Rasmut, rašiau Viltutė serga... Ir Euforija serga...
Mano draugė dabar nuvažiavo, nes aš dar iš darbo negaliu išeiti.. Nuvežė pamperių pusę bagažinės ir sako, kad nieko nėra, viena stypso...klausia manęs kur visos dingote
As tikrai galejau Bet pagal zinutes SM buvo aisku, kad niekas nevaziuoja Mamulia is anksto ispejo... Tai niekur ir nejau ...
Sveikit , Mamulios Viltute ir Euforia .
QUOTE(mamulia @ 2005 08 29, 21:44)
Rasmut, rašiau Viltutė serga... Ir Euforija serga...
Oi, nepamačiau..
Sveikit pupos
Stengiamės
Labas
Neturiu laiko visos temos skaityti , gal trumpai papasakotumete, ar teisingai supratau-lankot vaiku namu vaikucius ir nesat jiems kazkokias dovaneles? Kaip daznai lankot? Ka nesat vaikuciams? Ir svarbiausia,-gal mane "prikabintumete", kai eisit sekanti karta? Labai noreciau ir as
Neturiu laiko visos temos skaityti , gal trumpai papasakotumete, ar teisingai supratau-lankot vaiku namu vaikucius ir nesat jiems kazkokias dovaneles? Kaip daznai lankot? Ka nesat vaikuciams? Ir svarbiausia,-gal mane "prikabintumete", kai eisit sekanti karta? Labai noreciau ir as
Man angina, dvi paras leisgyvė išgulėjau, tad tikrai kitą savaitę dar bacilų vaikams nenešiu
mamulia, sveikatėlės
Mielosios, šiek tiek sulėtėjo tempas darbe, jei vis dar turit noro, galime planuoti kitą savaitę važiavimą?
Planuojam . Kuri diena jums patogesne ?
Norėtųsi norėtųsi Kada? Derinsiuos