Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(Agnė @ 2005 04 17, 13:02)
Superbaba, tau rašiau sms, bet neatsakei 4u.gif

Agne, gavau tavo sms, bet atsakyt negalejau, nes baigesi kreditai blush2.gif sad.gif
Atsakyti
Kaip gaila, o man paskambint nedaėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė @ 2005 04 17, 16:29)
Kaip gaila, o man paskambint nedaėjo doh.gif

Na nieko tokio, gal kada pati nuvesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažin ar dar yra kada nors kokių vilčių pakliūti pas vaikus? g.gif
Atsakyti
Aha rimtai, jau kaip norėčiau...
Gal atšils pagaliau, galima būti su žvirbliais ir į laukelį išeiti... wub.gif
Atsakyti
As irgi laukiu, noriu pas lelyte savo wub.gif
Atsakyti

Labai ilgai laukiam , gal jau reikia apie kitus vaikų namus pagalvoti ? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Jua seniai beskaiciau ir berasiau. susipazinua su tokiu zmogu,i kuris sake suorganizuos nemokama kauno leliu spektakli jei kada reikes. kazkaip tenka i supermama retai uzsukti tai jei kada reikes spektkliuko vaikuciams parasykit man i asmenine as suorganizuociau.
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif mielai prisijungciau, bet esu Panevezyje... gal kas nors is Panevėžio organizuosis?
Atsakyti
ar matet kas laida atroji banga? kazkokia nesamone g.gif rode apie ta vaiko pagrobima.. suprantu kodel ten dar niekas nenori jusu isileisti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2005 05 11, 17:12)
ar matet kas laida atroji banga? kazkokia nesamone g.gif  rode apie ta vaiko pagrobima.. suprantu kodel ten dar niekas nenori jusu isileisti.. doh.gif

Aha, žiūrėjau... g.gif
Nesąmonė kažkokia... Ta moteriškė ( fifa kažkokia) kaip vargšelė auka parodyta... schmoll.gif
Atseit kūdikių namai patys kalti... Kur gi ne.
Vat užtat mes ir nebelaukiamos... verysad.gif
Atsakyti
Na manau kad laukt tai laukiamos.. ax.gif tik dabar kol visas sitas skandalas nurims reikia mums pakenteti g.gif ..o beto ir moterys visos grupese manau bijo verysad.gif ..o gal netycia su geromis mamytemis dar ateis kokia manjeke? umn.gif juk tikrai kol dar tas teisminis procesas vyksta, joms pastoviai viskas primenama is naujo.. cry.gif ir jos vel ir vel gyvena pergyvenimuose, ypac kai tokia laida parode.. blink.gif man atrodo ,na as taip supratau, tai tai kad ta laida buvo uzsakyta..nes vienoj vietoj per laida rode..kaip "jos" vyras pasake "arba bus taip kaip as noriu,arba isvis nebus nieko ir nieko jus nebefilmuosit".. doh.gif durdomas pats pasake kad uzsake ta laida.. mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti