zolyno g.47 esančiuose kūdikių namuose. Šalia jų yra vaikų namai, bet ten vaikiukai auga nuo trejų metukų, taigi tokiems sauskelnių turbūt nebelabai reikia. O kūdikių namuose dauguma daro į sauskelnes. Man darbuotojos, besirūpinančios mažiukais, prasitarė, kad vaikiukams labai trūksta pampersų. Jos taupumo sumetimais į pampersus deda tokias palutes. Kiek teko bendrauti su auklėtojomis, man jos pasirodė nuoširdžios ir rūpestingos. O vaikiukai kokie nuostabūs! Aišku, pampersai neatstos šeimos, bet nors užpakaliukai bus sausesni
QUOTE(renax @ 2005 02 21, 10:33)
Menesiukas dar gi nepraejo, gripas siaucia gal ir bijosi naujo virusiuko . Gal planuojam kovo pirmam savaitgaliui ?
O dbar man spalį daro ekskursija į vaikų namus.Tai va.Gal kas gero bus?
QUOTE(dropytedropasada @ 2008 08 13, 12:10)
Keistai skamba- ekskursija....Ten juk ne zoologijos sodas,kad eiti į juos paspoksoti- gyvi , itin jautrūs žmogeliukai. Mažyčiai negali žodžiais išreikšti jausmų,o mokantys kalbeti ateinančiasmoteris vadina mama. Jei jau ten eiti, tai su dovanomis, atlapota meilės širdimi arba su tikslu bent vieną iš jų paimti į savo šeimą.
QUOTE(dropytedropasada @ 2008 08 13, 08:10)
Jums kas ten zoologijos sodas ? Ekskursijas atrado
QUOTE(dropytedropasada @ 2008 08 13, 11:10)
Nu cia jau auksciau visko ekskursija i vaiku namus kazi koks debilas tai galejo sugalvoti as apakus
Susidaro man ispudis, kad "dropytedropasada" kokiu 10-12 metu neturintis ka veikt vaikelis. Tai sedi supermamoje ir grybauja. Moderatoriai, atkreipkit demesi, "super spamukas" jusu forume.
Aš be žodžių
Mano dėdės žmona dirba vaikų gydytoja šiuose namuose, aš irgi žadu kažkada šiuos nuskriaustus mažylius būtinai aplankyti
Iš materialių daiktų, kaip supratau jiems trūksta sauskelnių?
QUOTE(mikaela @ 2008 08 20, 09:40)
Aš be žodžių
Mano dėdės žmona dirba vaikų gydytoja šiuose namuose, aš irgi žadu kažkada šiuos nuskriaustus mažylius būtinai aplankyti
Sauskelniu mazyliams reikia.... Jei gydytoja dirba artima giminaite, ji tikrai galetu patarti, ka geriau nesti tiems pypliukams. Aisku, jie ten nera lepinami tokiais, rodos, elementariais produktais, kaip jogurtas ar bananai, kuriuos, seimose augantys mazyliai, taip noriai nemnioja...
Sveikos merginos, gal ne i ta tema as pataikiau, bet zinokit turiu mano vaikui per mazu sauskelniu poka (is 50 vos kelios paimtos) 7-18kg (bet mano storulis sverdamas 12kg i jas netelpa). Atiduociau i kudikiu namus
Gyvenu zirmunuose.
Parasykit i az, susitarsim del perdavimo
Gyvenu zirmunuose.
Parasykit i az, susitarsim del perdavimo