ir as prisijungsiu.
o kaip jums jei savaitgalį susiorganizuotumem .
Kitą šeštadienį 16 val ? Ar tiktu ?
Aš irgi noriu Tiek daug norinčių atsirado... Ar dar galima? Prisiderinsiu. Ir med. knygute jau susitvarkiau
Mergaitės, primenu direktorės prašymą neiti "krūvom"... Taigi jei susiorganizuosim govėda vienam kartui - nebus gerai. Aš apsiimu palydėti tas, kurios eina pirmą kartą, visgi reiktų lankytis ten po 2 - 3, kaip direktorė ir prašė. Tai jei Rasmutė su happymother galit gal geriau eikit abi ar dar ką prigriebkit,o aš nuvesiu "naujokes"?
Reikia tada pasidalinti į grupes Sutikčiau palydėti ir naujokes (jei jų daug bus ir visos su mamulia netilps) arba ir su senbuvėm mielai nueitumėm (ane happymother ) Tik reik sutart kas ir kokiu laiku
Maila , gali imt ir vitaminus ir pampersiukus .viskas pravers angeliukams
Aš galėčiau kitą savaitgalį . Šį mano mažylio gimtadienis .
Aš galėčiau kitą savaitgalį . Šį mano mažylio gimtadienis .
o man taip gaila, kad vis negaliu prisijungti..po peršalimo komplikacija parėjo...neužkrečiama čia, bet vis tiek pažymos neduotų...antibiotikus geriu....
p.s. mamulia, gal galėtum duoti man sąskaitos numerį, bent pinigėlių pervesčiau, o jūs vaikučiam nupirktumėt ko labiausiai reikia
p.s. mamulia, gal galėtum duoti man sąskaitos numerį, bent pinigėlių pervesčiau, o jūs vaikučiam nupirktumėt ko labiausiai reikia
Man tinka po 17 val. darbo dienomis, savaitgalį - nesvarbu...
Aš galėčiau šį šeštadienį truputį po 12. Kam tinka?
Rasmut, progriebk kas netilps, ačiū tau
Rasmut, progriebk kas netilps, ačiū tau
Aš su vyru eisim kitą šeštadienį . 16 val . Kas galės galit prisijungt prie mūsų . Rasma , kitą savaitgali gali?
Ši savaitgali niekaip neišeina mums . Lauksim pasakojimo kaip sekesi jums . perduokit nuo mūsų .
QUOTE(happymother @ 2005 09 23, 08:55)
Aš su vyru eisim kitą šeštadienį . 16 val . Kas galės galit prisijungt prie mūsų . Rasma , kitą savaitgali gali?
Ši savaitgali niekaip neišeina mums . Lauksim pasakojimo kaip sekesi jums . perduokit nuo mūsų .
gero jums gimtadienio maniškės kitą šeštadienį
o nuo tavęs nunešiu ne tik linkėjimų, bet ir už tavo litukus nupirksiu vitaminų.