Nepatinka man mūsų orai. Iš karštos vasaros iškart į šaltą rudenį. Visi medžiai dar žali, o oras jau kaip spalio, lapkričio mėn. Net normaliai rūbų dar nei sau nei vaikui nespėjau paruošti.
Tai kol kas dar aprengiu taip: pėdkelnės, sijonas, sportbačiai, marškinėliai su ilgom rankovėm, pavasarinė plona striukė. Bet šiandien tai jau ir megztuką šiltesnį aprengsim ir kepuraitę ploną.
Na taip,orai ne kokie.As tai siandie rengiau pedkelnes,kelnes,batukus,golfuka,siltesni megztuka,kepuryte,bet saltoka buvo maziukei.rytoj jau reiks striukyte det.vasara baigesi
savo dvimeti siandien rengiau taip: bodis trumpom rankovem, golfas pasiltintas viduj pukeliu dzinsai, puskojnes, striuke pavasariui-rudeiniui, batukai rudeniniai ir kepure plona.
QUOTE(Olimpiete @ 2007 09 01, 17:19)
savo dvimeti siandien rengiau taip: bodis trumpom rankovem, golfas pasiltintas viduj pukeliu dzinsai, puskojnes, striuke pavasariui-rudeiniui, batukai rudeniniai ir kepure plona.
Mano trimetis buvo aprengtas taip pat, tik vietoj bodžio apatinė maikutė ir be kepurės
QUOTE(Kristtute @ 2007 09 01, 19:28)
Mano trimetis buvo aprengtas taip pat, tik vietoj bodžio apatinė maikutė ir be kepurės
tai del to, kad trimetis kepures ir mums nelabai reikejo,bet ka as zinau..tas vejas toks...man paciai nemalonu...
mes panasiai, kojinytes, kedukai, dzinsai, bliuzoniukas nestoras ir striukyte rudeniui pavasariui skirta, dar kepure turejau pasiemusi su savim
o orai tai slykstus
o orai tai slykstus
Sijonas, pėdkelnės, maikutė apatinė trumpom rankovėlėm, marškinėliai, megztukas šiltas, plona striukelė ir plona kepurė. Kai vedu į darželį, dar įdedu džinsus eiti į lauką. Bet, jei taip ir toliau, tai jau paruošti ilgaauliai batai, šiltesnė striukė, o visa kita lieka kaip ir buvo.
Ar jau pasiruosusios,-e saltam sezonui?
Ka naujo isigyjom ar pamatem savo maziesiems pabiruciams,pasirodom
idomu
susigundziau pampolinos naujomis striukytemis
Ka naujo isigyjom ar pamatem savo maziesiems pabiruciams,pasirodom
idomu
susigundziau pampolinos naujomis striukytemis
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 03, 13:33)
As pirkau ziemines striukytes ucb labai fainutes ryskiai geltonos spalvos. O kelnes siltas kotrynoje" bitingo"
stai tokios striukytes
stai tokios striukytes
labai grazios striukytes
O del ko dvi?
Papildyta:
QUOTE(milocka @ 2007 09 03, 13:39)
labai man jos grazios.As riskiai oranzinia viresneliui pirkau,o mazytei svelniai ruzava
O kokios kainytes siu striukiu?