Buvau vakar toj advento šventej . Kokie mažiukai vaikiukai . Jie labai gražiai šoko , dainavo . Buvau viena atnešiau ,vaikams saldainių . Mačiau keleta iš žolyno globos namu vaikiuku Man atrodo, kad tie vaikiuku vargingesni negu buvome žirmūnuose . Čia mano tik pirmas ispudis . Nes nelabai turėjau tam laiko. Gal Tuoj galėtu plačiau apie tuos vaikiukus papasakoti . Nes mačiau , kad ji yra susibendravusi su jais . Kokie vaikiuku poreikiai ?
labai labai norime apsilankyti Žolyno kūdikių namuose.. Gal kas yra ten buvęs, daugiau žino apie jų poreikius ir t.t?
As pazistu tik vienos grupes vaikus, pas kuriuos lankausi. Jie visi nori demesio, pasedeti ant keliu, paskaityti knygute, padelioti delione, ir isgirsti, kokie jie saunus
Aš kita pirmadieni negaliu . Gal atsirastu mamyčiu kuriuos norėtu aplankyti ir tuos vaikučius . Pinigiukus už saldainius jei ką dar sugalvotumet pirkti mielai prisidėčiau perveščiau į saskaita internetu . Čia butu gruodžio 12 d 17 val . Pamatytumėt , kaip jie gražiai šoka . Dainuoja ir laukia Kalėdu .
QUOTE(Tuoj @ 2005 12 07, 15:33)
As pazistu tik vienos grupes vaikus, pas kuriuos lankausi. Jie visi nori demesio, pasedeti ant keliu, paskaityti knygute, padelioti delione, ir isgirsti, kokie jie saunus
Sveikos, aš ir norėčiau prisidėt prie vaikučių lankymo. Tik va savaitgaliais ne visada galiu, geriau būtų po darbo. Apie kokią grupę tu kalbėjai ir kur lankai, gal galėtum pasiimti kartu.
Ten grybo 29 antakalnį . nueik butinai
QUOTE(Šarūniukė @ 2005 12 08, 08:46)
Sveikos, aš ir norėčiau prisidėt prie vaikučių lankymo. Tik va savaitgaliais ne visada galiu, geriau būtų po darbo. Apie kokią grupę tu kalbėjai ir kur lankai, gal galėtum pasiimti kartu.
As esu labai nepatogi kompanjone, nes paprastai nuvaziuoju nesuplanuotai, 1-2 kartus per sav., kai turiu maziau darbo. Galetume bandyti susiderinti po svenciu, nes dabar pas vaikus anslagai, po 2-3 renginius per diena, tai administracija labai praso ateiti po Kaledu, tada buna tuscia, ir vaikai niekam neidomus iki kitu Kaledu.
ištikrųjų, mąstau ir aš...
Kalėdos - stebūklai, apsilankymai.. o mažyliams šiluma ir dėmesys reikalingi nuolat...
Tuoj - su rytojau Didžiaja švente ))
Kalėdos - stebūklai, apsilankymai.. o mažyliams šiluma ir dėmesys reikalingi nuolat...
Tuoj - su rytojau Didžiaja švente ))
aciu, maiiia
Gal kas norėtu nueiti rytoj pas vaikučius? Grybo 29 17 val.
Pas juos siandien kitas laikas ir uzdaras vakaras
Tuoj ar buvai pas vaikučius ? kaip sekesi ?