Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

Tai kaip, ar einam šį savaitgalį pas vaikus? Aš šianakt jau net sapnavau juos - pats laikas eiti 4u.gif
Atsakyti
Einam si savaitgali thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip gaila, aš negalėsiu sad.gif
Perėmiau iš vaiko gripo estafetę... cry.gif
Atsakyti
Labai laukiam žinių smile.gif
Iš "Nesulaukiančių gandro" be manęs dar 3 panos nori eiti. Dvi turime pažymas ax.gif
Atsakyti
va ir as planavau nueiti si savaitgali, jau ir pazyma turiu. tik kelint avalda eisit. bet tikrai neprizadu nes penktadieni islekiu tai nezinau tiksliai ar sudalyvausiu
Atsakyti
Tai einame sestadieni , 16 val prie vaistines antakalnio .
I trecia grupe nueit neiseis jie tika is ligonines ir dar yra vienas sergantis .
Bet manau galesim pamyluot ir kitus smile.gif
Kas eis ?
Atsakyti
As noreciau prisijungt su 15 metu pussesere jei galima. Tik dar tiksliai nezinau ar rytoj iseis, bus aisku tik vakare, bet norejau paklaust ar galima jungtis dviese g.gif Ir ka jus nesate?

Na va, pasiskaicia, kur gauti ta sveikatos pazyma ir kaip doh.gif As net neturiu gydytojo Lietuvoje sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 04 kovo 2005 - 15:03
Gali prisijungt , jei nesergi ( sloga , kosulys ) .Nesame vitaminus , isaugtus rubelius , skanumynu ir panasiai .
Atsakyti
Padovanociau naujus batukus 2.gif Vaiku namuose tokiam orui nesioti po lauka, jei kam pakeliui Zirmunai, uzsukit, ideciau rolleyes.gif , nuveztumet ryt.
Atsakyti
Labai gaila, bet negalesiu prisijungti cry.gif Pagavau kazkoki virusa verysad.gif Savishkius jau uzkreciau unsure.gif
O pazyma turiu doh.gif
Atsakyti
Aciu, o apie kokias pazymas jus snekate? Jos butinos lankant?
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2005 03 04, 14:32)
Tai einame sestadieni , 16 val prie vaistines antakalnio .
I trecia grupe nueit neiseis jie tika is ligonines ir dar yra vienas sergantis .
Bet manau galesim pamyluot ir kitus smile.gif
Kas eis ?

Oi kaip blogai, kad taip vėlai. Pas mane 18 val. svečiai ateina, bet gal ištrūksiu...
Atsakyti