QUOTE(sprinza @ 2007 12 06, 09:35)
O gal dar žinote tokių sunkiai gyvenančių šeimų su vaikiukais, vienišų mamų ar vargšiukų vaikučių, kurių tėvai girtauja. Tikrai norėčiau tokiems padėti, apie kuriuos nieks nežino, jiems nerengiamos jokios kalėdinės akcijos, neaukojami pinigai ar daiktai.
Tokių šeimų, tiesioginio bendravimo bei paramos, galima info gauti iš "Vaiko krizių centro", bent jau mes Klaipėdoje intensyviai bendraujame, bendradarbiaujame, globojame ir "draugaujame" su VKC bei jų globojamom šeimom. Manau Vilniuje irgi toks centras yra.
Dėl vakar laidos "Srovės" - žiūrėjau su didžiuliu susidomėjimu ir mačiau visiškai analogišką situaciją kaip ir pas mus Klaipėdos Girulių kudikių globos namuose. Ten taip pat dirba tokio pat amžiaus ir pažiūrų direktorė p. Genytė, kuri taip pat nenori nieko įsileisti ir sako kad "jai nieko nereikia". Pernai būrelis forumiečių šiaip ne taip įsiprašėme pas kudikius - tai sutartu laiku direktorė neatvyko. Nuėjome į grupę, iš kurios viena forumietė jau globojo berniuką, tai turėjome galimybę pabūti su vaikais, išsivesti juos į lauką. Po poros valandų pasirodžiusi direktorė tikrai neapsidžiaugė mus pamačiusi, o kai padaviau vieno rėmėjo pilną maišą visiškai naujų ružavų tapkyčių (apie 40 porų) - tai vos irgi neišgirdau, kad tipo "ką jūs čia atnešėte"..
Atneštus naturalius produktus kaip javinukus, jogurtą, sultytes - sudėjo į šaldytuvą, neleido mums vaikams duoti.....
Taip kad man LABAI nepatiko
toks požiūris ir toks vadovavimas. Kalbos visokios sklinda jau labai daug metų, kai kurie vaikai auginami su 1-2 metukų net penkiamečiai, kurie nebegali tokie ten būti - pilnai esu įsitikinusi, kad ten "kažkokios požeminės srovės", nes vaikai iš ten daugiausia įvaikinami tik užsieniečiams .......
Įsivaizduoju, kad kartais iniciatyva ir gali ir dingti po tokių nesusipratimų, bet tik nenuleistikte rankų, nepraraskite iniacityvos - jos kitiems reikia, ir tikrai - aš, Jūs -žinome kam jos tikrai reikia.
Taip kad aš Jus palaikau
Ir sekmės tolimesniuose prasminguose darbuose.