Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rengiate vaikus tokiu oru?

QUOTE(tutifruti @ 2007 09 03, 15:24)
as tai rudeniui pripirkau is next tokiu rubuku wub.gif
user posted image]My Webpage[/URL]

labai grazu, kur cia tokiu graziu kepuryciu yra? nexte kazkaip nemaciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 09 03, 16:17)
labai grazu, kur cia tokiu graziu kepuryciu yra? nexte kazkaip nemaciau  ax.gif

ji is childrens place bet jau dingo jos gal vel pasirodis ir kainyte ju tik 5 dol buvo thumbup.gif as tokia parsisiunciau bet dar nepasiemiau is kauno,tai kai pasiimsim pasirodisim gyvai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2007 09 03, 16:20)
ji is childrens place bet jau dingo jos gal vel pasirodis ir kainyte ju tik 5 dol buvo thumbup.gif as tokia parsisiunciau bet dar nepasiemiau is kauno,tai kai pasiimsim pasirodisim gyvai 4u.gif

o kaip tie sortukai ir sijonukas dzinsiniai, dar irgi nepasiemet, man idomu kaip ten liemuo, ar susitraukia gumyte?
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2007 09 03, 15:16)
kur ir už kiek pirkai mėlyną kepurytę, kuri ant meškučio, labai faina

Visi rubeliai pirkti ucb . si melyna kepure kainavo 79lt
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 09 03, 12:28)
Ar jau pasiruosusios,-e saltam sezonui?
Ka naujo isigyjom ar pamatem savo maziesiems pabiruciams,pasirodom  4u.gif
idomu  ax.gif

susigundziau pampolinos naujomis striukytemis
user posted image
user posted image
user posted image

Nu negundyk, nereikia biggrin.gif Pampolina retam lietuviui įkandama.
Aš čia kažkada Toff Togus medžiojau vokiečių ebay, bet po kelių skalbimų paaiškėjo, kad nevertas jis tų pinigėlių, next'o nors ir ne tokie puošnūs rūbai, bet ir po kelių skalbimo kaip nauji atrodo?

O kaip Pampolina kokybė? Gal geriau nei Toff Togs?
Atsakyti
as savo panai nupirkau s.oliver dzinsiukus,nors turim daug,bet va juodu neturejom ax.gif (jai labai sunku nupirkti,nes plonute,o sie dzinsai is serijos slim)
user posted image user posted image

Papildyta:
SuperMama,
nebuciau pagalvojus,kad Toff Togs tokia prasta kokybe.Buvau pernai grazu paltuka nuziurejus,bet reikiamo dydzio ir nebegavom.
Bet siaip paziurejus visi Toff Togs drabuziai tokie platus doh.gif

O Pampolina kokybe gera,aisku biski kainos perdetos.
Va vienai striukytei pasiuvinetos rankoves,tai tos dekoracijos po plovimo pradejo irti.
Bet bendrai paemus drabuziai aukstos kokybes.

As tik striukytes ten perku,kelniu,megztuku nebperku,neverta.Galima ir uz mazesne kaina graziu drabuziu rasti.
Gaila kad Vokietijoje nera Nexto,man labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 09 03, 16:31)
o kaip tie sortukai ir sijonukas dzinsiniai, dar irgi nepasiemet, man idomu kaip ten liemuo, ar susitraukia gumyte?

sortukai ir sijonukas reguliojasi vidui su gumytem ,sijonukas su prisiutais medvilniniais sortukais,labai fainutis minkstas dzinsiukas,niu man labai patiko wub.gif
Atsakyti
noriu savo panai nupirkt,na ji nesirengs ir viskas.Ot ozkele doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 09 03, 18:31)
noriu savo panai nupirkt,na ji nesirengs ir viskas.Ot ozkele  doh.gif
user posted image

labai fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 09 03, 18:31)
noriu savo panai nupirkt,na ji nesirengs ir viskas.Ot ozkele  doh.gif
user posted image

labai fainas, stilingas thumbup.gif
Papildyta:
o pampolina mes kombindzona pernai pirkom, labai man patiko, kaina aisku nereali, bet nieko kitur neradau, visi kieti atrode, kad vaikui sunku net pajudet smile.gif o tas ir siltas nerealiai, bet neprakaituoja, ten kazkokia technologoja labai gera, ten net buvo parasyta iki -40C smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tutifruti @ 2007 09 03, 17:49)
sortukai ir sijonukas reguliojasi vidui su gumytem ,sijonukas su prisiutais medvilniniais sortukais,labai fainutis minkstas dzinsiukas,niu man labai patiko wub.gif

pabandysiu ir as uzsisakyt, nors dar nebuvau uzsisakinejus, bet patiko tas sijonukas labai, sortuku jau dydziu nebera, tai dar dzinsus issirinkau, pora megstuku, o per kiek tau laiko atejo?
Papildyta:
tutifruti, dar norejau taves del dydziu paklaust, kiek taviskei laiko ir kokio dydzio uzsakineji, nes mano smulkute, as vakar nepaziurejau i dydziu lentele, tai suvariau viska 24, nes maniskei dabar 21men, bet drabuzius mazesnius nesiojam, tai siandien paziurejau, kad childrenpalaca 24men, tai 79-86.
Atsakyti
Jo,musu kombinezonas ir neperslapamas.
Palyginus su kai kuriais vaikeliais,tai man ju gaila pasidarydavo.
Eina,uzpakaliukai slapi,kelnes praleidzia dregme doh.gif
jau ant to dalyko,tai tikrai nereikia taupyti
Atsakyti
cia vienas is rudeniniu musu apdaru 4u.gif
user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutifruti: 07 rugsėjo 2007 - 17:27