Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

boruzka , gal pasiskambink jiems . Manau jie su džiaugsmu sauskelnes priimtu .
Atsakyti
As irgi galvojau kada apsilankyt. Labai apsidziaugiau kai pamaciau kad lankotes! Noreciau vykti kartu.
Turiu drabuzeliu nuo kokiu 5 men.. Maziausius pasilikau, o cia galvojau galvojau kam atiduot, bet nebuwo kam, tai pamaniau gal i kokius vaiku namus, gal jiems pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happymother @ 2005 11 28, 11:33)
boruzka , gal pasiskambink jiems . Manau jie su džiaugsmu sauskelnes  priimtu .

matai galvoju gal su jumis kada kartu nueiti . jei vdrug pinigeliais negalesi uprisideti prie konkreciu pirkiniu bent si ta kartu nunesiu .

o tai siemet kazkokios kaledines sventes neorganizuosit kaip pernai buvo ? kazka lyg pamenu g.gif
Atsakyti
Noriu padeti.Galeciau parinkti knyguciu vaikams,zaislu,nupirkti kanors.Tik apsvieskit mane kada eisit pas vaikucius 4u.gif
Atsakyti
Vaiku namuose Grybo g. 29, kur gyvena 2-18 m. vaikai, kiekviena gruodzio pirmadieni, 17 val., advento zvakuciu uzdegimas saleje. Tuo metu ten galima ateiti pabuti su vaikais. Siaip ten ateiti galima faktiskai bet kada, kai vaikai nemiega, ir ne pamokeleje. Ten labai LABAI maloni dir. pavaduotoja Elvyra, i kuria reiketu kreiptis norint aplankyti vaikucius 4u.gif
Atsakyti

Labai norėčiau nueit 4u.gif 4u.gif 4u.gif . o Tuoj tu eitum .
Atsakyti
Taip, as rytoj eisiu 4u.gif . Jei nori ateiti, pirmiausia pasiskambink pavaduotojai 2340382, ir paklausk, ar galima (as pries pirma karta eidama su ja asmeniskai gyvai snekejausi). Tik noriu ispeti (nezinau, ar tau tai svarbu), kad ten maziuku nedaug, daugiausia vaiku nuo 4-5 m. ir iki 18.
Atsakyti

Tikrai nesvarbu man vaikiuku amžius wub.gif wub.gif . Ačiu už info . Deja galėsiu but ne ankščiau 6 val . Paskambinsiu .
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2005 12 04, 16:05)
Noriu padeti.Galeciau parinkti knyguciu vaikams,zaislu,nupirkti kanors.Tik apsvieskit mane kada eisit pas vaikucius 4u.gif

Labai šaunu 4u.gif ..tik noriu pakartoti globos namų auklėtojos žodžius- prieš kalėdas vaikai turi daug renginių, dovanų nestinga..o po švenčių jiems būna liūdniau - moksleiviams atostogos, o aplinkui-ramuma..todėl labai kviečiu visas norinčias apalnkyti vaikų namus po kalėdų 4u.gif ...
Į Žirmūnų globos namų vieną grupę aš planuoju eiti kūčių dieną ir kažkurią dieną po kalėdų iki Naujų..mielai lauksiu, kas norėtų eiti kartu..tęsim temą "mamytės lanko Žirmūnų..."
Atsakyti
O jus lankot kudikiu namus?nes viskokios akcijos kalba tik apie vaiku namus(kaip as suptantu jau siek tiek paaugusiu,ne kudikiu) smile.gif
Atsakyti

Čia kiti vaikų namai .Grybo gatvej ir žolyno skirtingi vaiku namai . Aišku galima kita tema atidaryt .

Nežinau ar mes daugiau eisim i žolyno vaiku namus . Aš tai labai norėčiau . Bet manau , kad jau baigėsi mūsų draugystė su šiais vaikų namais . g.gif g.gif . Butent iš jų puses ne iš mūsų .
Atsakyti
Vilniuje yra 3 vaiku namai (Grybo, Minties, Zolyno g.) ir 1 kudikiu namai (Zolyno g., salia vaiku namu). Vaiku namuose gyvena vaikai nuo 2 iki 18 m., kudikiu nauomuose - nuo 0 iki 3-4 m.

Kaip supratau, mamos ejo i kudikiu namus, bet jie jau seniai remontuojasi, ir lankytoju nelabai pageidauja. Is vienos puses as suprantu, bet is kitos, kai isgirstame "ateikite po puses metu" pagalvoju, juk tai gali buti puse maziuko gyvenimo... suagusiems tie menesiai gal daug reiksmes neturi, bet tokiems zuikiams laukti puse metu, kol juos kas pamyluos schmoll.gif
Atsakyti