Ten leliukai Iki 3 metuku , invalidukai truputuka didesni .
mamulia, gal skambinai i vaiku namus? Gal galima aplankyti ar bent jau rubelius nuvezti?
Naujienos iš kūdikių namų:
Šiuo metu vyksta remontas, grupės sujungtos, daiktai išvežti ar sandėliuose, nes spaudžiasi tik viename korpuse. Todėl prašė nevežti kol kas nei rūbelių, nei žaislų nei kitų daiktų, nes neturi jų kur susidėti.
Mažiams labai trūksta sauskelnių. Jei kas galėtų nupirkti būtų dėkingos.
Mažiausiems labai reikalingas geležies preparatas Hemofer. Jis nėra brangus, apie 4lt už 1vnt.
Vitaminų dar turi, reiktų žuvų taukų.
Lankytojai nėra labai pageidaujami dėl darbų, spūsties ir personalo užimtumo, tačiau, jei būtų norinčių padėti išvesti vaikus į lauką - labai lauktų.
Kas lankėt 3 gr. ir 6 gr. jos nesujungtos, būtų galima vaikus išvest. Kitų grupių vaikus irgi galima išvest. Į lauką eina nuo 16val. Tik prieš tai reiktų pasiskambinti vyr. seselei 2346050, Virginija.
Lauktuves geriau vežti centralizuotai, nei po pokelį kiekviena, joms būtų mažiau rūpesčių priimant mus. Galiu aš surinkt, galit kas nors kitas, jei norėtumėt.
Direktorė prašo būti kantrioms, maždaug po 4mėn. jau bus galima atnaujint intensyvesnę draugystę, kol kas yra kaip yra. Jei geras oras, nueikim su vaikais į lauką, nupirkim tai ko jiems reikia.
Direktorė perduoda visoms nuoširdžius linkėjimus
Šiuo metu vyksta remontas, grupės sujungtos, daiktai išvežti ar sandėliuose, nes spaudžiasi tik viename korpuse. Todėl prašė nevežti kol kas nei rūbelių, nei žaislų nei kitų daiktų, nes neturi jų kur susidėti.
Mažiams labai trūksta sauskelnių. Jei kas galėtų nupirkti būtų dėkingos.
Mažiausiems labai reikalingas geležies preparatas Hemofer. Jis nėra brangus, apie 4lt už 1vnt.
Vitaminų dar turi, reiktų žuvų taukų.
Lankytojai nėra labai pageidaujami dėl darbų, spūsties ir personalo užimtumo, tačiau, jei būtų norinčių padėti išvesti vaikus į lauką - labai lauktų.
Kas lankėt 3 gr. ir 6 gr. jos nesujungtos, būtų galima vaikus išvest. Kitų grupių vaikus irgi galima išvest. Į lauką eina nuo 16val. Tik prieš tai reiktų pasiskambinti vyr. seselei 2346050, Virginija.
Lauktuves geriau vežti centralizuotai, nei po pokelį kiekviena, joms būtų mažiau rūpesčių priimant mus. Galiu aš surinkt, galit kas nors kitas, jei norėtumėt.
Direktorė prašo būti kantrioms, maždaug po 4mėn. jau bus galima atnaujint intensyvesnę draugystę, kol kas yra kaip yra. Jei geras oras, nueikim su vaikais į lauką, nupirkim tai ko jiems reikia.
Direktorė perduoda visoms nuoširdžius linkėjimus
nėra entuziastų?
mamulia, entuziastu yra, tik niekaip nesuplanuoju kada, juk reikia dar saviski kam pristrojint . O tu pati ar ruosies, jei ruosies tai kada?
tai ruosiames ruosiames kada. as prisijungciau. labai laukiu. o dabar dar tokie geri orai.
Gal vėl kokia saskaita , kas negalės nueiti .Aš pervesčiau pinigeliu pamperiams ar vitaminams . Gal dar kas norės prisidėti . Reikia išnaudot kol dar geri orai su vaikiukais laukia pabūt . Nes jau rudenėja . Dėja aš negaliu niekaip nuvažiuot pas leliukus . jei atsirastu entuziastu perveščiau pinigelių .
sveikos,
nereikia organizuotis krūvom, eikit po vieną, po dvi. Aš nuvešiu lauktuvių kažkurią pavakarę, bet tiksliai nežinau kurią.
nereikia organizuotis krūvom, eikit po vieną, po dvi. Aš nuvešiu lauktuvių kažkurią pavakarę, bet tiksliai nežinau kurią.
mamulia duok man savo saskaita aš tau pervesiu pinigeliu . Galesi ka nors daugiau jiems nupirkt . parašyk savo saskaita i a.z.
nereikia organizuotis krūvom, eikit po vieną, po dvi. Aš nuvešiu lauktuvių kažkurią pavakarę, bet tiksliai nežinau kurią
As labai noreciau nueiti aplankyti vaikus, gal kas noretu palaikyti kompanija? Net nezinau kur Vilniuje yra Vaiku namai, kokia tvarka .. Be to, nelabai zinau ka su vaikais veikti, kas jiems butu idomu As pati vaiku neturiu...
QUOTE(Renata555 @ 2005 08 24, 08:07)
As labai noreciau nueiti aplankyti vaikus, gal kas noretu palaikyti kompanija? Net nezinau kur Vilniuje yra Vaiku namai, kokia tvarka .. Be to, nelabai zinau ka su vaikais veikti, kas jiems butu idomu As pati vaiku neturiu...
parasšyk savo telefoną man į až. galėsiu palydėt pirmą kartą
QUOTE(mamulia @ 2005 08 24, 12:40)
parasšyk savo telefoną man į až. galėsiu palydėt pirmą kartą
aš norėčiau su jumis.. irgi niekad nebuvau...
P.S. norėčiau dar dėl žuvų taukų paklausti, kokio pavidalo geriau, ar kapsulėm ar tiesiog skysto pavidalo?