Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

Labas, mergaitės 4u.gif. Tik nesenai atradau šitą temą.. Ir aš noriu prie jūsų jungtis ir aplankyti vaikučius. Aš Vilnietė.. Ir kokių dukros geresnių rūbelių paieškočiau ir šiaip labai norėčiau su vaikiukais pabendrauti. Būtų labai faina, jei priimtumėte. Jei kas ir į AZ rašykite.
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif netycia radau sia tema ir as noreciau prie jusu prisideti blush2.gif kada vel planuojamas zygis i vaiku namus?ir ka jiems galima atnesti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ziv @ 2007 02 23, 14:04)
Sveikos, mamytes, noreciau si savaitgali nueiti i vaiku arba kudikiu namus Vilniuje, bet reikia kompanijos. Niekada ten nebuvau, todel nedrasu vienai blush2.gif Siaip mes planuojam paimti globoti mergaite, dabar tvarkomes popierius, bet vaiko kolkas nesam issirinke.

galima paklausti;kodel nusprendet su vyru paimti globoti vaikuti?
man smalsu,nes ir as noreciau viena mazyli uzauginti blush2.gif
Atsakyti
Mamos,

Noriu prisijungti prie jusu. Kai planuosit kokia veikla ar vizita i vaiku namus, duokit zinoti i AZ, labai noriu prisideti ir daiktais, ir pinigeliais, ir pagalba organizuojant.

P.S. Galvoju imtis globoti vaikuti, tik neturiu kol kas ziniu del visu butinu formalumu...
Atsakyti
Aš taip pat norėčiau pire jūsų prisijungti ir aplankymas ir daikteliais kokiais, tikrai labai norėčiau, duokit žinot į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 01, 11:13)
Noriu atiduoti drabuziu vaiku namams, bet nezinau kur kreiptis. tiesiog nuvezti ir tiek?
Atsakyti
Sveikos,

Planuoju nueiti i kudikiu namus Zolyno g., noriu pas kudikius uzsukti, dar sauskelniu kokia pakuote prigriebciau - bent pora naktu vaikiukai ramiau pamiegos.
Gal kas prisijungs?
Atsakyti
Jei kada važiuosit i kūdikių ar vaikų namus,parašykit Až mes su drauge norėtume prisijungti. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta1992: 17 liepos 2007 - 15:22
noreciau padovanoti minkstu zaislu- turiu labai daug, dideli maisa prikrauciau. smile.gif

jei reiketu tokiu lauktuviu- man i az prasom 4u.gif
Atsakyti
oi,jau taip apsidziaugiau radus sita tema...as cia naujoke,taip nedrasu,bet labai noriu prisijungti prie jusu,nors dabar jau gerokai uz Vilniaus gyvenu,bet vos ne kiekviena diena lankaus...Niekaip viena nesiryzau nueiti i kudikiu namus,nors galvoju,kad reikia paskambinti tu namu direktorei ir paklausti ka geriau atnesti dovanu...ir noreciau kokiais tai"mamiskais" darbais prisideti...juk atsirastu to darbelio pas jas.gal suorganizuojam "vizita".Pirmiausia reiketu pasitarti kokia savaites diena butu tinkama visoms,paskui paskambinsim i kudikiu namus,nuperkam ir einam...kas negali pinigeliais prisideti,tai tikrai ras zaislu ,gal rubeliu vaiku...kaip sugalvosim,taip ir bus gerai.Manau veliau kaip sirdis lieps,taip kiekviena ir pasielgs...
Atsakyti
labai atsiprasau,kad pasirodziau tokia zasis,nes puoliau rasyti zinutes,net nepaskaicius temos...dabar jau man aisku,kad jus cia viska jau seniai"organizuojat",as vis skaiciau apie ivaikinimus,o nepasidomejau placiau...tik labai noriu prie jusu gerumo prideti ir savo dalele.jei nueisiu ten viena ar nepapiktinsiu auklyciu:"landzioje cia visokios"...suprantu,kad geriau is anksto pasiskambinti,taip?paraykit zodeli kaip elgtis ir as jau eisiu...
Atsakyti
Turiu daug graziu, beveik visiskai nenaudotu rubeliu, sakykit ar kaip juos galima butu atiduoti vaiku namams? tiesiog nuvezti ir tiek? ir beje, pas mane rubeliai ne vaikiski, o labiau tinkantys paauglems mergaitems. sakykit, i kuriuos vaiku globos namus galima butu visa tai nuvezti?
Atsakyti
I kudikiu namus Zolyno g. galima papulti tik darbo dienom ir tik darbo valandom, arba gavus direktores leidima ateiti kitomis valandomis - man taip paaiskino darbuotoja telefonu.

Pas leliukus uzeiti neleis - bijo ligu.

O rubelius, sauskelnes galima tiesiog taip nuvezti ir perduoti personalui. Ypac prase sauskelniu.
Atsakyti