Įkraunama...
Įkraunama...

Siunčiamų drabužėlių dydžiai

QUOTE(Zana4 @ 2007 08 31, 11:03)
o geras smile.gif ačiū už informaciją  thumbup.gif
Papildyta:
o kur ta lentelė?

aga, ir man idomu, kur ta lentele, nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 31, 10:08)

tai vat aš ir ieškau blink.gif idomų būtų, nes jau išsiunčiau užsakymą, tai nenoriu gaut mažesnio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 31, 10:08)

QUOTE(Zana4 @ 2007 08 31, 10:10)
tai vat aš ir ieškau  blink.gif  idomų būtų, nes jau išsiunčiau užsakymą, tai nenoriu gaut mažesnio  biggrin.gif

va cia lentele biggrin.gif
http://www.kohlscorp...sizing.htm#kids
Atsakyti
klausykit, kad jau gemboree toks sale bigsmile.gif tai galvojau savo berna apipirkti, nes mano pana ir taip jau daugiau rubu ir batu uz mane turi, tai apsieis lotuliukas.gif
tik va galvoju koki dydi jamt kitai vasarai g.gif bus jam metukai. tai tas 12-18 months dydis ar pamazintas/padidintas. kaip manot ar bus geri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 31 rugpjūčio 2007 - 11:02
QUOTE(biscuit @ 2007 08 31, 13:02)
klausykit, kad jau gemboree toks sale bigsmile.gif  tai galvojau savo berna apipirkti, nes mano pana ir taip jau daugiau rubu ir batu uz mane turi, tai apsieis lotuliukas.gif
tik va galvoju koki dydi jamt kitai vasarai g.gif  bus jam metukai. tai tas 12-18 months dydis ar pamazintas/padidintas. kaip manot ar bus geri?

mano maziukui dabar 17men. tai perku jam viska 18-24 months tongue.gif
manau pirk 12-18 months, tikrai tiks kitai vasarai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2007 08 31, 11:02)
klausykit, kad jau gemboree toks sale bigsmile.gif  tai galvojau savo berna apipirkti, nes mano pana ir taip jau daugiau rubu ir batu uz mane turi, tai apsieis lotuliukas.gif
tik va galvoju koki dydi jamt kitai vasarai g.gif  bus jam metukai. tai tas 12-18 months dydis ar pamazintas/padidintas. kaip manot ar bus geri?

na žiūrint kokius drabužius imsi.. nes mano metinukui maikytės 18-24 dabar nešiojamos, turim porą ir 12-18, tai sakyčiau jau labai labai ant ribos jos... o va kelnes ant petnešėlių ir džemperį dabar nešiojam 12-18, bet jau mielai dėčiau ir 18-24... šiaip ten kur išmieros parašytos cm, tai tikrai atitinka mirksiukas.gif geriau jau tomis išmieromis ir vadovautis renkant 4u.gif o jau drabužėlių grožis ir kokybė wub.gif nu niekaip nenuskalbiam jų lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir spalvos lieka tokios, kokios naujų buvo tongue.gif

aš irgi jau išsiunčiau savo norus, oj pripirksiu ir rudeniui, ir kitai vasarai dalykėlių-gražumėlių... thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuks: 31 rugpjūčio 2007 - 13:05
QUOTE(Burbuliuks @ 2007 08 31, 15:03)
na žiūrint kokius drabužius imsi.. nes mano metinukui maikytės 18-24 dabar nešiojamos, turim porą ir 12-18, tai sakyčiau jau labai labai ant ribos jos... o va kelnes ant petnešėlių ir džemperį dabar nešiojam 12-18, bet jau mielai dėčiau ir 18-24... šiaip ten kur išmieros parašytos cm, tai tikrai atitinka mirksiukas.gif geriau jau tomis išmieromis ir vadovautis renkant  4u.gif o jau drabužėlių grožis ir kokybė  wub.gif nu niekaip nenuskalbiam jų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir spalvos lieka tokios, kokios naujų buvo  tongue.gif

aš irgi jau išsiunčiau savo norus, oj pripirksiu ir rudeniui, ir kitai vasarai dalykėlių-gražumėlių...  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

g.gif as viska paemiau 12-18 men. nes maniskiui tik kita vasara birzeli bus 1 metukai, tai sakau, kad gal tiks, nes jau balandi silta buna, gal tilpsim rolleyes.gif as kazkaip net nepaziurejau i tuos cm g.gif
nu bus per mazi, tada trecia vaika gimdysiu lotuliukas.gif nes rubeliai wub.gif

Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2007 08 31, 15:42)
g.gif  as viska paemiau 12-18 men. nes maniskiui tik kita vasara birzeli bus 1 metukai, tai sakau, kad gal tiks, nes jau balandi silta buna, gal tilpsim rolleyes.gif  as kazkaip net nepaziurejau i tuos cm g.gif
nu bus per mazi, tada trecia vaika gimdysiu lotuliukas.gif  nes rubeliai  wub.gif

nebus per mazi, nepergyvenk tongue.gif mums 17men. tai kelnytes 18-24 per ilgos, atraitoti reikia, maikytes 2T net nenesiojom, nes per ilgos, palikau kitai vasarai. Tik body reiketu didesnius rinktis, na kaip ir kitu firmu, mes jau dabar nesiojam 2T ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GundaC @ 2007 08 31, 16:35)
nebus per mazi, nepergyvenk  tongue.gif mums 17men. tai kelnytes 18-24 per ilgos, atraitoti reikia, maikytes 2T net nenesiojom, nes per ilgos, palikau kitai vasarai. Tik body reiketu didesnius rinktis, na kaip ir kitu firmu, mes jau dabar nesiojam 2T  ax.gif

tai sakau, jei bus per mazi- trecia vaika gimdysiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ar pirko kas iš childrens place mergaitiška didžiausią dydį 10+????? Koks jis realiai???
Atsakyti
QUOTE(sigmola @ 2007 09 01, 22:46)
Sveikos 4u.gif

Ar pirko kas iš childrens place mergaitiška didžiausią dydį 10+????? Koks jis realiai???

Turiu tik džinsus ir sijoną. Išmatuot galėsiu rytoj-miegas akis jau lipdo. ax.gif
Atsakyti
dabar dar patarimo man reikia.
mano kleckas 90 cm ugis. tai noreciau treninginiu kelniu.
kokias imt is nexto - 12-18 men, ar 1.5-2 m.
matau, kad vienu kur as noriu tik 12-18 men. dydis, ar nebus jos trumpos? ar laukt 6 sav ilgesniu?
Atsakyti