Šiandien kalbėjau su direktore. Kol nebus baigtas tyrimas tikrai mūsų neįleis. Perdavė visoms linkėjimų Remontai vyksta, vaikai tai paserga tai vėl viskas gerai. Žodžiu, sauskelnių užtenka, vitaminų būtų gerai, medžiagos naujai patalynei... Manau nupirkę, surinkę, būtų galima vieną deleguot pas direktorę, manau priimtų.
beje pirmadienį direktorė kalbės mano laidoje, jei kam įdomu
Kokioj laidoj?
jau baigesi
o kokia laida vistik buvo?
na as jau labai seniai norejau sito paklausti..
"Padėkime jiems" Žinių radijo informacinė laida
Pirmadieniais 8.35 val., kartojama 11.35 ir 18.35 val.
Kviečiame visus geros valios žmones padėti nelaimės ištiktiems, aplankytiems sunkios ligos, paramos reikalingiems žmonėms. Būkime kartu ir padėkime tiems, kam labiausiai reikia mūsų pagalbos. Padėkime išlikti, pasidalinkime šiluma, meile ir gyvenimo džiaugsmu. Padalykime savo gerumą!..
Jau beveik metus šis nekomercinis projektas (neimu honoraro) gyvuoja, iki vasaros tinklelio pradžios dar gyvuos,o toliau, kaip Dievas duos...
Pirmadieniais 8.35 val., kartojama 11.35 ir 18.35 val.
Kviečiame visus geros valios žmones padėti nelaimės ištiktiems, aplankytiems sunkios ligos, paramos reikalingiems žmonėms. Būkime kartu ir padėkime tiems, kam labiausiai reikia mūsų pagalbos. Padėkime išlikti, pasidalinkime šiluma, meile ir gyvenimo džiaugsmu. Padalykime savo gerumą!..
Jau beveik metus šis nekomercinis projektas (neimu honoraro) gyvuoja, iki vasaros tinklelio pradžios dar gyvuos,o toliau, kaip Dievas duos...
as siandien buvau vaiku namuose. tai paciu maziausiu vaikuciu grupeje jau visi nauji praktiskai visi naujagimiai, ju yra 8. gaila tik tiek kad buvo p[ietu metas ir jie visi miegojo. didesniu vaikiuku grupeje taip pat visi miegojo tai paziurejome pro langelei ir tiek.
QUOTE(silvijak @ 2005 05 25, 15:03)
as siandien buvau vaiku namuose. tai paciu maziausiu vaikuciu grupeje jau visi nauji praktiskai visi naujagimiai, ju yra 8. gaila tik tiek kad buvo p[ietu metas ir jie visi miegojo. didesniu vaikiuku grupeje taip pat visi miegojo tai paziurejome pro langelei ir tiek.
beje nepasakei kaip įvertino "lauknešėlį"?
labai labai dziaugesi net islydedama direktore abiems ranaks paspaude o mane ir pabuciavo apsikabinus
silvija, gal kartais matei mano Valerija?
neee 3 grupe miegojo tai ten nevede. tik i devinta ir i ta kuri yra priesais tai 9 visi nauji ir labai labai maziukai