Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

Buvau vakar toj advento šventej . Kokie mažiukai vaikiukai wub.gif wub.gif wub.gif . Jie labai gražiai šoko , dainavo . wub.gif Buvau viena atnešiau ,vaikams saldainių . Mačiau keleta iš žolyno globos namu vaikiuku wub.gif wub.gif Man atrodo, kad tie vaikiuku vargingesni negu buvome žirmūnuose . Čia mano tik pirmas ispudis . Nes nelabai turėjau tam laiko. Gal Tuoj galėtu plačiau apie tuos vaikiukus papasakoti . Nes mačiau , kad ji yra susibendravusi su jais . Kokie vaikiuku poreikiai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happymother: 06 gruodžio 2005 - 08:19
labai labai norime apsilankyti Žolyno kūdikių namuose.. Gal kas yra ten buvęs, daugiau žino apie jų poreikius ir t.t?
Atsakyti
As pazistu tik vienos grupes vaikus, pas kuriuos lankausi. Jie visi nori demesio, pasedeti ant keliu, paskaityti knygute, padelioti delione, ir isgirsti, kokie jie saunus wub.gif
Atsakyti

Aš kita pirmadieni negaliu schmoll.gif . Gal atsirastu mamyčiu kuriuos norėtu aplankyti ir tuos vaikučius . Pinigiukus už saldainius jei ką dar sugalvotumet pirkti mielai prisidėčiau perveščiau į saskaita internetu . Čia butu gruodžio 12 d 17 val . Pamatytumėt , kaip jie gražiai šoka . Dainuoja ir laukia Kalėdu . wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2005 12 07, 15:33)
As pazistu tik vienos grupes vaikus, pas kuriuos lankausi. Jie visi nori demesio, pasedeti ant keliu, paskaityti knygute, padelioti delione, ir isgirsti, kokie jie saunus  wub.gif

Sveikos, aš ir norėčiau prisidėt prie vaikučių lankymo. Tik va savaitgaliais ne visada galiu, geriau būtų po darbo. Apie kokią grupę tu kalbėjai ir kur lankai, gal galėtum pasiimti kartu. 4u.gif
Atsakyti
Ten grybo 29 antakalnį . nueik butinai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2005 12 08, 08:46)
Sveikos, aš ir norėčiau prisidėt prie vaikučių lankymo. Tik va savaitgaliais ne visada galiu, geriau būtų po darbo. Apie kokią grupę tu kalbėjai ir kur lankai, gal galėtum pasiimti kartu.  4u.gif

As esu labai nepatogi kompanjone, nes paprastai nuvaziuoju nesuplanuotai, 1-2 kartus per sav., kai turiu maziau darbo. Galetume bandyti susiderinti po svenciu, nes dabar pas vaikus anslagai, po 2-3 renginius per diena, tai administracija labai praso ateiti po Kaledu, tada buna tuscia, ir vaikai niekam neidomus iki kitu Kaledu.
Atsakyti
ištikrųjų, mąstau ir aš...

Kalėdos - stebūklai, apsilankymai.. o mažyliams šiluma ir dėmesys reikalingi nuolat...

Tuoj - su rytojau Didžiaja švente )) 4u.gif
Atsakyti
aciu, maiiia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 09 gruodžio 2005 - 11:29

Gal kas norėtu nueiti rytoj pas vaikučius? wub.gif wub.gif wub.gif Grybo 29 17 val.
Atsakyti
Pas juos siandien kitas laikas ir uzdaras vakaras smile.gif
Atsakyti

Tuoj ar buvai pas vaikučius ? kaip sekesi ? wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti