Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

Gal kas nors žinot , kada bus vilčių vaikučius aplankyt ? wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Butu faina, kad jau leistu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBaba: 08 birželio 2005 - 20:36
gal jau turit naujienų ?
Atsakyti
LABAS, TURIU JUMS, KURIOS LANKOSI VAIKU NAMUOSE, KLAUSIMA. NORECIAU SU BENDRAMINCIAIS SU TAM TIKRA AKCIJA APLANKYTI VAIKU NAMUS - TUOS, KUR GYVENA TRUPUTI VYRESNI VAIKAI (AKCIJA SPECIFINE), SAKYKIM, NUO 7M. GAL YRA KUR NORS INFORMACIJA VIENOJE VIETOJE, KUR YRA VAIKU NAMU IR KAIP SU JAIS SUSISIEKTI? AR YRA KOKIA ASOCIACIJA, KURI JUOS KOORDINUOTU? GAL YRA KOKS NORS KANALAS, PASIEKSIANTIS KONKRECIAI VAIKU NAMU ATSTOVUS, KUR GALETUME PASKELBTI APIE AKCIJA?

Jei turesite kokiu klausimu, galite parasyti man a.z. Buciau labai dekinga uz informacija, labai norisi vaikus pradziuginti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajotoja: 17 birželio 2005 - 08:30
Labukas visoms. Nesenai atradau sia tema blush2.gif blush2.gif o senai svajoju aplankyti siuos vaikelius 4u.gif Gal kas netingetu paaiskinti ka tureciau nuveikt, kad ten apsilankyt. Pradioj temos skaiciau, jog pazymu reik is daktaru. Kokios tai butu ir kokie daktarai blush2.gif Na zodziu viska, ko reikia. Labai busiu dekinga informavusiai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2005 06 23, 15:41)
Labukas visoms. Nesenai atradau sia tema blush2.gif  blush2.gif  o senai svajoju aplankyti siuos vaikelius 4u.gif

Kol kas nėra galimybės juos aplankyti...
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 06 23, 18:48)
Kol kas nėra galimybės juos aplankyti...

mamulia, o gal zinai kada ta galimybe bus>? sad.gif
Atsakyti
Ir mūsų panos jau taip nori nueiti.... verysad.gif Dabar gi šilta - galėtume juos į lauką išnešti....Mamulia, o jeigu organizuoti kaip nors kad ir per mūsų Asociaciją - galiu kad ir aš sudaryti kiekvieną kartą sąrašiuką, patvirtinti jį su savo parašu, Asociacijos antspaudu, kad būtų įforminta atsakomybė už tuos vaikiukus, ką manai?
Atsakyti
Bet , taip nesąžininga . Nes aš buvau sutikus darbuotoją iš vaikų namų . Sake , kad pas juos buvo mokiniai su aukletoja . Ir juos leido . O kodėl mums neleidžia ? sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happymother: 24 birželio 2005 - 11:26
QUOTE(Daiva @ 2005 06 23, 18:31)
Ir mūsų panos jau taip nori nueiti.... verysad.gif Dabar gi šilta - galėtume juos į lauką išnešti....Mamulia, o jeigu organizuoti kaip nors kad ir per mūsų Asociaciją - galiu kad ir aš sudaryti kiekvieną kartą sąrašiuką, patvirtinti jį su savo parašu, Asociacijos antspaudu, kad būtų įforminta atsakomybė už tuos vaikiukus, ką manai?

siūlau pabandyti wink.gif
Atsakyti
Daiva, jei imsies organizuoti, buk gerute-nepamirsk manes, labai noriu paskutini karta pamatyti Valerija sad.gif
Atsakyti
Kodėl paskutinį g.gif
Atsakyti