Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(happymother @ 2005 12 13, 10:47)
Tuoj ar buvai pas vaikučius ? kaip sekesi ?  wub.gif  wub.gif  wub.gif

buvau vakar.
faina, kaip visada 4u.gif
Atsakyti

Gal kas norėtumete į vaikų namučius šituos nueit . Aš norėjau , bet deja eisim į kalėdinį karnavalą . Ir neišeina man niekaip schmoll.gif schmoll.gif . Gal turėtumėt kas nors laiko su leliukais pabut ?
Atsakyti
QUOTE(happymother @ 2005 12 19, 13:18)
Gal kas norėtumete į vaikų namučius šituos nueit . Aš norėjau , bet deja eisim į kalėdinį karnavalą .  Ir neišeina man niekaip  schmoll.gif  schmoll.gif .  Gal turėtumėt kas nors laiko su leliukais pabut ?

Happymother, suprantu, kad kvieti su graziomis intencijomis, bet be reikalo. Vaikai ir aukletojos labai pavargo nuo lankytoju, kartais maziai diena net pamiegoti negali, sveciai vis eina ir eina. Todel geriau apsilankymus atideti po svenciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 19 gruodžio 2005 - 13:55
Suprantu sorry doh.gif . Eisim po švenčiu pas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

turiu maisa drabuzeliu nuo gimimo iki 9 men, galeciau atiduoti vaiku namams. Galiu perduoti mamytems, kurios ten lankosi. Parasykiti i az.
Atsakyti

Tuoj Kaip grybo gatvej vaikučiai laikosi ? Kada gal galėtumeme juos aplankyt?
Atsakyti

Tuoj Kaip grybo gatvej vaikučiai laikosi ? Kada gal galėtumeme juos aplankyt?

Atsakyti
laikosi smile.gif
del lankymu tai geriausia, kaip ir anksciau, su pavaduotoja derinti.
Atsakyti
Sveikos mamkos 4u.gif Lyg ir baigėsi bėdos su internetu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tad gryžtu smile.gif . Kol kas namie su savuoju ( vėjaraupiai, bet jau gyjimo stadija ) blink.gif
Būtų begalo malionu jei kuri iš mamų apšviestų mane kokia veikla dabar ir pan.... Ką kur lankot kaip remiat.... Mano e-mail : jurgaol@yahoo.com ( kad neteršti temos ax.gif ).
Tai tiek... bandysiu įsikirsti kas ir kaip g.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2005 12 05, 14:48)
Vilniuje yra 3 vaiku namai (Grybo, Minties, Zolyno g.) ir 1 kudikiu namai (Zolyno g., salia vaiku namu). Vaiku namuose gyvena vaikai nuo 2 iki 18 m., kudikiu nauomuose - nuo 0 iki 3-4 m.

Kaip supratau, mamos ejo i kudikiu namus, bet jie jau seniai remontuojasi, ir lankytoju nelabai pageidauja. Is vienos puses as suprantu, bet is kitos, kai isgirstame "ateikite po puses metu" pagalvoju, juk tai gali buti puse maziuko gyvenimo... suagusiems tie menesiai gal daug reiksmes neturi, bet tokiems zuikiams laukti puse metu, kol juos kas pamyluos  schmoll.gif

kokia situacija dabar su šiais kūdikių namais?
Atsakyti
nezinau, ar lankytojus priima, remontai tebevyksta...
Atsakyti
Aš irgi labai norėčiau aplankyti šiuos namelius. Manau, kad patiems mažiausiems labiausiai reikia ir dėmesio, ir rūpesčio, ir pakalbinimo... Gal kas galėtų paskambinti administracijai? O gal santykiai liko kokie nors įtempti, tik mes to nežinom?
Atsakyti