Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(Euforija @ 2005 08 24, 14:06)
aš norėčiau su jumis.. irgi niekad nebuvau...ax.gif

P.S. norėčiau dar dėl žuvų taukų paklausti, kokio pavidalo geriau, ar kapsulėm ar tiesiog skysto pavidalo?  g.gif

ir tave palydėsiu wink.gif greičiausiai kitą savaitę, nors jei ryt po darbo pavyks kam palikt saviškę prižiūrėt, eisim ryt, ok? Man dažnai ekspromtu išeina, tad aš ir vaikštau viena.

žuvų taukai turėtų būti skysti, nes vaikiukai ten maži, kapsulių nenurys. Geriau be citrinos kvapo, natūralio. Mes vis pirkom Miolerio taukus smile.gif
Atsakyti
mamulia, ir mane prigriebk prasau!
Atsakyti
greičiausiai kitą savaitę, nors jei ryt po darbo pavyks kam palikt saviškę prižiūrėt, eisim ryt, ok? Man dažnai ekspromtu išeina, tad aš ir vaikštau viena

Man tinka ir ryt, ir kitą savaitę, svarbu - kad po darbo.... smile.gif ir dar su kompanija smile.gif
Gal pasiūlytumėt, ką dar lauktuvių galima nunešti, kiek blush2.gif nežinau, minėjau, kad vaikų neturiu.... sad.gif
Atsakyti
gerai, bet šiam kartui eikit keturios, nereik eit daug, nepaisysim prašymų - nebeįleis wink.gif tariamės ką nešam wink.gif ir Tuoj parasyk į až man savo telefoną wink.gif
Atsakyti
gerai, galiu nupirkti kiek žuvų taukų ir to preparato mažiukams su geležim 4u.gif jeigu ryt, tai praneškit, nepamirškit 4u.gif susitikti galia manau centre kur nors smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 24 rugpjūčio 2005 - 21:30
Renata555, Euforija, Tuoj - ar kuri nors esat su automobiliu? kitaip mes ten nenuvažiuosime, o mano auto nors žadėjo šiandien atiduoti, bet dar nesutvarkė - servise sad.gif
Atsakyti
O mes šiandien planuojame? Aš su auto, bet į Vilnių grišiu gana vėlai sad.gif
Atsakyti
kadangi čia šiokios tokios komplikacijos tai planuokim kitai savaitei tada, gal pirmadienį, nes paskui mane užgrius mokslo metų rūpesčiai. Ar jums tiktų?
Atsakyti
aš pirmadienį galiu.
mamulia, tau visos tikriausiai jau parašė ką pirks. gal dar kas liko, ką aš galėčiau nupirkti? ar ir man žuvies taukų vežti?
Atsakyti
Man irgi tinka pirmadienis, iki rugsėjo pradžios pats tas, jau tie mokslai doh.gif šiaip aš be mašiniuko blush2.gif bet tai vis tiek kažkur mieste susitiksim thumbup.gif
Atsakyti
Centre susitikti nelabai yra prasmės, nes vaikų namai yra Antakalnyje wink.gif anksčiau susitikimų vieta visad būdavo prie antakalnio suaugusiųjų poliklinikos, prie vaistinės. Ten yra automobilių stovėjimo aikštelė, tai kas su auto ten laukia tų kas be ir važiuojam wink.gif Kelintą valandą galit? gerai būtų apie 17.
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2005 08 25, 10:12)
aš pirmadienį galiu.
mamulia, tau visos tikriausiai jau parašė ką pirks. gal dar kas liko, ką aš galėčiau nupirkti? ar ir man žuvies taukų vežti?

nežinau tavo finansinių galimybių, bet gal sauskelnių gali?
Atsakyti