Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

ir as prisijungsiu.
Atsakyti

o kaip jums jei savaitgalį susiorganizuotumem .

Kitą šeštadienį 16 val ? Ar tiktu ?

Atsakyti
Aš irgi noriu cry.gif Tiek daug norinčių atsirado... Ar dar galima? blush2.gif Prisiderinsiu. Ir med. knygute jau susitvarkiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, primenu direktorės prašymą neiti "krūvom"... Taigi jei susiorganizuosim govėda vienam kartui - nebus gerai. Aš apsiimu palydėti tas, kurios eina pirmą kartą, visgi reiktų lankytis ten po 2 - 3, kaip direktorė ir prašė. Tai jei Rasmutė su happymother galit gal geriau eikit abi ar dar ką prigriebkit,o aš nuvesiu "naujokes"?
Atsakyti
Mamulia, čia Maila, aš naujokė. Norėčiau eiti su tavimi. Galima sakyti rezervuojuosi vietąsmile.gif Kada ir kur? Ką pasiimti? Pampersų? Vitaminų?
Atsakyti
Reikia tada pasidalinti į grupes smile.gif Sutikčiau palydėti ir naujokes (jei jų daug bus ir visos su mamulia netilps) arba ir su senbuvėm mielai nueitumėm (ane happymother mirksiukas.gif ) thumbup.gif Tik reik sutart kas ir kokiu laiku smile.gif
Atsakyti
Maila , gali imt ir vitaminus ir pampersiukus .viskas pravers angeliukams wub.gif
wub.gif wub.gif

Aš galėčiau kitą savaitgalį . Šį schmoll.gif schmoll.gif mano mažylio gimtadienis .
Atsakyti
o man taip gaila, kad vis negaliu prisijungti..po peršalimo komplikacija parėjo...neužkrečiama čia, bet vis tiek pažymos neduotų...antibiotikus geriu.... verysad.gif

p.s. mamulia, gal galėtum duoti man sąskaitos numerį, bent pinigėlių pervesčiau, o jūs vaikučiam nupirktumėt ko labiausiai reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 22 rugsėjo 2005 - 22:30
Man tinka po 17 val. darbo dienomis, savaitgalį - nesvarbu...
Atsakyti
Aš galėčiau šį šeštadienį truputį po 12. Kam tinka?
Rasmut, progriebk kas netilps, ačiū tau wub.gif
Atsakyti

Aš su vyru eisim kitą šeštadienį . 16 val . Kas galės galit prisijungt prie mūsų . Rasma , kitą savaitgali gali?

Ši savaitgali niekaip neišeina mums . Lauksim pasakojimo kaip sekesi jums . perduokit wub.gif wub.gif nuo mūsų .
Atsakyti
QUOTE(happymother @ 2005 09 23, 08:55)
Aš su vyru eisim kitą  šeštadienį . 16 val . Kas galės galit prisijungt prie mūsų .  Rasma , kitą savaitgali gali?
Ši savaitgali niekaip neišeina mums .  Lauksim pasakojimo kaip sekesi jums .  perduokit  wub.gif  wub.gif  nuo mūsų .

gero jums gimtadienio wink.gif maniškės kitą šeštadienį wink.gif
o nuo tavęs nunešiu ne tik linkėjimų, bet ir už tavo litukus nupirksiu vitaminų.
Atsakyti