Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

Mergaitės, kai eisiti lankyti, parašykite prašau į AŽ, nes mielai prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti
Mielos mamos iš Vilniaus, globos namuose yra labai mielas vaikutis, kurio globėjai atsisakė dėl man nežinomų priežasčių. berniukui 5 metukai, labai gražus ir protingas vaikutis.
Jei kieno nors namuose savaitgaliams atsirastų vietos dar vienam mažuliui, būtų labai šaunu. Tik dar vieno streso jis neištvertų (tai mano nuomonė), globėjų reikia labai labai gerų, ilgam laikui.
Ačiū "dėkoju už jūsų gerumą smile.gif "
Atsakyti
as mielai nueiciau i Zolyno gatveje esancius kudikiu namus,pakilnoti,pasupti,pavezioti ar siaip smagiai su leliukais laika praleisti smile.gif todel,jei kas ka organizuoja,tai as visu 120 % prisidedu :]
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2007 10 31, 18:53)
as mielai nueiciau i Zolyno gatveje esancius kudikiu namus,pakilnoti,pasupti,pavezioti ar siaip smagiai su leliukais laika praleisti smile.gif todel,jei kas ka organizuoja,tai as visu 120 % prisidedu :]

Skaičiau,kad į kūdikių namus neįleidžia...jei kažką atneši,paduodi auklėtojom ir gali eiti.Bijo jie infekcijų kurias gali atnešti atėję aplankyti.Ten juk jei vienas suserga,tai serga visi. blush2.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2007 10 31, 17:53)

šiuo metu kūdikių lankymas nepageidaujamas dėl ligų. Po vieną taip pat geriau neiti. Kūdikių namų darbuotojai mieliau priimtų grupelėmis. Jeigu norėsite lankyti mažiausius (bet geriausia tai planuoti pavasariui), susisiekite su sekretore Dalyte, tel. 2340300, ji suorganizuos jūsų apsilankymą
--
Jeigu turite nenaudojamų neperšlampamų kelnaičių (kur su vystyklais naudojamos), padovanokite jas Žolyno g. kūdikių namams. Sauskelnių jiems neužtenka, tad vysto į palas ir tos kelnaitės labai praverstų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 09 lapkričio 2007 - 09:27
QUOTE(*Rita* @ 2007 11 09, 10:26)
šiuo metu kūdikių lankymas nepageidaujamas dėl ligų. Po vieną taip pat geriau neiti. Kūdikių namų darbuotojai mieliau priimtų grupelėmis. Jeigu norėsite lankyti mažiausius (bet geriausia tai planuoti pavasariui), susisiekite su sekretore Dalyte, tel. 2340300, ji suorganizuos jūsų apsilankymą
--
Jeigu turite nenaudojamų neperšlampamų kelnaičių (kur su vystyklais naudojamos), padovanokite jas Žolyno g. kūdikių namams. Sauskelnių jiems neužtenka, tad vysto į palas ir tos kelnaitės labai praverstų

jei ka organizuojate, mielai prisidesiu, turiu ir rubeliu išaugtiniu, galeciau padovanoti mazyliams, tik vienia eiti nedrasu.... jei ka, rasykit man i AŽ

Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2007 11 09, 12:17)
jei ka organizuojate, mielai prisidesiu, turiu ir rubeliu išaugtiniu, galeciau padovanoti mazyliams, tik vienia eiti nedrasu.... jei ka, rasykit man i AŽ

na, aš pati tai vargu ar lankysiu mažuosius. Tiesiog vakar buvau ten ir gavau naujausios informacijos, kuria su jumis ir dalinuosi. Galėčiau nebent perduoti jūsų daiktelius, kai kitą kartą ten važiuosiu, tik nežinau kada tai bus
Atsakyti
Mielos Vilniaus mamytės, tik jūs galite padėti sunkiai sergančiam berniukui, kuriam skubiai reikia pagalbos:

"SKUBIAI REIKALINGI AFEREZINIŲ TROMBOCITŲ DONORAI !

Su didžiule MEILE ir PAGARBA kreipiuosi į VISUS, kurių kraujo grupė 0 (I) RH+ (teigiama).
Prašau, padovanokite kraujo (trombocitų) Reniui. Visi Jūsų duoti kraujo lašeliai taps jo gyvenimu, jo viltimi…

Jei šiuo metu esate sveikas, nesirgote gelta, Jūsų venos stiprios ir ryškios - paskambinkite į Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Kraujo centrą tel. nr.: 8 5 2365160 arba 8 688 62707, užsiregistruokite, susitarkite dėl Jums patogaus atvykimo laiko ir suteikite stiprybės lašelį Reniui. Nepamirškite pasakyti, kad trombocitus skiriate Reniui Arbačiauskui.

„Kraujo lašeli, leiskis į kelią,
Į bet kurią mūsų jautrią širdelę,
Mes jį branginsim, saugosim, glausim,
Žinom – svarbiausia - mes atsigausim...
Mielas lašeli, toks reikalingas...
Kraujo lašeli, būk gailestingas...”
(Ligoniukės mama)

Dėl papildomos informacijos skambinkite LPF "Rugutė" vadovei Editai - 8 620 69665."
__
QUOTE(tatanka @ 2006 06 14, 12:14)
reikes butinai paagituoti pazystamus.. thumbup.gif

Na ir kaip paagitavai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu padovanti daug geros bukles minkstu zaisliuku. kazin ar reikalingi ? g.gif
rasykit az
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 10 28, 23:32)
Mielos mamos iš Vilniaus, globos namuose yra labai mielas vaikutis, kurio globėjai atsisakė dėl man nežinomų priežasčių. berniukui 5 metukai, labai gražus ir protingas vaikutis.
Jei kieno nors namuose savaitgaliams atsirastų vietos dar vienam mažuliui, būtų labai šaunu. Tik dar vieno streso jis neištvertų (tai mano nuomonė), globėjų reikia labai labai gerų, ilgam laikui.
Ačiū "dėkoju už jūsų gerumą smile.gif "

Sveiki,
deja kol kas nera galimybes paimti vaikuti (si ar kita) nuolatinei globai, taciau savaitgaliams ir svenciu dienomis turbut galetume suteikti jam dziaugsma.
Tik nezinau kur ir i ka kreiptis 4u.gif Gal padesite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika mano siela: 27 lapkričio 2007 - 11:18
Kūdikių namų direktorė Petronėlė Valatkevičienė perdavė šiandien telefonu žinią, kad jiems nereikia jokių mamų lankymų, paramos, daiktų ir kt.
Atsakyti