Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(happymother @ 2005 09 23, 09:55)
Aš su vyru eisim kitą  šeštadienį . 16 val . Kas galės galit prisijungt prie mūsų .  Rasma , kitą savaitgali gali?
Ši savaitgali niekaip neišeina mums .  Lauksim pasakojimo kaip sekesi jums .  perduokit  wub.gif  wub.gif  nuo mūsų .

aš noriu prisijungti kitą šeštadienį. Kokios pažymos reikia?
Atsakyti
Siuo metu nelabai turiu pinigeliu, todel negaliu prisidet prie vaisiu sad.gif
Aplankyt taip pat neturiu galimybes.

Buciau labai dekinga jei suzinotumete ar jau ivaikinta Valerija is 3 grupes.
Atsakyti
Aš galėčiau šį šeštadienį truputį po 12. Kam tinka?

Noriu ax.gif Labai noriu... Tik ar nieko, kad aš truputį užkimusi blush2.gif (temperatūros neturėjau, jaučiuosi gerai)...
Atsakyti

ŽENČINA , Nueik pas savo apylinkės gydytoją .

Ji tau išrašys . Jei dirbi , tai užteks medicininės darbo knygelės .
Atsakyti
QUOTE(maila @ 2005 09 22, 12:32)
Mamulia, čia Maila, aš naujokė. Norėčiau eiti su tavimi. Galima sakyti rezervuojuosi vietąsmile.gif Kada ir kur? Ką pasiimti? Pampersų? Vitaminų?

Labas naujoke Maila smile.gif
pasiimk tiek kiek gali panešti ir kiek piniginė leidžia, tinka ir sauskelnės ir vitaminai (skysti, sirupo konsistencijos).

Maila, Tuoj, Renata555 laukiu jūsų rytoj apie 12val. prie antakalnio suaugusiuju poliklinikos, ten kur buvo vaistine yra automobiliu aikstelė, va ten ir būsiu. Iki mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvom su Renata555. Gydytoja sakė, kad vis daugėja mažuliukų, ty kūdikių, taigi sauskelnės paklausiausia dovana. Jeigu svarstysit ką geriau nešti, tai jos tikrai pravers. Nunešėm sauskelnių, vitaminų ir Hemofero.
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 09 23, 09:26)
Buciau labai dekinga jei suzinotumete ar jau ivaikinta Valerija is 3 grupes.

Gydytoja nežino, o direktorės nebuvo...
Atsakyti
O angeliukus matėt ? Jaučiu , kad kokie paaugę wub.gif wub.gif leliukai . tai jų pasiilgau thumbup.gif thumbup.gif . Ačiu , mamulia ,kad nupirkai vitaminus . wub.gif
Atsakyti
QUOTE(happymother @ 2005 09 25, 07:27)
O angeliukus matėt ? Jaučiu , kad kokie paaugę  wub.gif  wub.gif  leliukai  . tai jų pasiilgau  thumbup.gif  thumbup.gif  . Ačiu , mamulia ,kad nupirkai vitaminus .  wub.gif

dauguma miegojo, be to serga sad.gif nėr už ką, čia tau ačiū.
Atsakyti
Saunuoles mamos thumbup.gif Dziugu, kad meiles jums uztenka ne tik saviems, bet ir svetimiems vaikuciams wub.gif
Kaune esu aplankiusi visus vaiku namus, o vat Vilniuje nelabai zinau kas ir kaip unsure.gif
Labai noriu prie jusu prisijungti. Rasma, Happymother, Mamulia kada zadat eiti ir kuri galetu mane pasiimti kaip naujoke?
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 09 24, 15:47)
Gydytoja nežino, o direktorės nebuvo...

aciu mamulia 4u.gif
Atsakyti
Kviečiu happymother ir visas norinčias rytoj, šeštadienį, pas vaikučius. Pažymą turiu, nupirksiu pampersų ir dar ką nors lauktuvių. Tik nežinau tiksliai, kur tie vaikų namai. Happymother, atsiliepk!
Atsakyti