Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

Antakalnyje thumbup.gif rodos žinau kur ta poliklinika, geltonų plytų tokia smile.gif gerai ir 17,00 4u.gif
Atsakyti

Man irgi tinka pirmadieni 17 val. prie Antakalnio poliklinikos. Auto neturiu... Skaiciau pasiulyma apie sauskelnes (to Tuoj). Galiu nupirkti ir aš. Tik nezinau, ar svarbu dydziai, vaiko amzius ar jokio skirtumo blush2.gif blush2.gif O su savim paso ar kokio dokumento nereikia ?
Atsakyti
Šiaip jau reikia med. pažymų. Tokių, kaip daugumos darbovietės išduoda, ar tiesiog prašyti savo gydytojos, kad išrašytų, jog "savanore su vaikais dirbti gali".
Pirmam kartui gal nebūtina, gal daugiau nebeisite. Kitokių dokumentų tikrai nereik.

Sauskelnių reiktų 9-18kg.

Aš būsiu su auto (labai tikiuosi), tad paimsiu jus.
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 08 25, 13:04)
Sauskelnių reiktų 9-18kg.

Mamulia, galiu duoti poką sauskelnių 16+, jei tokių reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2005 08 25, 14:28)
Mamulia, galiu duoti poką sauskelnių 16+, jei tokių reikia g.gif

ok 4u.gif bandysiu užsukt, pasiskambinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj, aš neturiu jokios pažymos sad.gif gerai jeigu ryt spėsiu ps daktarę, nes ten nerealiai sunku patekti, eilės, o jeigu ne.....kaip tikiuosi, kad leistų.... ax.gif
Atsakyti
Mamulia, gal esi darius / turi koki pavyzdi, kaip atrodo sveikatos pazyma is darbovietes?
Atsakyti
Mano ta knygelė vadinasi:
"Asmens medicininė kortelė, sveikatos pasas"
Dariau Baltijos - Amerikos klinikoje.
Atsakyti
man labai liūdna, kad negaliu prie jūsų jungtis dėl sveikatos.... verysad.gif
Atsakyti
Mano mergytė apsinuodijo, vemia, turi temperatūros. Abejoju,kad iki rytojaus praeis, nukeliam kitai dienai važiavimą..... cry.gif
Atsakyti
Visiems daug daug sveikatėlės thumbup.gif
Atsakyti
Mano draugė dabar nuvažiavo, nes aš dar iš darbo negaliu išeiti.. cry.gif Nuvežė pamperių pusę bagažinės ir sako, kad nieko nėra, viena stypso...klausia manęs kur visos dingote ax.gif Liepiau vienai jai eit..tai ji kieme su vaikučiais vaikšto, bet tie vaikučiai ne iš 3,6,9 grupės, o "didesniokai" ax.gif Aš prisijungsiu, kai vėliau kas planuos eit..ta prasme, kad nereiktų iš darbo bėgt, nes negaliu būt laisva kada noriu cry.gif
Atsakyti